Birman-maniacs

Ναι και μαλιστα ειμαι 9/9/ του 1980 = 1+9+8+0 = 9!!! οπως καταλαβαινεις ο τυχερος μου αριθμος ειναι το 9!!!! :lol::lol:
Εμένα το 13! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λίστα με τα δώρα που θέλεις!! ;)
Τιποτα απλα ελεγα να μου δωσεις ενα μικρο απο τη Καλυψουλα..αλλα δυστυχως δεν μπορω να παρω και αλλο.:( Αχχ ετσι θα ερθω να τα χαιδευω στο σπιτι σου!! :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι και μαλιστα ειμαι 9/9/ του 1980 = 1+9+8+0 = 9!!! οπως καταλαβαινεις ο τυχερος μου αριθμος ειναι το 9!!!! :lol::lol:

1980 = 1+9+8+0 = 18 δεν κανει?:hmm::confused:

Τιποτα απλα ελεγα να μου δωσεις ενα μικρο απο τη Καλυψουλα..αλλα δυστυχως δεν μπορω να παρω και αλλο.:( Αχχ ετσι θα ερθω να τα χαιδευω στο σπιτι σου!! :happy:
μακάρι... σε σένα θα το έδινα σίγουρα... :up:
οι οικογένειες που θα δοθούν θα είναι πολύ αυστηρά επιλεγμένες... και να μπορώ να τα βλέπω...

μακάρι... σε σένα θα το έδινα σίγουρα... :up:
οι οικογένειες που θα δοθούν θα είναι πολύ αυστηρά επιλεγμένες... και να μπορώ να τα βλέπω...

Μπορω να μπω και εγω στη λιστα αν βγει καποιο θυληκο?:redface::D

1980 = 1+9+8+0 = 18 δεν κανει?:hmm::confused:
1+9+8+0 = 18 (1+8) (όπου το άθροισμα κάνει 9) είμαστε λίγο πολύπλοκες εμείς οι γυναίκες... ;)

Καλημέρα.έγραφα το πρωι απάντηση αλλά πετάχτηκε το αφεντικό από τη γωνία και ίσα ίσα που πρόλαβα!

Μπορω να μπω και εγω στη λιστα αν βγει καποιο θυληκο?:redface::D
Ακόμα είναι νωρίς... πρέπει
1. Να μείνει έγκυος και
2. Να γεννήσει γερά γατάκια... ¨

Εγώ γιούλη θέλω απλα να δω κανένα μπλε!:D

Καλημέρα.έγραφα το πρωι απάντηση αλλά πετάχτηκε το αφεντικό από τη γωνία και ίσα ίσα που πρόλαβα!

Καλημερα Κατερινα!Μας γραφεις οποτε μπορεις δεν χρειαζεται να ζεις με τον φοβο του αφεντικου:lol:

Καλημερα Κατερινα!Μας γραφεις οποτε μπορεις δεν χρειαζεται να ζεις με τον φοβο του αφεντικου:lol:

Καλημέρα Θοδωρή..Δεν είναι ότι φοβάμαι μην με δουν..Με εχουν δει σίγουρα απλά δεν μου αρέσει να με βλέπουν.Μπαίνω όταν δεν έχω δουλειά ή όταν περιμένω τους ελεγχους να τελειώσουν!:DΠαιδιά έχω έναν υπολογιστή με 20500 ιους!!!:blink::blink:ΕΛΕΟΣ!!!

Αντα αυτή η τροφή στο κατ που λες μπορείς να μου πεις ποσο έχει και αν είναι καλή και για τα δικά μου???:hmm:

Εγώ γιούλη θέλω απλα να δω κανένα μπλε!:D
Εννοείται ότι όλοι θα μπορείτε να τα βλέπετε! Θα βγάζω πολλές φωτό! :up:

Καλημέρα Θοδωρή..Δεν είναι ότι φοβάμαι μην με δουν..Με εχουν δει σίγουρα απλά δεν μου αρέσει να με βλέπουν.Μπαίνω όταν δεν έχω δουλειά ή όταν περιμένω τους ελεγχους να τελειώσουν!:DΠαιδιά έχω έναν υπολογιστή με 20500 ιους!!!:blink::blink:ΕΛΕΟΣ!!!
Αντα αυτή η τροφή στο κατ που λες μπορείς να μου πεις ποσο έχει και αν είναι καλή και για τα δικά μου???:hmm:

Αχ... δεν είναι η vitality... την λέγανε αλλιώς.. είναι της σειράς Pure feline αχ... τη ξέχασα:( είχε σχέση με την ευεξία... η vitality είναι για γατούλες που ζουν έξω...

Καλά τόση τροφή που πήρα για να μην ξεμείνω στον καιρό που θα είμαι στο άλλο σπίτι νομίζω θα πάρω για στερωμένες από αυτή που λες σε περιπου 2 μήνες..αν όχι νωρίτερα!!Οπότε, αν και όποτε το θυμηθεις γιούλη μου..μου λες!Ευχαριστώ...Η τιμή είναι καλή..???

Μου την έκανε δώρο η Αντούλα... Νάτη!
διάβασε στο Link κάτω χαμηλά...

https://www.royalcanin.co.uk/about_royal_canin/latest_news.aspx
pure_feline_no4_news.jpg

Εδώ όλη η σειρά... είναι πολύ νόστιμες!

https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/pure_feline.aspx

Είναι για μη στειρωμένες όμως ε??Πάντως πολύ καλη ιδέα...!!!!

Εδώ όλη η σειρά... είναι πολύ νόστιμες!

https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/pure_feline.aspx
Δες εδώ... η slimness κάνει για στειρωμένες νομίζω.

Την πάω πολύ την Ρογιαλ Κάνιν!!!Είναι πολύ καλή ..Θα δοκιμάσω να δώ τι λένε όταν ενηληκιωθούν τα παιδιά μου!!!:)Σε ευχαριστώ Γιούλη μου!!!:D

kitten guide της Royal Canin
https://www.royalcanin.co.uk/PDF/kitten_guide.pdf

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back