Birman-maniacs

Και φυσικά χρόνια πολλά και στον erefer γιατί σήμερα εχουμε και εμείς γενέθλια:rolleyes: Είμαστε πλέον 2 μηνών:D Δανάη χρόνια πολλά στον ερωτά σου για χθές:)
πωπω ευχαριστω!ουτε που το θυμηθηκα!!!να τον χαιρεσαι!!!εγω τον εχω βαλει οτι γεννηθηκε σημερα:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:
αντε και μ'εναν οιστρο τον αλλο μηνα!!!:P

να σαι καλα...απο το στομα σου και στης Αθηνας το αυτι....;):lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω ευχαριστω!ουτε που το θυμηθηκα!!!να τον χαιρεσαι!!!εγω τον εχω βαλει οτι γεννηθηκε σημερα:P
Ευχαριστώ για τις ευχές και εσύ να τον χαίρεσαι:D Καλά ζουλήγματα:lol:

που εισαι μαρι Δανάη..μπες και στο msn...;)

που εισαι μαρι Δανάη..μπες και στο msn...;)
παιδια εχω κοσμο,συγχρωνως τρωω κριμ κρακερς και διαβαζω και απανταω...ειμαι ιδιοφυια ναι ή οχι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γιατί σε ταλαιπωρούν έτσι, τους έχεις κάνει κάτι?:D
και βεβαια!!!ελλειψε 2,5 μερες!!!λιγο ειναι?:P:P:P

Πάω σπίτι.. σήμερα γύρισε απ'τη Χαβάη όπου πέρασε καταπληκτικά! Μου πήρε και μια ωραία καλοκαιρινή μεγάλη τσάντα τυρκουαζ κι ένα παρεο μούρλια... η γυναίκα του βέβαια τα διάλεξε...;)
πολυ προχω το boss:up::up::up:

παιδια εχω κοσμο,συγχρωνως τρωω κριμ κρακερς και διαβαζω και απανταω...ειμαι ιδιοφυια ναι ή οχι?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσυ και ο Ναπολεων!:lol:

Αν παίζεις και πιάνο ταυτόχρονα είσαι:lol::lol::lol:

Αν παίζεις και πιάνο ταυτόχρονα είσαι:lol::lol::lol:
αν ηξερα θα επαιζα!!!!ειναι το ονειρο μου καποτε να μαθω πιανο..:rolleyes:

αν ηξερα θα επαιζα!!!!ειναι το ονειρο μου καποτε να μαθω πιανο..:rolleyes:
Περιμένω να μάθεις πιάνο τότε για να κάνεις προσπάθεια:lol:

Σας αφήνω:hello:

γεια σου Βασίλη!

Γιούλη σου είπα που εστειλα email για χρόνια πολλά?:lol:

Βασιλη!!!Παει το εχεις χασει,εισαι τελειως χαζομπαμπας:lol::lol::lol: σε λιγο θα του στειλεις και δωρο,πρεπει να σου κανω ιδιαιτερα γιατι δεν σε βλεπω καλα...θα γινεις χαμαλης του erefer,θα σε καβαλησει:lol::lol::lol::lol:

Βασιλη!!!Παει το εχεις χασει,εισαι τελειως χαζομπαμπας:lol::lol::lol: σε λιγο θα του στειλεις και δωρο,πρεπει να σου κανω ιδιαιτερα γιατι δεν σε βλεπω καλα...θα γινεις χαμαλης του erefer,θα σε καβαλησει:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
με το φτερο του φοινικα θα του κανει αερα!!!!!!!!!!!!!!το ερκοντισιον θα του ξηραινει τη μυτη...δεν θα το θελει...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
με το φτερο του φοινικα θα του κανει αερα!!!!!!!!!!!!!!το ερκοντισιον θα του ξηραινει τη μυτη...δεν θα το θελει...:lol::lol::lol:

Nα'ταν μονο αυτο...θα τον ρωταμε "Γιατι δεν μπηκες σημερα στο mycat?" και εκεινος θα μας λεει "Αχ δεν μπορουσα,δεν μου εδινε αδεια ο erefer-ηθελε να του ταιζω τις κροκετες με το χερι απο το μπολ στο στομα του" :lol::lol::lol::lol::lol:

Nα'ταν μονο αυτο...θα τον ρωταμε "Γιατι δεν μπηκες σημερα στο mycat?" και εκεινος θα μας λεει "Αχ δεν μπορουσα,δεν μου εδινε αδεια ο erefer-ηθελε να του ταιζω τις κροκετες με το χερι απο το μπολ στο στομα του" :lol::lol::lol::lol::lol:
λες να αντιστραφουν οι οροι και με το ζελοτειπ και την καλτσα?να τον φιμωσει ο ερεφερ για να νιαουριζει ανενοχλητος? :lol::lol::lol:

λες να αντιστραφουν οι οροι και με το ζελοτειπ και την καλτσα?να τον φιμωσει ο ερεφερ για να νιαουριζει ανενοχλητος? :lol::lol::lol:

Παιζει και αυτο,επισης αφου τον εχει φιμωσει να τον κλεισει μεσα στην ντουλαπα σε κατασταση ασητιας:lol: και ο erefer να κανει ελευθερος τσιμπουσι μεσα στο σπιτι του.Το αλλο ενδεχομενο ειναι να κρατησει την Κατερινα ομηρο και να απειλει τον Βασιλη οτι αμα δεν δουλευει σαν σκυλι για αυτον για να του παιρνει τις καλυτερες κροκετες που υπαρχουν θα την υποβαλει σε βασανιστηρια:lol::lol::lol:(οφειλω να παραδεχτω οτι το ξεφτυλισα λιγακι:lol:)

Παιζει και αυτο,επισης αφου τον εχει φιμωσει να τον κλεισει μεσα στην ντουλαπα σε κατασταση ασητιας:lol: και ο erefer να κανει ελευθερος τσιμπουσι μεσα στο σπιτι του.Το αλλο ενδεχομενο ειναι να κρατησει την Κατερινα ομηρο και να απειλει τον Βασιλη οτι αμα δεν δουλευει σαν σκυλι για αυτον για να του παιρνει τις καλυτερες κροκετες που υπαρχουν θα την υποβαλει σε βασανιστηρια:lol::lol::lol:(οφειλω να παραδεχτω οτι το ξεφτυλισα λιγακι:lol:)
τελικα αυτη δεν ειναι γατα!!!!ειναι ο διαολος μεταμορφωμενος!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back