Birman-maniacs

ΒΑσίλη το κατέβασες το σιμσ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω το κατεβασε:hmm: αλλα στειλε του κανα πμ να δεις αν χρειαζεται βοηθεια με αυτο γιατι απ'οτι ξερω ειναι λιγο ψιλοασχετος με αυτα:/:...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααα οκ..Θα του στειλω..Θοδωρή δεν σε ξέχασα απλά έτρεχα λίγο στη δουλεια και είπα θα σου απαντήσω μετα..Ο ερεφερ είναι ΤΕΛΕΙΩΣ!!!Και χαίρομαι που τώρα θα βλέπουμε στο σαιτ ένα σωρό διαφορετικά είδη από βιρμαν...Έλα ένα κρεμ λείπει από την παρέα νομίζω...!!!

Ναί το κατέβασα, το expansion όμως, το pets εχει προβλημα στην αποσυμπίεση, θα ψάξω γι'αλλο αυριο:)

Ααααα οκ..Θα του στειλω..Θοδωρή δεν σε ξέχασα απλά έτρεχα λίγο στη δουλεια και είπα θα σου απαντήσω μετα..Ο ερεφερ είναι ΤΕΛΕΙΩΣ!!!Και χαίρομαι που τώρα θα βλέπουμε στο σαιτ ένα σωρό διαφορετικά είδη από βιρμαν...Έλα ένα κρεμ λείπει από την παρέα νομίζω...!!!

Ευχαριστω!Οντως το να υπαρχουν πολλα χρωματα θα ειναι ενα ευχαριστο γεγονος:happy:

Ναί το κατέβασα, το expansion όμως, το pets εχει προβλημα στην αποσυμπίεση, θα ψάξω γι'αλλο αυριο:)

Μολις σου έστειλα πμ...:DΤεσπα παιδια πάω να δω τηλεόραση..Βασίλη αν θες μπορώ να σου το δώσω το πετς για εγκατασταση.Παιζει με το βασικο το σιμς 2 μετα την εγκατασταση του εξπανσιον οποτε..;)

Ευχαριστω!Οντως το να υπαρχουν πολλα χρωματα θα ειναι ενα ευχαριστο γεγονος:happy:

Και θα σου πω και ένα μυστικό αλλά μην θυμώσετε οι υπόλοιποι...Το μπλε είναι το πιο όμορφο (στα μάτια μου)οπότε θα του έχω και πιο πολύ αδυναμία εγώ!!:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D

Και θα σου πω και ένα μυστικό αλλά μην θυμώσετε οι υπόλοιποι...Το μπλε είναι το πιο όμορφο (στα μάτια μου)οπότε θα του έχω και πιο πολύ αδυναμία εγώ!!:lol::lol::lol::lol::D:D:D:D

Και ο Μορφεας μπλε ειναι...

αλλος τρώει κι άλλος....:redface:

Συνημμένα

• CIMG1124.JPG
    CIMG1124.JPG
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 23
εκπαιδεύοντας το Χρήστο:lol:

Συνημμένα

• CIMG1125.JPG
    CIMG1125.JPG
    45,2 KB · Εμφανίσεις: 23
εκπαιδεύοντας το Χρήστο:lol:
Πάντως ο Μορφέας είναι απτόητος:D Οπου βρεί τη κανονίζει τη κακομοίρα τη Καλυψώ:lol::lol::lol:

Φεύγω, θα τα πούμε αυριο:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back