Birman-maniacs

Βασιλη δεν παιζωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!μου εστειλε μονο 3 φωτοοοο
θα με πιασει η γκρινιαααααααα:(
Τουλάχιστον είναι καλές?:D Ετσι κάνει, την αλλη φορά μπορεί να μου στείλει εμενα μία και σένα πέντε:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασιλη γιατι να ειμαστε μακρυα απο τα παιδια μας????τι γλυκουλικα που ειναι τωρα που ειναι τοοοσο μικρουλικα...
καλα οπως σας εχει πεσει το χρωμα στη μουριτσα -πολυ συμμετρικα δηλαδη-εχει πολυ πλακα.Μου θυμιζει 2 πραγματα:
1)ειναι σαν να εχει βαλει τη μουρη του σε κουβα μα χρωμα και του εχει ερθει ολο στην μουρη...:lol::lol:
2)μοιαζει με ενα ειδος μαιμους ή πιθηκου ,δεν θυμαμαι ακριβως,που εχει 2 χρωματα στην μουριτσα:lol::lol::lol::lol:
τι καλος που ειναι!!!!!να τα χαιρομαστε τα γατοπαιδα μας!!!:happy::rolleyes:
Τι να κάνουμε, πληρώνουμε αυτό το τίμημα:( Σαν να του 'χουν βουτήξει το κεφαλάκι σε κουβά με σοκολάτα είναι:lol: Αντε να ερθει ο Σεπτέμβρης να τα δούμε κι απο κοντά:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα!!!

Καλημέρα παιδιά:)

Που είσαι ρε Θοδωρή και χάθηκες! Τι κάνεις? Πως πηγε η συνάντηση με το Boss?:D

Θα το συνουσιασω το boss...μου εδωσε το μισο μισθο σημερα και τον υπολοιπο λεει την Δευτερα...η επιστημη σηκωνει τα χερια και τα ποδια ψηλα...:lol::lol::lol:

Γειά σου Κατερίνα:)

Θα το συνουσιασω το boss...μου εδωσε το μισο μισθο σημερα και τον υπολοιπο λεει την Δευτερα...η επιστημη σηκωνει τα χερια και τα ποδια ψηλα...:lol::lol::lol:
Ρε που τον βρήκες αυτόν, μήπως θέλει να του δανείσεις και λεφτά?:lol::lol::lol:

Βασίλη χθες την έκανα την πατατιά μου με τα χρώματα...και μετά ενιωθα τελείως άσχετη...:redface::lol:

Ρε που τον βρήκες αυτόν, μήπως θέλει να του δανείσεις και λεφτά?:lol::lol::lol:

Σε λιγο θα μου πει να πηγαινω να δουλευω τζαμπα:lol::lol:

Βασίλη χθες την έκανα την πατατιά μου με τα χρώματα...και μετά ενιωθα τελείως άσχετη...:redface::lol:
Οχι βρέ εντάξει, θέλει να εχεις δεί πολλές φωτό..;) Η διαφορά του seal απο το chocolate είναι πώς στο choc είναι καφέ σκούρα κυρίως η μύτη και αμα δεν εχεις δει πολλες φωτό σου φαίνονται ιδια:)

Ααααααααααα Θοδωρή μη μασας με τέτοιο αφεντικό..Έτσι είναι οι περισσότεροι.Ελπίζω μόνο τη Δευτέρα να μην σου πει "έλα την άλλη βδομάδα!"

Σε λιγο θα μου πει να πηγαινω να δουλευω τζαμπα:lol::lol:
Και αν μπορείς να του πληρώνεις και τη δόση απο τη mercedes για κανα εξάμηνο:lol::lol::lol:

Οχι βρέ εντάξει, θέλει να εχεις δεί πολλές φωτό..;) Η διαφορά του seal απο το chocolate είναι πώς στο choc είναι καφέ σκούρα κυρίως η μύτη και αμα δεν εχεις δει πολλες φωτό σου φαίνονται ιδια:)

Όπως και να έχει :redface::redface::redface::redface::lol::lol::lol:

Ααααααααααα Θοδωρή μη μασας με τέτοιο αφεντικό..Έτσι είναι οι περισσότεροι.Ελπίζω μόνο τη Δευτέρα να μην σου πει "έλα την άλλη βδομάδα!"

Αμα μου πει κατι τετοιο δεν θα ζει ως την αλλη εβδομαδα:lol::lol::lol:

Και αν μπορείς να του πληρώνεις και τη δόση απο τη mercedes για κανα εξάμηνο:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:Μου θυμίζει ένα αφεντικό που είχε ο αδερφός μου και κάθε φορά έλεγε "Βρε γιωργάκη..ένα περίεργο πράγμα δεν έχω πάνω μου λεφτά, μπορείς να μου δώσεις κανένα 10εύρω να πληρώσουμε το ταξί":lol::lol::lol::lol::lol:

Αν στο πεί αυτό πες του την άλλη βδομαδα δεν ξέρω όμως αν θα υπάρχει το μαγαζί σου..:lol::lol::lol:

Αμα μου πει κατι τετοιο δεν θα ζει ως την αλλη εβδομαδα:lol::lol::lol:

Μην ανησυχείς θα πάνε όλο οι βιρμανόφιλοι και θα του την πέσουν με νυχιές και δαγκωματιές από εκπαιδευμένα βιρμανάκια.Ένας για όλους και όλοι για έναν!!!!:D

:lol::lol::lol::lol::lol:Μου θυμίζει ένα αφεντικό που είχε ο αδερφός μου και κάθε φορά έλεγε "Βρε γιωργάκη..ένα περίεργο πράγμα δεν έχω πάνω μου λεφτά, μπορείς να μου δώσεις κανένα 10εύρω να πληρώσουμε το ταξί":lol::lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol: Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι!!!:lol::lol::lol: Αυτός ήταν Big Boss:lol::lol::lol:

Το απόγευμα θα πάω στο pet city που είναι κοντά στο σπίτι μου στο Χαϊδάρι να δώ για γατόδεντρο. Αν και δεν εχει τίποτα αυτό εκεί σε σχέση με αλλα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back