katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:29 Η katerina10: #18.161 18-07-08 12:29 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σήμερα είναι μεγάλη μέρα Επιτέλους θα πάρω φωτογραφίες της προκοπής Ελπίζω να μην έχει το ταλέντο του Αντρέ και με απογοητεύσει Click για ανάπτυξη... Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.162 18-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Βασίλη κάνε παιδί μου τις συστάσεις στη Κατερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η katerina10: #18.163 18-07-08 12:34 Ναι βρε Βασίλη πες μου..Θα σκάσω από την περιέργεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Ο erefer έγραψε: #18.164 18-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Οχι δυστυχώς δεν τον έχω σπίτι Θα τον εχω στις 21 Σεπτεμβρίου Ο Αντρέ είναι ο εκτροφέας και τραβάει απ'τις χειρότερες φωτογραφίες που εχεις δεί Βλέπε κόκκινα μάτια κτλ Εχθές ηρθε η γυναίκα του(αυτή εχει το εκτροφείο), έλειπε για δουλειά βδομάδες και μου είπε οτι σήμερα θα μου στείλει καινούργιες, οποτε θα εχουμε καλές φωτογραφίες πιστεύω Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ερθουν τρία Βιρμανάκια. Μαζί με το δικό μου θα 'ρθει άλλο ενα αρσενικό που το παίρνει η Δανάη(Πυρροθριξ) απο το ιδιο εκτροφείο. Και ερχεται και αλλο ενα αρσενικό απο Γαλλία που το παίρνει ο Θοδωρής. Ελπίζω να σε κάλυψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.165 18-07-08 12:38 Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Ο erefer έγραψε: #18.166 18-07-08 12:39 Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.167 18-07-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αρχές Νοέμβρη αναμένεται και μια νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Ο erefer έγραψε: #18.168 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σήμερα είναι μεγάλη μέρα Επιτέλους θα πάρω φωτογραφίες της προκοπής Ελπίζω να μην έχει το ταλέντο του Αντρέ και με απογοητεύσει Click για ανάπτυξη... Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.162 18-07-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Βασίλη κάνε παιδί μου τις συστάσεις στη Κατερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η katerina10: #18.163 18-07-08 12:34 Ναι βρε Βασίλη πες μου..Θα σκάσω από την περιέργεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Ο erefer έγραψε: #18.164 18-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Οχι δυστυχώς δεν τον έχω σπίτι Θα τον εχω στις 21 Σεπτεμβρίου Ο Αντρέ είναι ο εκτροφέας και τραβάει απ'τις χειρότερες φωτογραφίες που εχεις δεί Βλέπε κόκκινα μάτια κτλ Εχθές ηρθε η γυναίκα του(αυτή εχει το εκτροφείο), έλειπε για δουλειά βδομάδες και μου είπε οτι σήμερα θα μου στείλει καινούργιες, οποτε θα εχουμε καλές φωτογραφίες πιστεύω Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ερθουν τρία Βιρμανάκια. Μαζί με το δικό μου θα 'ρθει άλλο ενα αρσενικό που το παίρνει η Δανάη(Πυρροθριξ) απο το ιδιο εκτροφείο. Και ερχεται και αλλο ενα αρσενικό απο Γαλλία που το παίρνει ο Θοδωρής. Ελπίζω να σε κάλυψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.165 18-07-08 12:38 Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Ο erefer έγραψε: #18.166 18-07-08 12:39 Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.167 18-07-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αρχές Νοέμβρη αναμένεται και μια νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Ο erefer έγραψε: #18.168 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Βασίλη κάνε παιδί μου τις συστάσεις στη Κατερίνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:34 Η katerina10: #18.163 18-07-08 12:34 Ναι βρε Βασίλη πες μου..Θα σκάσω από την περιέργεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Ο erefer έγραψε: #18.164 18-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Οχι δυστυχώς δεν τον έχω σπίτι Θα τον εχω στις 21 Σεπτεμβρίου Ο Αντρέ είναι ο εκτροφέας και τραβάει απ'τις χειρότερες φωτογραφίες που εχεις δεί Βλέπε κόκκινα μάτια κτλ Εχθές ηρθε η γυναίκα του(αυτή εχει το εκτροφείο), έλειπε για δουλειά βδομάδες και μου είπε οτι σήμερα θα μου στείλει καινούργιες, οποτε θα εχουμε καλές φωτογραφίες πιστεύω Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ερθουν τρία Βιρμανάκια. Μαζί με το δικό μου θα 'ρθει άλλο ενα αρσενικό που το παίρνει η Δανάη(Πυρροθριξ) απο το ιδιο εκτροφείο. Και ερχεται και αλλο ενα αρσενικό απο Γαλλία που το παίρνει ο Θοδωρής. Ελπίζω να σε κάλυψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.165 18-07-08 12:38 Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Ο erefer έγραψε: #18.166 18-07-08 12:39 Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.167 18-07-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αρχές Νοέμβρη αναμένεται και μια νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Ο erefer έγραψε: #18.168 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι βρε Βασίλη πες μου..Θα σκάσω από την περιέργεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:37 Ο erefer έγραψε: #18.164 18-07-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Οχι δυστυχώς δεν τον έχω σπίτι Θα τον εχω στις 21 Σεπτεμβρίου Ο Αντρέ είναι ο εκτροφέας και τραβάει απ'τις χειρότερες φωτογραφίες που εχεις δεί Βλέπε κόκκινα μάτια κτλ Εχθές ηρθε η γυναίκα του(αυτή εχει το εκτροφείο), έλειπε για δουλειά βδομάδες και μου είπε οτι σήμερα θα μου στείλει καινούργιες, οποτε θα εχουμε καλές φωτογραφίες πιστεύω Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ερθουν τρία Βιρμανάκια. Μαζί με το δικό μου θα 'ρθει άλλο ενα αρσενικό που το παίρνει η Δανάη(Πυρροθριξ) απο το ιδιο εκτροφείο. Και ερχεται και αλλο ενα αρσενικό απο Γαλλία που το παίρνει ο Θοδωρής. Ελπίζω να σε κάλυψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.165 18-07-08 12:38 Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Ο erefer έγραψε: #18.166 18-07-08 12:39 Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.167 18-07-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αρχές Νοέμβρη αναμένεται και μια νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Ο erefer έγραψε: #18.168 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις με την συντροφιά σας η καλή μέρα γίνεται όλο και καλύτερη!!!Πες μου λίγο..σε τι αναφέρεσαι..είχα μείνει στο ότι κάποιοι από το κλαμπ εδώ θα έπαιρναν υπέροχα στρουμπουλά βιρμανάκια!!!Αυτό στην υπογραφή σου δεν το έχεις σπίτι??? Click για ανάπτυξη... Οχι δυστυχώς δεν τον έχω σπίτι Θα τον εχω στις 21 Σεπτεμβρίου Ο Αντρέ είναι ο εκτροφέας και τραβάει απ'τις χειρότερες φωτογραφίες που εχεις δεί Βλέπε κόκκινα μάτια κτλ Εχθές ηρθε η γυναίκα του(αυτή εχει το εκτροφείο), έλειπε για δουλειά βδομάδες και μου είπε οτι σήμερα θα μου στείλει καινούργιες, οποτε θα εχουμε καλές φωτογραφίες πιστεύω Στις 21 Σεπτεμβρίου θα ερθουν τρία Βιρμανάκια. Μαζί με το δικό μου θα 'ρθει άλλο ενα αρσενικό που το παίρνει η Δανάη(Πυρροθριξ) απο το ιδιο εκτροφείο. Και ερχεται και αλλο ενα αρσενικό απο Γαλλία που το παίρνει ο Θοδωρής. Ελπίζω να σε κάλυψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.165 18-07-08 12:38 Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Ο erefer έγραψε: #18.166 18-07-08 12:39 Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.167 18-07-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αρχές Νοέμβρη αναμένεται και μια νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Ο erefer έγραψε: #18.168 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Ο erefer έγραψε: #18.166 18-07-08 12:39 Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.167 18-07-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αρχές Νοέμβρη αναμένεται και μια νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Ο erefer έγραψε: #18.168 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.167 18-07-08 12:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αρχές Νοέμβρη αναμένεται και μια νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Ο erefer έγραψε: #18.168 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Αρχές Νοέμβρη αναμένεται και μια νύφη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Ο erefer έγραψε: #18.168 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τελειοποίησες την ενημέρωσή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.169 18-07-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γειά σου Γιούλη! Νόμιζα οτι δεν θα εμπαινε κανένας, εχεις πολύ δουλειά? Click για ανάπτυξη... ''Οχι πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.170 18-07-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό / Γερμανία Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό / Γαλλία Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Τώρα το τελειοποίησα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.171 18-07-08 12:44 Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #18.172 18-07-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ''Οχι πια... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι καλά νέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Ο erefer έγραψε: #18.173 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τώρα το τελειοποίησα! Click για ανάπτυξη... Δεν παίζεσαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:45 Η katerina10: #18.174 18-07-08 12:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κάτι κάνει αυτός μάλλον... Λοιπόν στα λέω εγώ: Αφίξεις: Μαμά Δανάη Έρωτας / seal point αρσενικό Μπαμπάς Βασίλης Erefer / seal point αρσενικό Μπαμπάς Θοδωρής: Πλάτωνας / chocolate point αρσενικό Αυτά που έχουμε τα ξέρεις? Click για ανάπτυξη... Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.175 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.176 18-07-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Περίμενε... μπες στο www.birman.gr ο Βασίλης (erefer) το έχει φτιάξει και πήγαινε να δεις τα χρώματα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:47 Ο erefer έγραψε: #18.177 18-07-08 12:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πήρες φτυαράκι? Έχω πολλά αν θες να σου δώσω... τα δίνει δώρο η κρυσταλική μου άμμος... Click για ανάπτυξη... Είχα πάρει ενα απο τα jumbo αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα οτι έχει και η τουαλέτα μέσα οταν την πήραμε Αν βγούν και τα δύο μάπα θα σου ζητήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Ο erefer έγραψε: #18.178 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Click για ανάπτυξη... Για να μην ψάχνεις και μπερδευτείς κάνε ενα κλικ στη φωτογραφία στην υπογραφή μου Θα καταλάβεις τα πάντα για τις Βιρμανίας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.179 18-07-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 907 908 909 910 911 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 909 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πωωωω ωραίες αφίξεις..Τώρα τα seal,chocolate & κτλ δεν τα ξέρω αλλά για αυτό είναι το google..μισο θα τα δω.. Γιούλη μου είμαι παντελώς άσχετη..Όχι δεν ξέρωα αυτά που έχετε!!! Click για ανάπτυξη... Μαμά Βάσια Αθηνά / seal point Μαμά Άντα Pisu / seal point - Ρουμανία Alfredo / seal point - Αγγλία Μαμά Γιούλη Καλυψώ / seal point- Ελλάδα Μορφέας / blue point - Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 18 Ιουλίου 2008 στις 12:50 Ο erefer έγραψε: #18.180 18-07-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να του πάρεις και μια ωραία χτένα και να τον ξεκινήσεις χτενισματάκι από τη πρώτη μέρα για να μαθαίνει... αν του αρέσει θα γλιτώνεις μπόλικη τριχούλα... Click για ανάπτυξη... Χτένες ξέχασα να πάρω και είχε καταπληκτικές.. τις είδα αλλά μετά πήγαμε για τη γατοφόρο και τη τουαλέτα και ξεχαστήκαμε Next time Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.