Birman-maniacs

Πω πω...Δεν της έφτανε ο Μορφέας,τώρα θα έχει τόσους μνηστήρες!:lol:Πως και δεν σκέφτηκε κανείς ένα κοριτσάκι;Ένα ωραίο μπλε,ε Βασίλη;:rolleyes:
Δεν λές τίποτα, αφού σκέφτομαι να αλλάξω ονομα στον erefer και να τον πώ Οδυσσέα μπάς και τη κερδίσει:D Κοίταξε, εγώ seal αρσενικό ήθελα, το ίδιο και η Δανάη και μας έκατσε ευκαιρία με αυτό το εκτροφείο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν λές τίποτα, αφού σκέφτομαι να αλλάξω ονομα στον erefer και να τον πώ Οδυσσέα μπάς και τη κερδίσει:D Κοίταξε, εγώ seal αρσενικό ήθελα, το ίδιο και η Δανάη και μας έκατσε ευκαιρία με αυτό το εκτροφείο:)
Μπορεί τότε να το σκεφτείτε αργότερα...Δεν έχει κοπελούδες η παρέα,κι άμα συνεχίσει η Αθηνά να μην έχει οίστρο δεν θα αντέξετε!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενα blue point θηλυκό θα πάρω σίγουρα, αν πάρω, αργότερα:)

Ενα blue point θηλυκό θα πάρω σίγουρα, αν πάρω, αργότερα:)

Αχ ναι ΜΠΛΕ ΜΠΛΕ!!!!!!Εντάξει τελικά μου αρέσει και το λιλά και το κρεμ!!!Θα μας βάζεις φωτος ε???:confused:

Αχ ναι ΜΠΛΕ ΜΠΛΕ!!!!!!Εντάξει τελικά μου αρέσει και το λιλά και το κρεμ!!!Θα μας βάζεις φωτος ε???:confused:
Θα φτιάξω κανενα album ακόμα στο birman.gr και θα το γεμίσω:lol:

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!Βασίλη σε πόσο καιρό θα σου έρθει το νέο μωρό????

Καλημέρα φίλοι μου βιρμανοί, τι μου κάνετε???:)
Βλέπω ευχάριστες εξελίξεις:up:....άντε με το καλό να σας έρθουν τα μωρά (κουκλάκια είναι πάντως):inlove:
Εμείς είμαστε καλά, μεγαλώσαμε και άρχισαν οι τρέλες....παιδιά είναι το κάτι άλλο να τα βλέπεις να παίζουν και να παλεύουν τάχα:lol::lol::lol:
Νέες φωτό θα δείτε στο θέμα μας!;)

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!Βασίλη σε πόσο καιρό θα σου έρθει το νέο μωρό????
Αν αποφασίσω να πάρω δεύτερο, μεσα στο 2009:)

Καλημέρα φίλοι μου βιρμανοί, τι μου κάνετε???:)
Βλέπω ευχάριστες εξελίξεις:up:....άντε με το καλό να σας έρθουν τα μωρά (κουκλάκια είναι πάντως):inlove:
Εμείς είμαστε καλά, μεγαλώσαμε και άρχισαν οι τρέλες....παιδιά είναι το κάτι άλλο να τα βλέπεις να παίζουν και να παλεύουν τάχα:lol::lol::lol:
Νέες φωτό θα δείτε στο θέμα μας!;)
Γειά σου Raisa! Δυστυχώς εμείς δεν τα χαιρόμαστε μικρά αλλα θα πάνε τα γεννοβόλια σύννεφο αργότερα μου φαίνεται:lol: Τα είδα τα μικρά είναι τέλεια:up:

Αν αποφασίσω να πάρω δεύτερο, μεσα στο 2009:)

Συγνώμη :confused:...Το άλλο το έχεις στο σπίτι???ΌΧΙ!!Αυτό που έχεις στις φωτος που μου άρεσε το διπλανό του :Pκαι μπέρδεψα τα χρώματα :redface:δεν θα το πάρεις κάποια στιγμή???:hmm:

Γειά σου Raisa! Δυστυχώς εμείς δεν τα χαιρόμαστε μικρά αλλα θα πάνε τα γεννοβόλια σύννεφο αργότερα μου φαίνεται:lol: Τα είδα τα μικρά είναι τέλεια:up:
Θα έρθει και η σειρά σας είμαι σίγουρη;)....και μετά ποιος σας σταματάει:lol::lol::lol:
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!:redface::rolleyes::rolleyes: Είναι πραγματικά θεϊκά τα μωρούλια μας :inlove:
(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου:lol:)

Θα έρθει και η σειρά σας είμαι σίγουρη;)....και μετά ποιος σας σταματάει:lol::lol::lol:
Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!:redface::rolleyes::rolleyes: Είναι πραγματικά θεϊκά τα μωρούλια μας :inlove:
(αν δεν παινέψεις το σπίτι σου:lol:)

Έλα όχι Ράισα..Είναι αντικειμενικά ΚΛΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!Το μπλε είναι τέλειο εκείνο στην ακρούλα!

Συγνώμη :confused:...Το άλλο το έχεις στο σπίτι???ΌΧΙ!!Αυτό που έχεις στις φωτος που μου άρεσε το διπλανό του :Pκαι μπέρδεψα τα χρώματα :redface:δεν θα το πάρεις κάποια στιγμή???:hmm:
Οχι δεν το δίνουν εκείνο που σου αρεσε:)

Εκείνο που δεν μου άρεσε?:hmm:
Εκείνο που δεν σου αρεσε είναι ο erefer και τον παίρνω 21 Σεπτεμβρίου:D Είναι το ιδιο γατάκι που εχω στο avatar και στην υπογραφή μου αλλά εκεί είναι πιο μικρό;)

Εκείνο που δεν σου αρεσε είναι ο erefer και τον παίρνω 21 Σεπτεμβρίου:D Είναι το ιδιο γατάκι που εχω στο avatar και στην υπογραφή μου αλλά εκεί είναι πιο μικρό;)

Ααααααααααααααα !!!Αυτό ρωτούσα!!!:up::up:21 Σεπτεμβρίου ε??Άντε άντε κοντεύει!!!:D

Ααααααααααααααα !!!Αυτό ρωτούσα!!!:up::up:21 Σεπτεμβρίου ε??Άντε άντε κοντεύει!!!:D
Είναι σχετικά μικρό διάστημα, 2 μήνες και κάτι:)

Βασίλη σβήνεις και γραμμούλες απο τον τοίχο σαν τους φαντάρους και τους κατάδικους;:lol:Άσε κι εγώ έτσι μετρούσα για τον Σειριο,κι όταν ήρθε η πολυπόθητη μέρα,μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να τον μεταφέρω με το τραίνο,απελπισία...:down:

Βασίλη σβήνεις και γραμμούλες απο τον τοίχο σαν τους φαντάρους και τους κατάδικους;:lol:Άσε κι εγώ έτσι μετρούσα για τον Σειριο,κι όταν ήρθε η πολυπόθητη μέρα,μου έλεγαν ότι δεν μπορώ να τον μεταφέρω με το τραίνο,απελπισία...:down:
Θα σου σπάσανε τα νεύρα φαντάζομαι και με το δίκιο σου..

Θα σου σπάσανε τα νεύρα φαντάζομαι και με το δίκιο σου..
Απλά είχα στενοχωρηθεί τόσο πολύ...Τελικά όμως η καλή μας νεραϊδα ruko ερχόταν Βόλο για κάτι σεμινάρια και μας έφερε τον κούκλο μας.Και για τη Μόιρα ανυπομονώ,αλλά είναι πιο εύκολο να περιμένεις όταν έχεις ένα στο σπιτι και περιμένεις το δευτερο.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back