Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #18.961 23-07-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πρέπει να ονειρεύεται κροκέτες Click για ανάπτυξη... Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.962 23-07-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζόμαστε ήχο!! Είναι σα να το βλέπουμε!Σαν αυτά τα αστεία βιντεάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Ο erefer έγραψε: #18.963 23-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Click για ανάπτυξη... Θα πρέπει να είχε πολύ γέλιο να το βλέπεις live Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #18.964 23-07-08 14:11 Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.965 23-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #18.966 23-07-08 14:15 Εξαφανισε τη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #18.967 23-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Της πηγα χτες το δυοσμο μαζι με μια καμπια αυτη δεν εχει ψυχη? την πηρε και την εβαλε σε ενα αλλο φυτο...αχχ παει η καμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.968 23-07-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Πρέπει να ονειρεύεται κροκέτες Click για ανάπτυξη... Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.962 23-07-08 14:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζόμαστε ήχο!! Είναι σα να το βλέπουμε!Σαν αυτά τα αστεία βιντεάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Ο erefer έγραψε: #18.963 23-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Click για ανάπτυξη... Θα πρέπει να είχε πολύ γέλιο να το βλέπεις live Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #18.964 23-07-08 14:11 Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.965 23-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #18.966 23-07-08 14:15 Εξαφανισε τη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #18.967 23-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Της πηγα χτες το δυοσμο μαζι με μια καμπια αυτη δεν εχει ψυχη? την πηρε και την εβαλε σε ενα αλλο φυτο...αχχ παει η καμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.968 23-07-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Click για ανάπτυξη... δεν χρειαζόμαστε ήχο!! Είναι σα να το βλέπουμε!Σαν αυτά τα αστεία βιντεάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:06 Ο erefer έγραψε: #18.963 23-07-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Click για ανάπτυξη... Θα πρέπει να είχε πολύ γέλιο να το βλέπεις live Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #18.964 23-07-08 14:11 Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.965 23-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #18.966 23-07-08 14:15 Εξαφανισε τη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #18.967 23-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Της πηγα χτες το δυοσμο μαζι με μια καμπια αυτη δεν εχει ψυχη? την πηρε και την εβαλε σε ενα αλλο φυτο...αχχ παει η καμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.968 23-07-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κροκετες και σπουργιτια.....ανησυχω τωρα τελευταια. Ερχεται ενα χαζοπουλι στο μπαλκονι και τα τσιγκλαει!! προχτες η Πισου καρφωθηκε πανω στη σιτα!! νομιζε οτι ηταν ανοιχτο το παραθυρο, το ειδε στο μπαλκονι και πηρε φορα, ετρεξε και ΠΑΦ βρεθηκε πανω στη σιτα Για τους ηχους ειναι ειδικη η Δαναη...εγω οχι και τοσο!! Click για ανάπτυξη... Θα πρέπει να είχε πολύ γέλιο να το βλέπεις live Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:11 Η Αντα έγραψε: #18.964 23-07-08 14:11 Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.965 23-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #18.966 23-07-08 14:15 Εξαφανισε τη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #18.967 23-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Της πηγα χτες το δυοσμο μαζι με μια καμπια αυτη δεν εχει ψυχη? την πηρε και την εβαλε σε ενα αλλο φυτο...αχχ παει η καμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.968 23-07-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.965 23-07-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #18.966 23-07-08 14:15 Εξαφανισε τη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #18.967 23-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Της πηγα χτες το δυοσμο μαζι με μια καμπια αυτη δεν εχει ψυχη? την πηρε και την εβαλε σε ενα αλλο φυτο...αχχ παει η καμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.968 23-07-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γελας στη αρχη, αλλα μετα σε πιανει τρομος!! γιατι σε τετοιες περιπτωσεις υπερισχυει το ενστικτο και οχι το μυαλο....και το ενστικτο τα κανει να βρεθουνε στο κενο, ενω το πουλακι τσιου τσιου να πεταξει μακρια!! λες να γελαει απο μεσα του το χαζοπουλο?? ψητο θα το κανω!! Click για ανάπτυξη... Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #18.966 23-07-08 14:15 Εξαφανισε τη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #18.967 23-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Της πηγα χτες το δυοσμο μαζι με μια καμπια αυτη δεν εχει ψυχη? την πηρε και την εβαλε σε ενα αλλο φυτο...αχχ παει η καμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.968 23-07-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαφανισε τη Πισου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:16 Η Αντα έγραψε: #18.967 23-07-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Της πηγα χτες το δυοσμο μαζι με μια καμπια αυτη δεν εχει ψυχη? την πηρε και την εβαλε σε ενα αλλο φυτο...αχχ παει η καμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.968 23-07-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι αλλά στη τελική αυτά θέλαν να το χλαπακιάσουν... τι φταίει το καημένο? Η ψυχούλα που λέει κι η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Της πηγα χτες το δυοσμο μαζι με μια καμπια αυτη δεν εχει ψυχη? την πηρε και την εβαλε σε ενα αλλο φυτο...αχχ παει η καμπια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.968 23-07-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εξαφανισε τη Πισου!! Click για ανάπτυξη... είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:19 Η Αντα έγραψε: #18.969 23-07-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: είναι σαν το αυτί της που φαίνεται από πίσω να είναι το δεξί αυτί του Αλφι! Click για ανάπτυξη... Και η ουρα της που ειναι πιο λεπτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.970 23-07-08 14:29 Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:32 Ο erefer έγραψε: #18.971 23-07-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:47 Η katerina10: #18.972 23-07-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί το ξέρω Αν είχε Βιρμανίας θα έπαιζα τώρα Click για ανάπτυξη... Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Η katerina10: #18.973 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εχετε ακούσει για τους SIMs ε? (το παιχνίδι εννοώ..) Άραγε το SIMs PETS να είναι καλό? Απο γάτες έχει νομίζω μόνο Περσικές Σιάμ και Μέην Κουν... Click για ανάπτυξη... Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:50 Ο erefer έγραψε: #18.974 23-07-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ την φτιάχνεις τη βιρμανίας!!!Αν θες!! Click για ανάπτυξη... Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.975 23-07-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλό είναι αν και δεν μου αρέσει κάποια πράγματα που δεν έχουν σκεφτεί.Αν φτιάκξεις δικη σου ράτσα, τότε τα μωρά που θα βγουν βγαίνουν ΑΣΧΕΤΑ...Δεν μπορώ να το καταλάβω...Επίισης δεν μπορείς να έχεις πολλά ζωάκια!!!Με 2 ζευγάρια ζωα και ενα ζευγάρι ανθρώπων μπορείς να έχεις ένα μωρο ανθρώπινο και ένα μωρό ζωάκι!!ΑΜΑΝ! Click για ανάπτυξη... Για να μην υποστηρίζουν το σύνδρομο του συλλέκτη ζώων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.976 23-07-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν το έχω παίξει αυτό το παιχνίδι Μπορείς να τη φτιάξεις ιδια? Σε ενα τεταρτάκι το έχω κατεβάσει Click για ανάπτυξη... Να μας πεις εντυπώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #18.977 23-07-08 14:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μας πεις εντυπώσεις! Click για ανάπτυξη... Άντε φτιάξε τον ereforάκο σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 14:58 Ο Θοδωρής έγραψε: #18.978 23-07-08 14:58 Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:00 Ο erefer έγραψε: #18.979 23-07-08 15:00 Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 947 948 949 950 951 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 949 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πάω σπίτι θα μπώ σε κανα εικοσάλεπτο Μάλλον θα το κατεβάσω αυτό το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2008 στις 15:02 Η katerina10: #18.980 23-07-08 15:02 Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αχ λίγη υπομονή βρε ππαιδιά έρχχεται το αφεντικό κάθε τρεις και λίγο..Λοιπόν έχω όλη την αυθεντική σειρά έχω γραφτεί στο σαιτ τους γενικά ειμαι σιμ-μανιακ...Ότι θέλετε εδω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.