katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η katerina10: #18.421 19-07-08 12:55 Έτσι είναι Θοδωρή..Κι εγώ έχω πέσει σε τέτοιους αλλά δεν μασάω!Τώρα ευτυχώς είμαι πολύ καλά.Τι δουλειά κάνεις? Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η katerina10: #18.422 19-07-08 12:56 Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.423 19-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι είναι Θοδωρή..Κι εγώ έχω πέσει σε τέτοιους αλλά δεν μασάω!Τώρα ευτυχώς είμαι πολύ καλά.Τι δουλειά κάνεις? Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Βοηθος σερβιτορου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.424 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το απόγευμα θα πάω στο pet city που είναι κοντά στο σπίτι μου στο Χαϊδάρι να δώ για γατόδεντρο. Αν και δεν εχει τίποτα αυτό εκεί σε σχέση με αλλα.. Click για ανάπτυξη... Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο erefer έγραψε: #18.425 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Είναι ελεεινοί Αφεντικά σε κανα παπαγάλο πρέπει να ειναι κανονικά κατι τετοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #18.426 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βοηθος σερβιτορου.... Click για ανάπτυξη... Ωραία οπότε αν κάτι πάει στραβά μπορείς πανεύκολα να του κάνεις ζημιά.Τι θα έλεγες για δηλητηρίαση σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες...????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Ο erefer έγραψε: #18.427 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η katerina10: #18.428 19-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έτσι είναι Θοδωρή..Κι εγώ έχω πέσει σε τέτοιους αλλά δεν μασάω!Τώρα ευτυχώς είμαι πολύ καλά.Τι δουλειά κάνεις? Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Η katerina10: #18.422 19-07-08 12:56 Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.423 19-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι είναι Θοδωρή..Κι εγώ έχω πέσει σε τέτοιους αλλά δεν μασάω!Τώρα ευτυχώς είμαι πολύ καλά.Τι δουλειά κάνεις? Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Βοηθος σερβιτορου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.424 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το απόγευμα θα πάω στο pet city που είναι κοντά στο σπίτι μου στο Χαϊδάρι να δώ για γατόδεντρο. Αν και δεν εχει τίποτα αυτό εκεί σε σχέση με αλλα.. Click για ανάπτυξη... Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο erefer έγραψε: #18.425 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Είναι ελεεινοί Αφεντικά σε κανα παπαγάλο πρέπει να ειναι κανονικά κατι τετοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #18.426 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βοηθος σερβιτορου.... Click για ανάπτυξη... Ωραία οπότε αν κάτι πάει στραβά μπορείς πανεύκολα να του κάνεις ζημιά.Τι θα έλεγες για δηλητηρίαση σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες...????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Ο erefer έγραψε: #18.427 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η katerina10: #18.428 19-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.423 19-07-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι είναι Θοδωρή..Κι εγώ έχω πέσει σε τέτοιους αλλά δεν μασάω!Τώρα ευτυχώς είμαι πολύ καλά.Τι δουλειά κάνεις? Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Βοηθος σερβιτορου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.424 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το απόγευμα θα πάω στο pet city που είναι κοντά στο σπίτι μου στο Χαϊδάρι να δώ για γατόδεντρο. Αν και δεν εχει τίποτα αυτό εκεί σε σχέση με αλλα.. Click για ανάπτυξη... Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο erefer έγραψε: #18.425 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Είναι ελεεινοί Αφεντικά σε κανα παπαγάλο πρέπει να ειναι κανονικά κατι τετοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #18.426 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βοηθος σερβιτορου.... Click για ανάπτυξη... Ωραία οπότε αν κάτι πάει στραβά μπορείς πανεύκολα να του κάνεις ζημιά.Τι θα έλεγες για δηλητηρίαση σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες...????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Ο erefer έγραψε: #18.427 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η katerina10: #18.428 19-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έτσι είναι Θοδωρή..Κι εγώ έχω πέσει σε τέτοιους αλλά δεν μασάω!Τώρα ευτυχώς είμαι πολύ καλά.Τι δουλειά κάνεις? Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Βοηθος σερβιτορου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.424 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το απόγευμα θα πάω στο pet city που είναι κοντά στο σπίτι μου στο Χαϊδάρι να δώ για γατόδεντρο. Αν και δεν εχει τίποτα αυτό εκεί σε σχέση με αλλα.. Click για ανάπτυξη... Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο erefer έγραψε: #18.425 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Είναι ελεεινοί Αφεντικά σε κανα παπαγάλο πρέπει να ειναι κανονικά κατι τετοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #18.426 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βοηθος σερβιτορου.... Click για ανάπτυξη... Ωραία οπότε αν κάτι πάει στραβά μπορείς πανεύκολα να του κάνεις ζημιά.Τι θα έλεγες για δηλητηρίαση σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες...????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Ο erefer έγραψε: #18.427 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η katerina10: #18.428 19-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το απόγευμα θα πάω στο pet city που είναι κοντά στο σπίτι μου στο Χαϊδάρι να δώ για γατόδεντρο. Αν και δεν εχει τίποτα αυτό εκεί σε σχέση με αλλα.. Click για ανάπτυξη... Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 12:59 Ο erefer έγραψε: #18.425 19-07-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Είναι ελεεινοί Αφεντικά σε κανα παπαγάλο πρέπει να ειναι κανονικά κατι τετοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #18.426 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βοηθος σερβιτορου.... Click για ανάπτυξη... Ωραία οπότε αν κάτι πάει στραβά μπορείς πανεύκολα να του κάνεις ζημιά.Τι θα έλεγες για δηλητηρίαση σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες...????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Ο erefer έγραψε: #18.427 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η katerina10: #18.428 19-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη...Φαντάσου στο σκηνικό έψαχνε και καλά να βρει λεφτά κάθε φορά... Click για ανάπτυξη... Είναι ελεεινοί Αφεντικά σε κανα παπαγάλο πρέπει να ειναι κανονικά κατι τετοιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Η katerina10: #18.426 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βοηθος σερβιτορου.... Click για ανάπτυξη... Ωραία οπότε αν κάτι πάει στραβά μπορείς πανεύκολα να του κάνεις ζημιά.Τι θα έλεγες για δηλητηρίαση σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες...????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Ο erefer έγραψε: #18.427 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η katerina10: #18.428 19-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βοηθος σερβιτορου.... Click για ανάπτυξη... Ωραία οπότε αν κάτι πάει στραβά μπορείς πανεύκολα να του κάνεις ζημιά.Τι θα έλεγες για δηλητηρίαση σε ΟΛΟΥΣ τους πελάτες...????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:01 Ο erefer έγραψε: #18.427 19-07-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η katerina10: #18.428 19-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Βασίλη θα πάρεις μεγάλο γατόδεντρο ή με δύο "ορόφους" Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:03 Η katerina10: #18.428 19-07-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Να παρεις ενα που θα αρεσει σε εσενα και θα σου ειναι ανετο αμα μπορεις ανεβα και πανω να το δοκιμασεις γιατι το πιθανοτερο ειναι ο erefer να κοιμαται στο κρεβατι σου και εσυ στο γατοδεντρο Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:05 Η katerina10: #18.429 19-07-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατερίνα δε ξέρω ακόμα, αν δεν εχει κατι που θα μου αρέσει δεν παίρνω Θοδωρή θα τεστάρω αν είναι αναπαυτικό να είσαι σίγουρος και θα ρωτήσω και το πωλητή μέχρι ποσα κιλά αντέχει Click για ανάπτυξη... Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:06 Ο erefer έγραψε: #18.430 19-07-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η αλήθεια είναι ότι το γατόδεντρο πριν το πάρψ\ω μου το έκραζαν όλοι.Και σιγά μην πάνε ποτέ εκεί κλπ.Κι όμως αν και συνεχίζουν να κοιμούνται στο κρεββάτι μου τα έμαθα να ξύνουν τα ποδαράκια τους εκεί και σε ένα καλαθάκι που είχα.Είμαι πολύ περήφανη μάνα Click για ανάπτυξη... Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:07 Ο erefer έγραψε: #18.431 19-07-08 13:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ το δικό μου με 2 ορόφους το πήρα πολύ φτηνά..Και όταν είχα πάει στο πετ σίτι δεν είχε τόσο φτηνά..Το πήρα από αλυσίδα πετ σοπ οπότε αν θες σου στέλνω με πμ ποιο!34 ευρώ είχε! Click για ανάπτυξη... Αν θές στείλε μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:11 Η moukelis έγραψε: #18.432 19-07-08 13:11 Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:14 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.433 19-07-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Εμενα τελικα θα ερθει ντουρος,θα μπορει να εχει το χαρεμι του... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:16 Η katerina10: #18.434 19-07-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αφού το κατάφερες να πάνε να ξύνουν τα νύχια τους εκεί, αξίζεις συγχαρητήρια Δεν πιστεύω να του βάζεις μισό κιλό catnip κάθε μέρα? Click για ανάπτυξη... καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Ο erefer έγραψε: #18.435 19-07-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα Βιρμανάκια! Ετοιμάζεται την προίκα των παιδιών;Τελικά ποια θα έρθουν στειρωμένα ή με συμβόλαιο στείρωσης,και από ποια θα δούμε απογόνους;Ρε παιδιά,κι εσείς τόσοι που είστε,όλοι αγοράκια πήγατε και πήρατε;Θα τους χορέψει όλους η Αθηνά στο ταψί! Click για ανάπτυξη... Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.436 19-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Eτοιμαζονται τρελα οργια...αφου μεχρι και εμεις φοβομαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η moukelis έγραψε: #18.437 19-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κανένα δε θα έρθει στειρωμένο και δεν υπάρχουν συμβόλαια στείρωσης για κανένα γατάκι Η Αθηνά θα δεινοπαθήσει Βάσια μη βρίζεις Click για ανάπτυξη... Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο erefer έγραψε: #18.438 19-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: καλέ όχι δεν έχω πάρει ποτέ κατνιπ..Δεν ζύνουν πουθενά αλλού..μόνο στο στύλο και στο καλαθοκουβαδάκι τους..Είναι πολύ υπάκουα..Α...και στα χαλάκια τους ακονίζουν τα νυχάκια τους! Click για ανάπτυξη... Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η katerina10: #18.439 19-07-08 13:23 Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 920 921 922 923 924 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 922 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι ρε παιδιά μια πριγκιπισούλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 19 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η katerina10: #18.440 19-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ααα εσύ είσαι εκπαιδεύτρια Είναι πρόβλημα αμα δεν ξύνουν εκεί, πρέπει να το μάθεις απο μικρό Click για ανάπτυξη... Μπααααα στρίγγλα είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.