Birman-maniacs

Η Πισου απο τη Πεμπτη ειχε μια περιεργη συμπεριφορα..πηγαινε στη τουαλετα της και καθοταν με τις ωρες....σαν να ειχε δυσκοιλιοτητα ή ουρολοιμωξη- ξερεις αυτην την αισθηση που εχουν και οι ανθρωποι οτι θελουν να πανε συνεχεια οταν εχουν ουρολοιμωξη. Τελικα μιλησα με τη Βασια, και με συμβουλεψε τι να κανω. Χτες που γυρισα την βρηκα μια χαρα...ευδιαθετη, με ορεξη να φαει και γενικα δεν παρατηρησα ξανα αυτη την συμπεριφορα. Τωρα την παρακολουθω και αναλογα θα παω στο κτηνιατρο....:confused:
ωραία... :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αφησα κλειδια στη μητερα μου...αλλά και παλι αν ειναι να ερθει καποιος να τα δει, στην ουσια θες καποιον να τα χαιδεψει και λιγο, οχι απλα να ριξει μια ματια και να φυγει. Ειχαν ακομη νερο και τροφη οταν γυρισαμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα η Καλυψώ έχει γίνει πολύ τρυφερή... ιδιαίτερα με το Μορφέα της... τώρα τα βράδια κοιμούνται αδιαμαρτύρητα έξω με κλειδωμένο πορτάκι κι έτσι εμείς αφήνουμε τα παράθυρα ανοιχτά και κάνει ρεύμα...

Βεβαια καποιο απο τα δυο - πιο πολυ η Πισου νομιζω - εκανε εμετο. Καλα μια τεραστια τριχομπαλα !!

Δεν αφησα κλειδια στη μητερα μου...αλλά και παλι αν ειναι να ερθει καποιος να τα δει, στην ουσια θες καποιον να τα χαιδεψει και λιγο, οχι απλα να ριξει μια ματια και να φυγει. Ειχαν ακομη νερο και τροφη οταν γυρισαμε.
πράγματι... μια ανθρώπινη παρουσία να τα χαιδέψει τους αρέσει... αν και η Pisu στο ντουλάπι πιστεύω ότι θα την έβγαζε... για πιο πολλές μέρες θέλεις και άνθρωπο για τη τουαλέτα που πιστεύω ότι είναι το πιο βασικό απ'όλα...αντέχουν όμως για λίγο με 2 τουαλέτες... αυτό όμως ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει.

Βεβαια καποιο απο τα δυο - πιο πολυ η Πισου νομιζω - εκανε εμετο. Καλα μια τεραστια τριχομπαλα !!

δώστους την ειδική τροφή και το defurum βοηθά να βγάλουν κι άλλες αν τυχόν υπάρχουν... μου λές γιατί όσε φορές βρίσκω κάποια αταξία ή τριχόμπαλα είναι μόλις γυρίζω σπίτι? ΠΟΤΕ μπροστά μου... λες και το καταλαβαίνουν... :hmm::lol:

Καλά δυο τουαλετες τους ειχα...μια με την αμμο τους και μια με κρυσταλλικη. Στην τελευταια ουτε να σκάψουν λιγο ετσι με το ποδαρακι δεν μπηκαν :down:. Οπως την εβαλα στη λεκάνη , ετσι την βρηκα!! Την εβαλα σε μια σακουλιτσα....αν σου την δωσω, θα παρεξηγηθείς? :/:

δώστους την ειδική τροφή και το defurum βοηθά να βγάλουν κι άλλες αν τυχόν υπάρχουν... μου λές γιατί όσε φορές βρίσκω κάποια αταξία ή τριχόμπαλα είναι μόλις γυρίζω σπίτι? ΠΟΤΕ μπροστά μου... λες και το καταλαβαίνουν... :hmm::lol:
Αυτο που το πας?? και μενα το ιδιο :blink::blink:. Ειναι η εκδικηση των τριχωτων !! :lol::lol:

Καλά τι γκρινια ακουσαμε οταν μπηκαμε στο σπιτι και απο τα δυο, δεν λεγεται....η χορωδια των βιρμανων!! :lol:

Καλά δυο τουαλετες τους ειχα...μια με την αμμο τους και μια με κρυσταλλικη. Στην τελευταια ουτε να σκάψουν λιγο ετσι με το ποδαρακι δεν μπηκαν :down:. Οπως την εβαλα στη λεκάνη , ετσι την βρηκα!! Την εβαλα σε μια σακουλιτσα....αν σου την δωσω, θα παρεξηγηθείς? :/:
Αλίμονο!!!Σ'ευχαριστώ.. να΄ρθεις για καφεδάκι... αν και όποτε μπορείς θα'θελα να σας δω κι εγώ στο σπίτι σου...

Αυτο που το πας?? και μενα το ιδιο :blink::blink:. Ειναι η εκδικηση των τριχωτων !! :lol::lol:
ο Μορφέας μου έκανε ζημιά... μου ξήλωσε το καλώδιο απ'το φωτιστικό στο πάγκο της κουζίνας.. ανησυχήσαμε... ο Μάριος του είπε... "βρε θα γίνεις ψητός απ'το ρεύμα"!! :mad:μετά το ξανακόλησε με σιλικόνη...

Καλά τι γκρινια ακουσαμε οταν μπηκαμε στο σπιτι και απο τα δυο, δεν λεγεται....η χορωδια των βιρμανων!! :lol:
:lol::lol::lol:
Μαμάαααααααα
Μπαμπάααααααα μας λείψατε τοοοοσο πολύ
μη ξαναφύγετεεεεε ποτεεεεεεεε:whistle::whistle::whistle:

ο Μορφέας μου έκανε ζημιά... μου ξήλωσε το καλώδιο απ'το φωτιστικό στο πάγκο της κουζίνας.. ανησυχήσαμε... ο Μάριος του είπε... "βρε θα γίνεις ψητός απ'το ρεύμα"!! :mad:μετά το ξανακόλησε με σιλικόνη...
Καλά αυτο του το λεει και ο Γιωργος στον Αλφι, 'ηλεκτροπληξια θα παθεις και θα σε βρουμε σαν τη κατσαριδα που εχει ψεκαστει με Τεζα!! ανασκελα και με τα ποδια ψηλα!!! :lol::lol::lol:

Αλίμονο!!!Σ'ευχαριστώ.. να΄ρθεις για καφεδάκι... αν και όποτε μπορείς θα'θελα να σας δω κι εγώ στο σπίτι σου...
Οποτε θες ελα!! τωρα που εχουμε και τραπεζακι στο μπαλκονι, να σε κερασω φρουτοσαλατα :up:

Καλά αυτο του το λεει και ο Γιωργος στον Αλφι, 'ηλεκτροπληξια θα παθεις και θα σε βρουμε σαν τη κατσαριδα που εχει ψεκαστει με Τεζα!! ανασκελα και με τα ποδια ψηλα!!! :lol::lol::lol:

σαν εκείνη τη φωτό που είχες βάλει... λες να κάνει προπόνηση?:hmm:...
πω πω μακριά απο'μας... :(

Οποτε θες ελα!! τωρα που εχουμε και τραπεζακι στο μπαλκονι, να σε κερασω φρουτοσαλατα :up:
ΟΚ! Το κανονίζουμε! :up:

καλημερα!επεστρεψα σπίτι!:)

καλημερα!επεστρεψα σπίτι!:)
καλημέτα Βασάκο... σου έβαλα κάτι να δεις... πρόκειται για μια κοπέλα στη Καρδίτσα που στείρωσε τη γατούλα της...κι έχει οίστρους...

σαν εκείνη τη φωτό που είχες βάλει... λες να κάνει προπόνηση?:hmm:...
πω πω μακριά απο'μας... :(
Ουτε που θελω να το σκεφτω!! :blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back