Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:00 Η Βάσια13859: #17.641 15-07-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστώ Δανάκο... μου'χεις φτιάξει το κέφι.. γιατί κάποιος εδώ μου το'χει χαλάσει α π ι σ τ ε υ τ α... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.642 15-07-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι.. τη κάλτσα που θα του χώνει στο στόμα Click για ανάπτυξη... Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Ο πυρροθριξ: #17.643 15-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστώ Δανάκο... μου'χεις φτιάξει το κέφι.. γιατί κάποιος εδώ μου το'χει χαλάσει α π ι σ τ ε υ τ α... Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.644 15-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα τα υπολοιπα συνθετικα...το δαντελο..που καλλαει μαρι? Click για ανάπτυξη... στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.645 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... ο νεος Βασιλης Καιλας κυριες και κυριοι...απο ποια πηρε τον τιτλο του Βασιλακη?απο τη Βασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η Βάσια13859: #17.646 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!!λες να ρίξει χιονοθύελλα Σεπτεμβρη μηνα όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.647 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Click για ανάπτυξη... καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.648 15-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστώ Δανάκο... μου'χεις φτιάξει το κέφι.. γιατί κάποιος εδώ μου το'χει χαλάσει α π ι σ τ ε υ τ α... Click για ανάπτυξη... γιατι καλε?τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:00 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.642 15-07-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι.. τη κάλτσα που θα του χώνει στο στόμα Click για ανάπτυξη... Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Ο πυρροθριξ: #17.643 15-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστώ Δανάκο... μου'χεις φτιάξει το κέφι.. γιατί κάποιος εδώ μου το'χει χαλάσει α π ι σ τ ε υ τ α... Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.644 15-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα τα υπολοιπα συνθετικα...το δαντελο..που καλλαει μαρι? Click για ανάπτυξη... στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.645 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... ο νεος Βασιλης Καιλας κυριες και κυριοι...απο ποια πηρε τον τιτλο του Βασιλακη?απο τη Βασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η Βάσια13859: #17.646 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!!λες να ρίξει χιονοθύελλα Σεπτεμβρη μηνα όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.647 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Click για ανάπτυξη... καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.648 15-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι.. τη κάλτσα που θα του χώνει στο στόμα Click για ανάπτυξη... Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Ο πυρροθριξ: #17.643 15-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστώ Δανάκο... μου'χεις φτιάξει το κέφι.. γιατί κάποιος εδώ μου το'χει χαλάσει α π ι σ τ ε υ τ α... Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.644 15-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα τα υπολοιπα συνθετικα...το δαντελο..που καλλαει μαρι? Click για ανάπτυξη... στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.645 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... ο νεος Βασιλης Καιλας κυριες και κυριοι...απο ποια πηρε τον τιτλο του Βασιλακη?απο τη Βασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η Βάσια13859: #17.646 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!!λες να ρίξει χιονοθύελλα Σεπτεμβρη μηνα όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.647 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Click για ανάπτυξη... καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.648 15-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ευχαριστώ Δανάκο... μου'χεις φτιάξει το κέφι.. γιατί κάποιος εδώ μου το'χει χαλάσει α π ι σ τ ε υ τ α... Click για ανάπτυξη... ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.644 15-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα τα υπολοιπα συνθετικα...το δαντελο..που καλλαει μαρι? Click για ανάπτυξη... στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.645 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... ο νεος Βασιλης Καιλας κυριες και κυριοι...απο ποια πηρε τον τιτλο του Βασιλακη?απο τη Βασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η Βάσια13859: #17.646 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!!λες να ρίξει χιονοθύελλα Σεπτεμβρη μηνα όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.647 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Click για ανάπτυξη... καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.648 15-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλα τα υπολοιπα συνθετικα...το δαντελο..που καλλαει μαρι? Click για ανάπτυξη... στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.645 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... ο νεος Βασιλης Καιλας κυριες και κυριοι...απο ποια πηρε τον τιτλο του Βασιλακη?απο τη Βασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η Βάσια13859: #17.646 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!!λες να ρίξει χιονοθύελλα Σεπτεμβρη μηνα όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.647 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Click για ανάπτυξη... καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.648 15-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... ο νεος Βασιλης Καιλας κυριες και κυριοι...απο ποια πηρε τον τιτλο του Βασιλακη?απο τη Βασια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η Βάσια13859: #17.646 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!!λες να ρίξει χιονοθύελλα Σεπτεμβρη μηνα όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.647 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Click για ανάπτυξη... καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.648 15-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... πολυ καλο!!!λες να ρίξει χιονοθύελλα Σεπτεμβρη μηνα όμως? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Ο πυρροθριξ: #17.647 15-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Click για ανάπτυξη... καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.648 15-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στο... κατά βάθος... βρώμικο μυαλό σου αγάπη μου... Click για ανάπτυξη... καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.648 15-07-08 00:04 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...........θα τον πνιξω εγω αυτον στο τελος!!!!θα γινω Μαριοπνιχτρα,δεν πιστευω να υπαρχει τετοιο εγκλημα ε?να! και καθαρη θα την βγαλω Μου α χα χα χα Click για ανάπτυξη... παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.649 15-07-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θα καθεται στην καρεκλα που παει μπρος-πισω με τον γατουλη στα ποδια της με αναμενο το τζακι,πλεκωντας ταυτοχρονα την καλτσα και θα του λεει "Αχ γατουλη μου και τι δεν περασα για να σε αποκτησω,παλεψα με τις χιονοθυελλες της Φρανκφουρτης μεχρι να φτασω στο εκτροφειο και μετα καταφερα να σε φτασω μεχρι το αεροδρομιο κρατωντας σε ζεστο με την θερμοτητα του σωματος μου...αλλα που να τα θυμασαι ολα αυτα,ησουνα μικρος τοτε..." Click για ανάπτυξη... δεν ξέρω για ταλέντο.... αλλά φαντασία έχεις μπόλικη.. σου πάει να γίνεις σκηνοθέτης... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η Βάσια13859: #17.650 15-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... το πρόβλημα δεν καταλαβα?ολα καλα μου φαινονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #17.651 15-07-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε να βαλω ηλεκτρικη!!!! Click για ανάπτυξη... ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:09 Η Βάσια13859: #17.652 15-07-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το επιασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο πυρροθριξ: #17.653 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ούτε με χλωρίνη ούτε με aqua forte δεν το καθαρίζεις το συγκεκριμένο... Click για ανάπτυξη... για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.654 15-07-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Ο πυρροθριξ: #17.655 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: εγω δεν το επιασα! Click για ανάπτυξη... εισαι μικρο και αθωο εσυ γι'αυτο!!!!!!!! για το μυαλο μου μιλαμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:11 Η Βάσια13859: #17.656 15-07-08 00:11 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Eννοει για το βρωμικο μυαλο της Δαναης Click για ανάπτυξη... καπου με την δαντελα, και την ηλεκτρικη και μετα το καθαριστικο...το έχασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:12 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.657 15-07-08 00:12 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: για το δικο μου μιλαμε παντα?καλε ειμαι τοσο σεξουαλα και δεν το ξερω??? Click για ανάπτυξη... Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Η Βάσια13859: #17.658 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει[/quote παντως Θοδωρη τόση ωρα δεν μιλας...τώρα στο πονηρο τσουπ!πεταγεσαι... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:13 Ο πυρροθριξ: #17.659 15-07-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 881 882 883 884 885 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 883 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Για να το λεει η Γιουλη κατι θα ξερει Click για ανάπτυξη... ναι εσυ αμεσως!!!!!!!! τιποτα δεν ξερει!!!!μονο για το καπακι τα τελευταια 20' ξερει να λεει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 15 Ιουλίου 2008 στις 00:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #17.660 15-07-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παιδιά τα μούτρα κρέμονται μέχρι το πάτωμα... θα με χωρίσει σίγουρα σύντομα... είναι και ψόφιος επειδή είχαμε τον υδραυλικό στο σπίτι σήμερα... και σκούπισε και το κήπο και μου έπλυνε και το αμάξι κι έψησε και μπριζόλες και έκοψε σαλάτα... ενώ εγώ σιδέρωνα και μετά έπλυνα τα πιάτα... Click για ανάπτυξη... Αντρες παιδι μου,αντρες...pffff.Λιγες δουλειες του βαζεις να κανουν και διαμαρτυρονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.