Birman-maniacs

ναι οντως καλα θα ηταν να παμε καπου....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι οντως καλα θα ηταν να παμε καπου....:(
Η 1 Αυγούστου δεν είναι μακριά!! Αντα το έχεις σημειώσει στην ατζέντα σου ε? :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η 1 Αυγούστου δεν είναι μακριά!! Αντα το έχεις σημειώσει στην ατζέντα σου ε? :cool:

παιδια κι εγω μέσα αλλά βλέπω μια τρελή καθυστέρηση με το σπίτι κι ελπίζω να μην μετακομίζω ακόμα τότε:(η κουζίνα θα τελειώσει μάλλον την αλλη Παρασκευη γιατι ο απορροφητήρας ακόμα να έρθει...και με τα πόδια σε 3 μήνες θα είχε φτάσει....:down:

ναι αυριο ή το πολυ Παρασκευή θα κατεβω για μια βδομάδα!σήμερα άνοιξα την αμμο και τι είδα?μια λιμνούλα απο τσίσα...το χαζο πήγε και τα κανε στην ακρη και εκει δεν ειχε πολυ αμμο....:(ευτυχως η σακουλα δεν ειχε τρυπισει και τα κρατησε.....
πράγματι είναι πολύ πρακτικές αυτές οι σακούλες... εγώ βάζω και εφημερίδα στο πάτο και η λεκανίτσα μένει σίγουρα καθαρή.

102 φωτιες το τελευταίο 24ωρο:down:αυτα ειναι Ελλάδα....

παιδια κι εγω μέσα αλλά βλέπω μια τρελή καθυστέρηση με το σπίτι κι ελπίζω να μην μετακομίζω ακόμα τότε:(η κουζίνα θα τελειώσει μάλλον την αλλη Παρασκευη γιατι ο απορροφητήρας ακόμα να έρθει...και με τα πόδια σε 3 μήνες θα είχε φτάσει....:down:
γενικά με αυτά πρέπει να κάνεις υπομονη γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο της καθυστέρησης... με το παλιό σας σπίτι έχετε κάποια δέσμευση πότε θα το παραδώσετε?

Φυσικα!! :up::up:

102 φωτιες το τελευταίο 24ωρο:down:αυτα ειναι Ελλάδα....
τους αλήτες και το σκεφτόμουν χθες το βράδυ:mad:... εκμεταλλεύτηκαν τον τρελό αέρα... από τα ξημερώματα μας πήρε και μας σήκωσε...

πράγματι είναι πολύ πρακτικές αυτές οι σακούλες... εγώ βάζω και εφημερίδα στο πάτο και η λεκανίτσα μένει σίγουρα καθαρή.
Ναι ναι και εγω ετσι κανω....μετα ερχεται ο Αλφι και κανει πιπι στις ακρες της λεκανης - καταφερνει και κανει και απέξω οταν ειναι απο τη μερια της πορτουλας :blink::blink: . Βεβαια τη σακουλα και τις εφημεριδες τις αποτελειωνει η Πισου που τα σχιζει οταν τη πιανει το σκαψιμο μεχρι την φτασει στους απο κατω!!:lol::lol:

γενικά με αυτά πρέπει να κάνεις υπομονη γιατί πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο της καθυστέρησης... με το παλιό σας σπίτι έχετε κάποια δέσμευση πότε θα το παραδώσετε?

οχι, του εχουμε πει οτι θα φύγουμε αλλά αν μείνουμε θα πληρώσουμε όλο τον μήνα...:down:

Ναι ναι και εγω ετσι κανω....μετα ερχεται ο Αλφι και κανει πιπι στις ακρες της λεκανης - καταφερνει και κανει και απέξω οταν ειναι απο τη μερια της πορτουλας :blink::blink: . Βεβαια τη σακουλα και τις εφημεριδες τις αποτελειωνει η Πισου που τα σχιζει οταν τη πιανει το σκαψιμο μεχρι την φτασει στους απο κατω!!:lol::lol:

καλά με 2 γατιά ειναι πιο δύσκολα...;)

και ειχε βάλει και ενα ποδαρακι λιγο μέσα...είχαμε πρωινο πλύσιμο!:(λοιπον λένε οτι οι γάτες κοιμουνται 18 ώρες την ημέρα...πρέπει να την κρατάω 6 ώρες την ημέρα ξύπνια για να μην με πρήζει....;)

Καμια φορα σκεφτομαι να τους βαλω πανα!! Γιουλη τα δικα σου ειναι ''αγγελουδια'' οταν πανε τουαλετα, και ασε που η κρυσταλλικη αμμο που χρησιμοποιεις δεν μεταφερεται στις πατουσες τους μεσα στο σπιτι αλλα και απο μονη της δεν αφηνει υγρασια. ;)

εμένα σπάνια βγάζει άμμο έξω η Αθηνα και στα πόδια της δεν έχει ποτέ...Αντα ποια everclean παιρνεις?εγω την Less track την κίτρινι...:hmm:

καλά με 2 γατιά ειναι πιο δύσκολα...;)
κι εγώ 2 έχω αλλά είναι εκπαιδευμένα... :lol:
Γιατί κάτι μου λέει ότι η ταμπίτσα θα είναι τσαχπίνα και θα μας κάνει άνω κάτω?... δεν ξέρω γιατί, από διαίσθηση..το καλό είναι ότι η κυρά Καλυψώ που είναι η κυρίαρχη θα της δείξει καλούς τρόπους από την αρχή...
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι τα γατιά είναι σαν τα παιδιά... όσα πιο πολλά έχεις τόσο πιο σωστά μεγαλώνουν... ενώ τα μοναχοπαίδια... το λέω και για το γιο μου δηλαδή...

κι εγώ 2 έχω αλλά είναι εκπαιδευμένα... :lol:
Γιατί κάτι μου λέει ότι η ταμπίτσα θα είναι τσαχπίνα και θα μας κάνει άνω κάτω?... δεν ξέρω γιατί, από διαίσθηση..το καλό είναι ότι η κυρά Καλυψώ που είναι η κυρίαρχη θα της δείξει καλούς τρόπους από την αρχή...
Πάντως τώρα που το σκέφτομαι τα γατιά είναι σαν τα παιδιά... όσα πιο πολλά έχεις τόσο πιο σωστά μεγαλώνουν... ενώ τα μοναχοπαίδια... το λέω και για το γιο μου δηλαδή...

άστα αυτά ....πονηρη...θες να γίνεις πολύτεκνη γατομάνα...:lol:

[/color]

άστα αυτά ....πονηρη...θες να γίνεις πολύτεκνη γατομάνα...:lol:
πολύτεκνη... αλλά στη θέση του Μάριου που θα λείπει (γιατί σίγουρα θα λείπει):( θα κοιμούνται οι τριχόμπαλες... κι εγώ μες τη τρίχα να μη μπορώ να δω μπροστά μου από το τριχοσύννεφο! :lol:

Μήπως το Birman Club να έδινε στους πολύτεκνους Βιρμανοκατόχους pet όμως όχι εκτροφείς, κανένα επιδοματάκι για ενίσχυση? :hmm::lol:

εμένα σπάνια βγάζει άμμο έξω η Αθηνα και στα πόδια της δεν έχει ποτέ...Αντα ποια everclean παιρνεις?εγω την Less track την κίτρινι...:hmm:
Την πρασινη χρησιμοποιω..:)

πολύτεκνη... αλλά στη θέση του Μάριου που θα λείπει (γιατί σίγουρα θα λείπει):( θα κοιμούνται οι τριχόμπαλες... κι εγώ μες τη τρίχα να μη μπορώ να δω μπροστά μου από το τριχοσύννεφο! :lol:
Χμμ μαλλον εχω χασει πολλα επεισοδια...:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back