Birman-maniacs

Η μητέρα μου μου ζήτησε να της βρω ένα ήμερο γατάκι που θα στειρώσουμε για το κήπο της γιατί μας πέθανε ο γέρος αρσενικός μας και η θηλυκιά μας είναι κι αυτή γριούλα... Θέλουν μαυρούλι για να τους θυμίζει λένε τη πρώτη τους γάτα όταν αρραβωνιάστηκαν. Τη "μπεμπέκα" που ήταν μαύρη κι έζησε 16 χρόνια! Μόνο που το θέλουν από Σεπτέμβρη που θα'χουν γυρίσει απ΄τις διακοπές τους!
Καλά ολο και κατι θα βρεις στα χαρίζονται :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά ολο και κατι θα βρεις στα χαρίζονται :hmm:
ναι είμαι σίγουρη... έχω και χρόνο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN0906.jpg
ναι μας αρεσει να μας χτενιζει ο μπαμπας μας!:)
Πως να μην είναι σέξυ... κοίτα που πάει η χτένα του μπαμπά... ;):redface::lol:

Πως να μην είναι σέξυ... κοίτα που πάει η χτένα του μπαμπά... ;):redface::lol:

η χτένα πάει..τίποτε άλλο δεν παει....;):(

Αντα μου αρέσει πολύ το ριχτάρι σου (αυτό που έχεις στη υπογραφή)

Αντα μου αρέσει πολύ το ριχτάρι σου (αυτό που έχεις στη υπογραφή)
Τωρα κανει ζεστη και το εβγαλα...εχω ενα κιτρινο τωρα.:cool: Μπορω να σου πω απο που το πηρα!! ;)

Τωρα κανει ζεστη και το εβγαλα...εχω ενα κιτρινο τωρα.:cool: Μπορω να σου πω απο που το πηρα!! ;)

σ'ευχαριστώ...έχω πάρει ριχτάρια πρόσφατα... πάντως μου αρέσει πολύ!

Α... δεν σας είπα... τη Δευτέρα έρχεται ο Angelo από την Ιταλία με τα greenies μας... αν τα βρει... δηλ. αν υπάρχουν στην Ιταλία...

xi xi κρύβομαι απο τη μανουλα!! εδω δεν θα με βρει!!! :D

να πεις εμενα για τα ριχταρια!!αλλα θελω να ειναι βαρια, να μην γλυστρανε στο δερμα!πάντως και με ενα γουνινο μπλε βολευομαι;)

να πεις εμενα για τα ριχταρια!!αλλα θελω να ειναι βαρια, να μην γλυστρανε στο δερμα!πάντως κια με ενα γουνινο μπλε βολευομαι;)
είσαι πολύ βολικό κοριτσάκι εσύ... ένα τέτοιο να βρεις... τώρα που έχει εκπτώσεις....:lol:

να πεις εμενα για τα ριχταρια!!αλλα θελω να ειναι βαρια, να μην γλυστρανε στο δερμα!πάντως και με ενα γουνινο μπλε βολευομαι;)
η λαική της Ερυθραίας έχει πολλά σχέδια και για όλα τα πορτοφόλια... γενικά εγώ τις κοιτώ τις λαικές... η μητέρα μου έχει γίνει εξπέρ κι από εκεί πήρα τα δικά μου... άντε δεν είναι εποχή για kentiες και Madurες τώρα...οικονομία ;)

Καλά ριχταρι να μην γλυστραει πανω σε δερμα λιγο δυσκολο το βλεπω να υπάρχει....:hmm:Εχεις σκεφτει τι θα κανεις αν η Αθηνα ερωτευτει το δερμα και θα θελει να ακονισει εκει τα νυχακια της?? :confused:

Καλά τωρα με τις εκπτώσεις μια βολτα θα την κανω σε αυτα...χι χι εχω βαλει στο ματι κατι ωραια διακοσμητικα μαξιλαρακια...:lol:

Καλά ριχταρι να μην γλυστραει πανω σε δερμα λιγο δυσκολο το βλεπω να υπάρχει....:hmm:Εχεις σκεφτει τι θα κανεις αν η Αθηνα ερωτευτει το δερμα και θα θελει να ακονισει εκει τα νυχακια της?? :confused:
Δεν θα το κάνει... είναι λεία επιφάνεια... άλλωστε η Αθηνά έχει μάθει να ακονίζει τα νυχάκια της στο στύλο της...

δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!και τώρα έχουμε δερμάτινη πολυθρόνα και δεν την απασχολει!:)ζημια απο τα χερακια και τα ποδαρακια της δεν εχουμε δει ευτυχως, μονο γκρινια!μα και γι αυτο πήρα δέρμα, γενικως οι γάτες αρέσκονται να κανουν τα νύχια τους σε υφάσματα και μαλιστα αυτά με τις μεγάλες πλέξεις, όπως εχουν βγει ολοι οι νέοι καναπέδες!όπου πηγαινα έλεγα δερμα ή αυτο το αδιαβροχο που ειναι σαν σουεντ, τέτοια ειναι η μια πολυθρονίτσα μας, η κόκκινη, θα παει ασορτι με την Αθηνα!καλο ντεκορ ε?συμπεθεράκι...;)

οι μονες γρατσουνιες που εχει κανει ειναι άθελα της!όταν ήταν μικρη και της πετάγαμε το χαρτινο μπαλακι στην πολυθρόνα έτρεχε να το πιασει αλλα γλιστρούσε..τότε έβγαζε κανα νυχακι και εχει κανει καναδυο γρατσουνιούλες:(αλλα ευτυχως η πολυθρόνα αυτη δεν είναι πολυ ακριβή και μαλλον δεν θα μπει και στο σαλονι!σας είπα η κουζίνα ειναι ωραια τώρα που την στηνουν!θα παω το απογευμα να κλειδωσω και τσουπ φωτο για εσας!;)

δεν υπάρχει τέτοιο θέμα!και τώρα έχουμε δερμάτινη πολυθρόνα και δεν την απασχολει!:)ζημια απο τα χερακια και τα ποδαρακια της δεν εχουμε δει ευτυχως, μονο γκρινια!μα και γι αυτο πήρα δέρμα, γενικως οι γάτες αρέσκονται να κανουν τα νύχια τους σε υφάσματα και μαλιστα αυτά με τις μεγάλες πλέξεις, όπως εχουν βγει ολοι οι νέοι καναπέδες!όπου πηγαινα έλεγα δερμα ή αυτο το αδιαβροχο που ειναι σαν σουεντ, τέτοια ειναι η μια πολυθρονίτσα μας, η κόκκινη, θα παει ασορτι με την Αθηνα!καλο ντεκορ ε?συμπεθεράκι...;)
:up::up::up::up::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back