Birman-maniacs

Να στυρώσεις και του Πλάτωνα Θοδωρή!!!!!:lol::lol::lol::lol:Όταν λες ρολόι ανντίστροφης μέτρησης το εννοείς???Το έχω σκεφτεί αλλά θα δεχτώ μήνυμα από τους μοντς ότι η υπογραφή μου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΙ!!!:P

:lol::lol::lol:Ναι γιατι οχι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι ανησυχεις? ολα θα πανε καλα....θα εχεις καποιον να σε βοηθησει πιστευω....:).
Ναι βοήθεια θα έχω αλλά είναι η πρώτη φορά που φεύγω από το σπίτι των γονιών μου!!!!!Με την κολλητή μου θα συγκατοικήσουμε...Φοβάμαι ότι θα πεινάσουμε!!!!:D:D:redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αττική οδό δίπλα(αλλά δεν θα την ακούμε;))Είναι 5 λεπτάκια με τα πόδια από τον προαστιακό...Άσχετο αλλά στο καστελίνο (το καστράκι)πάνε τα ανηψάκια μου!!!!:D:D
Για να μην σε μπερδεύω λένε ότι είναι Μεταμόρφωση η περιοχή σύνορα με Ηράκλειο!!Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι πιο πολύ Ηράκλειο αλλά ότι πουν...:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:Ναι γιατι οχι...

Λες ε???:hmm::hmm:Καλώς θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα είμαι σπιτάκι!!!Για να δούμε!!!:D:D

Ναι βοήθεια θα έχω αλλά είναι η πρώτη φορά που φεύγω από το σπίτι των γονιών μου!!!!!Με την κολλητή μου θα συγκατοικήσουμε...Φοβάμαι ότι θα πεινάσουμε!!!!:D:D:redface::redface:
Μια χαρα θα εισαστε, και αν πεινασετε ελατε σε μενα να φατε!!:up: μαγειρευω πολυ καλα και παντα κατι υπαρχει στο ψυγειο;).
Καλα και εγω 5 λεπτα απο τον προαστιακο ειμαι, γιαυτο σου ειπα να μου πεις οδο...ή εστω καποιο μαγαζι που ειναι κοντα:cool:

welcome to the club!!!!!!Κατέβασες και το pets???:up:
Ναί:) Κατέβασα τα 6 πρώτα expansions και σήμερα βρήκα ενα τεράστιο πακέτο με 181 rapidshare links που τα εχει όλα(νομίζω):D

Αχ σε ευχαριστώ Θοδωρή μου...Σταυρώστε δάχτυλα..Ένας μήνας έμεινε και 5 μέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Τι έγινε, όλοι μετακομίζουμε?:D

Μια χαρα θα εισαστε, και αν πεινασετε ελατε σε μενα να φατε!!:up: μαγειρευω πολυ καλα και παντα κατι υπαρχει στο ψυγειο;).
Καλα και εγω 5 λεπτα απο τον προαστιακο ειμαι, γιαυτο σου ειπα να μου πεις οδο...ή εστω καποιο μαγαζι που ειναι κοντα:cool:

Τώρα το εννοείς γιατί αν το εννοείς αν ήσουν κοντά θα σου έλεγα "να σε φιλήσω Άντα μου ευχαριστώ!":D

Κροκέτες είναι η λύση:D

Ναί:) Κατέβασα τα 6 πρώτα expansions και σήμερα βρήκα ενα τεράστιο πακέτο με 181 rapidshare links που τα εχει όλα(νομίζω):D
Κατέβασες και το ΙΚΕΑ βρε θηρίο????:confused:Πωωωω κατάλαβα πολύ κόλλημα!!!Να προσέχεις μόνο για ιους με αυτά που κατεβάζεις ότι θες να μου λες..Ακους????:D:D

ηρθα κι εγω!για πειτε και σε μενα τη μεγαλη τι ειναι το αυτο το παιχνίδι!αν και δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδια στον υπολογιστη!:(

Τρώς κόλλημα απλά:lol:
Αχ το ξέρω...Τη πρώτη βδομάδα τρως κόλλημα με το να φτιάξεις τους ήρωες σου έχει τόσες λειτουργίες,π.χ. το φρυδι πιο λεπτό πιο ψηλό πιο τριχωτό πιο σχήμα τόξου κοκ...Την επόμενη βδομάδα με το σπίτι και την επόμενη αρχίζεις να παίζεις..Έτσι είμαι εγώ!!:D

Θοδωρη παίζεται να πάρω κι εγω ένα choc αγοράκι, βέβαια ακόμα ειναι πολύ μπεμπε και περιμένω να δω πως θα γίνει...:)τώρα αν καταλήξει μπλε σαν κι εσένα ακόμα καλύτερα...:lol:

καλε πειτε μου και σε μένα τη γρια τι ειναι αυτό το παιχνίδι!Κατερίνα εγώ ακόμα τραβιέμαι με το δόντι:(είμαι στην αντιβίωση και περιμένω να βάλω την θήκη με ενδεχόμενο να μην πάει καλά και να το βγάλω, σνιφ....

ηρθα κι εγω!για πειτε και σε μενα τη μεγαλη τι ειναι το αυτο το παιχνίδι!αν και δεν έχω παίξει ποτέ παιχνίδια στον υπολογιστη!:(

Ειναι ενα παιχνιδι εικονικης παραγματικοτητας και καλα ελεγχεις τις ζωες καποιων ανθρωπων τους φταιχνεις το σπιτι,τους αγοραζεις οικιακες συσκευες,τους πας τουαλετα,τους ταιζεις κλπ

Κατέβασες και το ΙΚΕΑ βρε θηρίο????:confused:Πωωωω κατάλαβα πολύ κόλλημα!!!Να προσέχεις μόνο για ιους με αυτά που κατεβάζεις ότι θες να μου λες..Ακους????:D:D
Για να κολλήσω εγώ ιό πρέπει να μου γίνει μαζική επίθεση απο hackers:lol: Ναι οτι απορία εχω θα στη λέω:D

Λες να αρχίσω να τρώω και εγώ ρογιαλ κανιν!????:hmm::hmm::hmm:
Γιατί οχι? Απλώς δε ξέρω τη προτεινόμενη ημερήσια ποσότητα:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back