Birman-maniacs

Ο πατέρας του Μορφέα που είναι λιλά!

figo_1007_1akt.jpg
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Τι σου είπα??Κάτι σε λιλά θα είχε για γονεις..ΞΕΡΩ ΕΓΩ!!!:lol::lol::lol::lol::P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α... εσύ είσαι cream fun!!
Και στο παγωτό cream?? :P:lol:

ΝΑΙ!!!Ισχύει αυτό..Η σοκολάτα δεν μου αρέσει!!!:lol::lol::lol:Φράουλα, καραμέλα και βανίλια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mου φαίνεται πως ανακαλύψαμε μια Cream point maniac:D

ΟΧΙ!!!!!Η φρανκφούρτη είναι μακριά.Καλύτερα Ντισελντορφ!!!Είναι πολύ πιο κοντά!!!

αν ειναι απο εκει την κατσαμε την βαρκουλα...δεν δίνω και λεφτα για εισητιριο τωρα:(

H Felisha η κρεμίτα!

felisha_040108_11akt.jpg

Κρεμ τάμπι είναι???Θέλω την πολύ απλή!!!Χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: έχω πολυ ιδιαίτερο γούστο...Απλά μου αρέσουν οι ανοιχτόχρωμες μουσούδες.Και τα μωρά μου έχουν κάτι άσπρο στο μουσουδάκι τους!:D

αν ειναι απο εκει την κατσαμε την βαρκουλα...δεν δίνω και λεφτα για εισητιριο τωρα:(

Βάσια μου???Που θες να πας στη γερμανία???Έχω πάει καμιά 5αριά φορές σε διάφορα μέρη(πορωμένη, θέλω να ζήσω εκεί)??Και πότε???

Mου φαίνεται πως ανακαλύψαμε μια Cream point maniac:D

Ίσως να είμαι και λιλά και μπλε και κρεμ!!!!!:D:D:DΑλλά όχι ταμπι!!!

κοιτα αν ειναι να παρεις βιρμανακι πρέπει να εχει αντιθεση...λέω εγω...το πιο ανοιχτο που μου αρεσει ειναι το μπλε!;)

Κρεμ τάμπι είναι???Θέλω την πολύ απλή!!!Χαχαχαχα:lol::lol::lol::lol: έχω πολυ ιδιαίτερο γούστο...Απλά μου αρέσουν οι ανοιχτόχρωμες μουσούδες.Και τα μωρά μου έχουν κάτι άσπρο στο μουσουδάκι τους!:D
Οι κρεμ συνήθως εχουν το Μ στο μετωπάκι... που κάνει το τάμπυ...
Ιδιαίτερο γούστο ε? Ωχ σε βλέπουν οι πωλήτριες στα μαγαζιά και τρέχουν μακριά? :P:lol:

Βάσια μου???Που θες να πας στη γερμανία???Έχω πάει καμιά 5αριά φορές σε διάφορα μέρη(πορωμένη, θέλω να ζήσω εκεί)??Και πότε???

δεν θελω να παω...κοιταω για ενα εκτροφειο στο Dortmund...και εκει δεν μπορω να παω ...αλλα Μοναχο και Φρανκφουρτη εχω ατομο που περναει 1 φορα το μηνα...;)

Ίσως να είμαι και λιλά και μπλε και κρεμ!!!!!:D:D:DΑλλά όχι ταμπι!!!
ετσι μπράβο:up: ... μακρυά από τις τάμπυ! Θα τις πάρω όλες εγώ!!! :P:lol:

escada_20080713_1.jpg

Γιούλη σου εχω πει πόσο σε μισω...:P

escada_20080713_1.jpg
Αμα δεί αυτή τη φωτό ο Αντρέ θα πεί πως είναι σίγουρα δουλειά υπολογιστή..:lol::lol::lol::lol:

Οι κρεμ συνήθως εχουν το Μ στο μετωπάκι... που κάνει το τάμπυ...
Ιδιαίτερο γούστο ε? Ωχ σε βλέπουν οι πωλήτριες στα μαγαζιά και τρέχουν μακριά? :P:lol:

Έτσι ακριβώς όμως!!!ΔΕν θέλω και βοήθεια ποτέ δεν μιλάω, απλά κοιτάω όταν ψωνίζω..και προτιμώ μόνη!!!;)Αλλοκοτος άνθρωπος είμαι μου φαίνεται!:lol:

δεν θελω να παω...κοιταω για ενα εκτροφειο στο Dortmund...και εκει δεν μπορω να παω ...αλλα Μοναχο και Φρανκφουρτη εχω ατομο που περναει 1 φορα το μηνα...;)

ααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!:/:Βάσια..Είναι μόνο 4 ώρες ταξίδι..Θα μπορούσες να πας ...Ενα ΣΚ!!!Αλλά μάλλον πέφτει μακριά η Φρανκφούρτη κ το Μόναχο!!!Αυτοί να στο στείλουν το γατάκι δεν γίνεται?????????:hmm::hmm::hmm:

escada_20080713_1.jpg

Χμμμ αυτή είναι γλυκούλα αλλά προτιμώ τον Μορφέα σου!!!Αλήθεια!!!:up:

Κατερίνα πολύ ωραία τα γατάκια σου:) Παρατήρησα οτι οταν πάρω τον erefer το Σεπτέμβρη θα είναι ακριβώς στην ηλικία που είναι τα δικά σου σήμερα!!!

ααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!:/:Βάσια..Είναι μόνο 4 ώρες ταξίδι..Θα μπορούσες να πας ...Ενα ΣΚ!!!Αλλά μάλλον πέφτει μακριά η Φρανκφούρτη κ το Μόναχο!!!Αυτοί να στο στείλουν το γατάκι δεν γίνεται?????????:hmm::hmm::hmm:

δεν νομιζω ειναι περιεργοι οι εκτροφεις και με τα δικια τους...κοιτα το γατακι εχει 900 ευρω...αν βαλω και αεροπορικα καηκα...:down:

Κατερίνα πολύ ωραία τα γατάκια σου:) Παρατήρησα οτι οταν πάρω τον erefer το Σεπτέμβρη θα είναι ακριβώς στην ηλικία που είναι τα δικά σου σήμερα!!!

Σε ευχαριστούμε..Πολλοί μου λένε ότι είναι πολύ όμορφα για κεραμυδάκια!!!:lol::lol:13 μαρτίου γεννήθηκαν τα δικά μου!Το δικό σου!!!???

δεν νομιζω ειναι περιεργοι οι εκτροφεις και με τα δικια τους...κοιτα το γατακι εχει 900 ευρω...αν βαλω και αεροπορικα καηκα...:down:

Ναι το σκέφτηκα...Κρίμα...Μόνο εκεί έχει καλό εκτροφείο???:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back