erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:01 Ο erefer έγραψε: #18.921 23-07-08 11:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανένα. Σε ένα χρόνο πάλι! Απλά να τον πάς στο γιατρό σου να περάσει το τσιπ και να σου κάνει ένα γενικό έλεγχο.. θα σου πει για το χάπι των ενδοπαράσιτων και ό,τι άλλο θες να ρωτήσεις... αν και θα είναι αποπαρασιτωμένος... θα στα πει κι η Βάσια... θα δω κι εγώ το βιβλιάριό τους εκεί κι αν χρειαστεί κάτι θα ρωτήσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Α ωραία ευχαριστώ Θα τον πάω για εναν ελεγχο σίγουρα, απλά ήθελα να ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.922 23-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Α ωραία ευχαριστώ Θα τον πάω για εναν ελεγχο σίγουρα, απλά ήθελα να ξέρω Click για ανάπτυξη... Τη κάρτα καυσαερίων μη ξεχάσεις! Που είναι ο Θοδωρής? Δουλεύει τέτοια ώρα... καλά οι δυο σας πολλές φορές είστε απόλαυση... πεθαίνουμε στο γέλιο με τις ατάκες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #18.923 23-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη κάρτα καυσαερίων μη ξεχάσεις! Που είναι ο Θοδωρής? Δουλεύει τέτοια ώρα... καλά οι δυο σας πολλές φορές είστε απόλαυση... πεθαίνουμε στο γέλιο με τις ατάκες σας! Click για ανάπτυξη... Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.924 23-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.925 23-07-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Ο erefer έγραψε: #18.926 23-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Click για ανάπτυξη... Συζητάμε ενδεχόμενα προβλήματα(σαν νέοι γατογονείς) και πιθανούς τρόπους αντιμέτωπισης.. ενας απο αυτούς είναι και ο ύπνος πάνω στο γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.927 23-07-08 11:43 Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο erefer έγραψε: #18.928 23-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κανένα. Σε ένα χρόνο πάλι! Απλά να τον πάς στο γιατρό σου να περάσει το τσιπ και να σου κάνει ένα γενικό έλεγχο.. θα σου πει για το χάπι των ενδοπαράσιτων και ό,τι άλλο θες να ρωτήσεις... αν και θα είναι αποπαρασιτωμένος... θα στα πει κι η Βάσια... θα δω κι εγώ το βιβλιάριό τους εκεί κι αν χρειαστεί κάτι θα ρωτήσω κι εγώ. Click για ανάπτυξη... Α ωραία ευχαριστώ Θα τον πάω για εναν ελεγχο σίγουρα, απλά ήθελα να ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.922 23-07-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Α ωραία ευχαριστώ Θα τον πάω για εναν ελεγχο σίγουρα, απλά ήθελα να ξέρω Click για ανάπτυξη... Τη κάρτα καυσαερίων μη ξεχάσεις! Που είναι ο Θοδωρής? Δουλεύει τέτοια ώρα... καλά οι δυο σας πολλές φορές είστε απόλαυση... πεθαίνουμε στο γέλιο με τις ατάκες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #18.923 23-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη κάρτα καυσαερίων μη ξεχάσεις! Που είναι ο Θοδωρής? Δουλεύει τέτοια ώρα... καλά οι δυο σας πολλές φορές είστε απόλαυση... πεθαίνουμε στο γέλιο με τις ατάκες σας! Click για ανάπτυξη... Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.924 23-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.925 23-07-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Ο erefer έγραψε: #18.926 23-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Click για ανάπτυξη... Συζητάμε ενδεχόμενα προβλήματα(σαν νέοι γατογονείς) και πιθανούς τρόπους αντιμέτωπισης.. ενας απο αυτούς είναι και ο ύπνος πάνω στο γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.927 23-07-08 11:43 Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο erefer έγραψε: #18.928 23-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Α ωραία ευχαριστώ Θα τον πάω για εναν ελεγχο σίγουρα, απλά ήθελα να ξέρω Click για ανάπτυξη... Τη κάρτα καυσαερίων μη ξεχάσεις! Που είναι ο Θοδωρής? Δουλεύει τέτοια ώρα... καλά οι δυο σας πολλές φορές είστε απόλαυση... πεθαίνουμε στο γέλιο με τις ατάκες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:11 Ο erefer έγραψε: #18.923 23-07-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη κάρτα καυσαερίων μη ξεχάσεις! Που είναι ο Θοδωρής? Δουλεύει τέτοια ώρα... καλά οι δυο σας πολλές φορές είστε απόλαυση... πεθαίνουμε στο γέλιο με τις ατάκες σας! Click για ανάπτυξη... Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.924 23-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.925 23-07-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Ο erefer έγραψε: #18.926 23-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Click για ανάπτυξη... Συζητάμε ενδεχόμενα προβλήματα(σαν νέοι γατογονείς) και πιθανούς τρόπους αντιμέτωπισης.. ενας απο αυτούς είναι και ο ύπνος πάνω στο γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.927 23-07-08 11:43 Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο erefer έγραψε: #18.928 23-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη κάρτα καυσαερίων μη ξεχάσεις! Που είναι ο Θοδωρής? Δουλεύει τέτοια ώρα... καλά οι δυο σας πολλές φορές είστε απόλαυση... πεθαίνουμε στο γέλιο με τις ατάκες σας! Click για ανάπτυξη... Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.924 23-07-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.925 23-07-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Ο erefer έγραψε: #18.926 23-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Click για ανάπτυξη... Συζητάμε ενδεχόμενα προβλήματα(σαν νέοι γατογονείς) και πιθανούς τρόπους αντιμέτωπισης.. ενας απο αυτούς είναι και ο ύπνος πάνω στο γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.927 23-07-08 11:43 Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο erefer έγραψε: #18.928 23-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.925 23-07-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Ο erefer έγραψε: #18.926 23-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Click για ανάπτυξη... Συζητάμε ενδεχόμενα προβλήματα(σαν νέοι γατογονείς) και πιθανούς τρόπους αντιμέτωπισης.. ενας απο αυτούς είναι και ο ύπνος πάνω στο γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.927 23-07-08 11:43 Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο erefer έγραψε: #18.928 23-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Η κάρτα καυσαερίων πως βγαίνει? Τον βάζουν και αερίζεται και υπάρχουν επιτρεπτά όρια? Με το Θοδωρή λέμε ο καθένας το πόνο του με τους εκτροφείς και βρίσκουμε αλληλοκατανόηση Click για ανάπτυξη... κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:35 Ο erefer έγραψε: #18.926 23-07-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Click για ανάπτυξη... Συζητάμε ενδεχόμενα προβλήματα(σαν νέοι γατογονείς) και πιθανούς τρόπους αντιμέτωπισης.. ενας απο αυτούς είναι και ο ύπνος πάνω στο γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.927 23-07-08 11:43 Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο erefer έγραψε: #18.928 23-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όχι μόνο! λίγα έχετε πει για τα γατόδεντρα που θα ανεβαίνετε εσείς και θα σας κάνει ό,τι θέλει το παιδί σας? Click για ανάπτυξη... Συζητάμε ενδεχόμενα προβλήματα(σαν νέοι γατογονείς) και πιθανούς τρόπους αντιμέτωπισης.. ενας απο αυτούς είναι και ο ύπνος πάνω στο γατόδεντρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.927 23-07-08 11:43 Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο erefer έγραψε: #18.928 23-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:00 Ο erefer έγραψε: #18.928 23-07-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αύριο το απόγευμα θα πάμε στο Πήλιο στη Τσαγκαράδα στο σπίτι της φίλης μου! Τη Παρασκευή έχω άδεια.. θα γυρίσουμε τη Κυριακή... Θα αγρυπνά η μητέρα μου τη κατάσταση... ελπίζω να πάνε όλα καλά με τα παιδιά μου... δεν ήθελα να αναβάλω το ταξείδι μου... Click για ανάπτυξη... Αυτά είναι!!! Πολύ ωραίο το Πήλιο Ολα καλα θα πάνε, θα συνεχίσουν τα ερωτοτροπήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 12:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.929 23-07-08 12:55 Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πείτε κανένα νέο... Αντα τι κάνουν τα δικά σου χνουδωτά? Σε ξυπνάνε το πρωί?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:19 Η Αντα έγραψε: #18.930 23-07-08 13:19 Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Αντα έγραψε: #18.931 23-07-08 13:21 Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.932 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κλασικα ο Αλφι γκρινιαζει το πρωι...τι τον ταιζεις τι τον χαιδευεις, τελεια και παυλα θελει να σηκωθεις!! το εχει δει ξυπνητηρι, τι να πω?? Click για ανάπτυξη... Δεν αλλάζει αυτός... σταθερή αξία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.933 23-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γενικα μου βγαινει η κουραση και η ιδεα οτι πλησιαζει ο Αυγουστος, ο μονος μηνας που στην ουσια πας διακοπες, με κανει να μην μπορω να σηκωθω το πρωι. Αρα τον εχω για πολυ ωρα να νιαουριζει διπλα μου....χτες μου'ριξε και μια γρατσουνια στο φρυδι .... Click για ανάπτυξη... Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η Αντα έγραψε: #18.934 23-07-08 13:23 Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φτάνω αργα σπιτι, και δυστυχως δεν ασχολουμαι και πολυ με τα χνουδωτα μου...ασε που αυτα, το εχουν συνδιασει οτι μολις ερθουμε ανοιγουμε τη μπαλκονοπορτα, αρα ολο το βραδυ εκει τη βγαζουν!! Η Πισου στο καγκελο και ο Αλφι στο τραπεζι, στη κλασικη του σταση!!! Κρεμασμενος δηλαδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Η Αντα έγραψε: #18.935 23-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εν ψυχρώ ή κατά λάθος? Click για ανάπτυξη... Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Ο erefer έγραψε: #18.936 23-07-08 13:26 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καταλαθος....πρεπει να του κοψω τα νυχια, γιατι τωρα που μεγαλωσαν ριχνει και καμια νυχια σε μας και στη Πισου!! Click για ανάπτυξη... Βγήκε νταής ο Αλφι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:26 Η Αντα έγραψε: #18.937 23-07-08 13:26 Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η Αντα έγραψε: #18.938 23-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βγήκε νταής ο Αλφι Click για ανάπτυξη... Οχι μωρε ο μπουχεσακος μου...απλα δεν μπορει να ελεγξει καλα τον ογκο του!!! οταν πηδαει πανω στο παγκο της κουζινας, γλυστραει λιγο σαν να κανει σερφ και ακινητοποιειται οταν πια εχει φτασει λιγο πολυ στην αλλη ακρη του παγκου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η Αντα έγραψε: #18.939 23-07-08 13:29 Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 945 946 947 948 949 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 947 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Να σας βαλω μερικες φωτογραφιες απο τοτε που φεραμε το τραπεζι...τους αρεσουν πολυ οι κουτες, οσα χρηματα και αν ξοδεψεις σε τουνελ και γατοδεντρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο erefer έγραψε: #18.940 23-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα εχουμε σιτες στο σπιτι...τον εχω δει αμετρητες φορες να καρφωνει τα νυχια του στη σιτα- εχει κανει ηδη μερικες τρυπιτσες απο δω και απο κει γκρρρρ - και καθεται εκει με το νυχι καρφωμενο, μεχρι να ερθω να τον ''ξεκαρφωσω''!! Click για ανάπτυξη... Και σε κοιτάζει και με χαζό βλέμμα να φανταστώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.