Birman-maniacs

Ναι κι εγώ την slimness έλεγα...Ταιριάζει στην κατάσταση μου, με ή χωρίς στείρωση..Έχουν κάτι πατσάκια τα μωρά απίστευτα!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχει PDF αυτός ο υπολογιστής..:(Θα το δω στο σπίτι πάντως..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!:D:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχει PDF αυτός ο υπολογιστής..:(Θα το δω στο σπίτι πάντως..ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!!:D:up:
μόνο για τις απίστευτες φωτό του αξίζει! :up:

Ναι κι εγώ την slimness έλεγα...Ταιριάζει στην κατάσταση μου, με ή χωρίς στείρωση..Έχουν κάτι πατσάκια τα μωρά απίστευτα!:redface:
βέβαια η royal βγάζει και εξειδικευμένες για στείρωση τροφές.. στη θέση σου αυτές θα προτιμούσα... και τη slimness για αλλαγή...

Γεια σας:)

Γεια σου Βασιλη!! :)

Αντούλα βοήθησέ με να καταλάβω ποια απ'όλες τροφές του δίνεις του Alfie, τη Lively ή τη Wellness?
https://www.royalcanin.co.uk/my_pet/cat_products/pure_feline.aspx

Τη Lively, ειναι αυτη που εχει ginseng!! αλλα γενικα ολη τη σειρα τους δινω... εναλλαξ παντα. Τωρα που τελειωνει το σακουλακι θα παρω belezza. :)

Τη Lively, ειναι αυτη που εχει ginseng!! αλλα γενικα ολη τη σειρα τους δινω... εναλλαξ παντα. Τωρα που τελειωνει το σακουλακι θα παρω belezza. :)
Ωραία τακτική:) Εχει διαφορά σειρά με σειρά, δηλαδή μία που ειναι και καλά για το τρίχωμα κάνει καθολου δουλειά ή είναι απλά marketing?

Καλη ερωτηση Βασίλη...για το τρίχωμα δεν μπορώ να σου πω με σιγουρια, γιατι ολες αυτες οι τροφες χαριζουν λαμψη στο τρίχωμα. Διαφορά ειδα με εκείνη για slim που εδινα στη Πισου και εχασε καποια κιλα που ειχε παρει μετα που τη στειρωσα. Αλλά και με αυτη για hairball. Αν και ολες πανω γραφουν οτι βοηθουν στην εξουδετερωση των τριχομπαλων.;)

Καλη ερωτηση Βασίλη...για το τρίχωμα δεν μπορώ να σου πω με σιγουρια, γιατι ολες αυτες οι τροφες χαριζουν λαμψη στο τρίχωμα. Διαφορά ειδα με εκείνη για slim που εδινα στη Πισου και εχασε καποια κιλα που ειχε παρει μετα που τη στειρωσα. Αλλά και με αυτη για hairball. Αν και ολες πανω γραφουν οτι βοηθουν στην εξουδετερωση των τριχομπαλων.;)
Κατι κανουν δηλαδη:)

Πάντως πας στο πετ σοπ και δεν ξερεις τι να παρεις..εχει τοσες πολλες που λες στο τελος θα τα παρεις ΟΛΑ!! να σου εξηγησω...
1) indoor - λες ναι τα εχω μονο στο σπιτι, θα παρω.
2) hairball - ναι να παρω γιατι ειναι μακρυτριχα
3) dental - ναι γιατι κανει καλο στα δοντια
4) slim -ναι γιατι βοηθαει να μην παρουν βαρος
5) sterilized -ναι γιατι τα εχω στειρωσει - αγορι ή κοριτσι ? και τα δυο!!
6) βλεπεις και τη σειρα pure feline - royal canin που εχει διαφορα λαχανικα και μυστηρια βοτανα, καλο ειναι λες παιρνεις ενα απο το καθενα να δοκιμασεις ...
Πες μου τωρα αν ειναι ζωη αυτη??? :lol::lol:

Ειναι μια τρελα...μικρη ή μεγαλη συσκευασια? ή μηπως μεσαια? Μηπως να παρω Proplan απο Royal canin? Activ fit? :confused:

Για να μην μιλησω για την αμμο που μεχρι να βρεις αυτη που θες δοκιμαζεις τα παντα, για να ξερεις ..για να εχεις αποψη. Το κακο ειναι οτι καπου καπου την ξεχνας και φτου απο την αρχη τα δοκιμαζεις ολα απο την αρχη!!!!!!! :lol:

Πάντως πας στο πετ σοπ και δεν ξερεις τι να παρεις..εχει τοσες πολλες που λες στο τελος θα τα παρεις ΟΛΑ!! να σου εξηγησω...
1) indoor - λες ναι τα εχω μονο στο σπιτι, θα παρω.
2) hairball - ναι να παρω γιατι ειναι μακρυτριχα
3) dental - ναι γιατι κανει καλο στα δοντια
4) slim -ναι γιατι βοηθαει να μην παρουν βαρος
5) sterilized -ναι γιατι τα εχω στειρωσει - αγορι ή κοριτσι ? και τα δυο!!
6) βλεπεις και τη σειρα pure feline - royal canin που εχει διαφορα λαχανικα και μυστηρια βοτανα, καλο ειναι λες παιρνεις ενα απο το καθενα να δοκιμασεις ...
Πες μου τωρα αν ειναι ζωη αυτη??? :lol::lol:
Ναί όντως πήγα στο pet city και δεν εβγαλα άκρη:lol::lol::lol::lol:
Δεν μπορείς να διαλέξεις στο τέλος:lol::lol::lol:

Για αυτο τα παιρνεις ολα και ησυχαζεις!! :D κατι που δεν συμφωνει η Βασια....αλλα κατω απο τρεις διαφορετικες τροφες δεν μπορω να παρω!! :lol:

Για αυτο τα παιρνεις ολα και ησυχαζεις!! :D κατι που δεν συμφωνει η Βασια....αλλα κατω απο τρεις διαφορετικες τροφες δεν μπορω να παρω!! :lol:
Τα παίρνεις ολα να εισαι σίγουρος:lol:

εχω να πω:Κατερινα και Θοδωρη πολλα μπραβο παιδια!!!!!!!!!!!!χαιρομαι που σκεφτεστε τις σπουδες σας!!!!!!!!!μπραβο και ξανα μπραβο follow your dreams...:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back