Birman-maniacs

Ειναι ενα παιχνιδι εικονικης παραγματικοτητας και καλα ελεγχεις τις ζωες καποιων ανθρωπων τους φταιχνεις το σπιτι,τους αγοραζεις οικιακες συσκευες,τους πας τουαλετα,τους ταιζεις κλπ

χμμ:hmm:υπάρχει καπου να το δω?βέβαια δεν νομίζω να κάτσω και πολύ...αλλά απο περιέργεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα το εννοείς γιατί αν το εννοείς αν ήσουν κοντά θα σου έλεγα "να σε φιλήσω Άντα μου ευχαριστώ!":D
Το εννοω...αφου θα ειμαστε και κοντα ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:Απο προσωπικη εμπειρια το λες?:lol::lol:
Ναί εχω πάρει και εχω δοκιμάσει για να μην μου κακοφανεί στις δύσκολες ώρες:lol::lol::lol::lol::lol:

Γιατί οχι? Απλώς δε ξέρω τη προτεινόμενη ημερήσια ποσότητα:D

παίρνεις μεζουράκι, ζυγίζεσαι και τσουπ τα βγάζεις πέρα, αλλα μαλλον θα πάρεις τροφή για γιγαντόσωμα σκυλιά:lol::lol:

Άντα τις τροφές δεν τις πήρες ε?ελπίζω απο βδομάδα να τις παραλαβεις να δούμε αν τις τρωνε τα παιδια σου!;)

Με τοση τριχα που εχω καταπιει απο τα χνουδωτα μου, μια κροκετα που να βγαιζει τις τριχομπαλες θα ηταν οτι πρεπει!!!!!!!:lol:

Άντα τις τροφές δεν τις πήρες ε?ελπίζω απο βδομάδα να τις παραλαβεις να δούμε αν τις τρωνε τα παιδια σου!;)
Που χρονος να περασω?? σημερα ή αυριο που θα ειμαι στη γειτονια λειπει η Γιουλη. :( Καλα δεν πειραζει..εχουν τι να φανε , δεν μενουν νηστικα!!:up:

Με τοση τριχα που εχω καταπιει απο τα χνουδωτα μου, μια κροκετα που να βγαιζει τις τριχομπαλες θα ηταν οτι πρεπει!!!!!!!:lol:

αυτο μου το ειπε και η Γιούλη, defurum μπορεί να πάρει ο ανθρωπος?:lol::lol:περιτο να σας πω οτι της πήγα ένα κεικ και καθως τρώγαμε τσουπ οι τριχούλες στον αερα, πάρε και καμια στο κεικ:lol:

Θοδωρη παίζεται να πάρω κι εγω ένα choc αγοράκι, βέβαια ακόμα ειναι πολύ μπεμπε και περιμένω να δω πως θα γίνει...:)τώρα αν καταλήξει μπλε σαν κι εσένα ακόμα καλύτερα...:lol:

Αα μπραβο χαιρομαι για σενα:).Αυτο που εγινε σε μενα με το χρωμα του Πλατωνα γινετα μια στο εκκατομυριο:lol::lol:

αυτο μου το ειπε και η Γιούλη, defurum μπορεί να πάρει ο ανθρωπος?:lol::lol:περιτο να σας πω οτι της πήγα ένα κεικ και καθως τρώγαμε τσουπ οι τριχούλες στον αερα, πάρε και καμια στο κεικ:lol:
Ελα μωρε τωρα..τι θα σου κανει μια τριχα??? :lol::lol:

Εγω σας χαιρετω γιατι πρεπει να φυγω,τα λεμε...

Αα μπραβο χαιρομαι για σενα:).Αυτο που εγινε σε μενα με το χρωμα του Πλατωνα γινετα μια στο εκκατομυριο:lol::lol:

κριμα ρε συ γιατι εμενα μου αρεσει το μπλε πολυ κι οχι το σοκολατι, και γι αυτο το σκέφτομαι κιολας:hmm:εσενα τελικα τι θα γράφει το Pedigree?τελικα σου ειπε ο εκτροφεας οτι ειναι μπλε?δεν ξέρω τι έγινε

γεια σου Θοδωρη!:hello:

καλε πειτε μου και σε μένα τη γρια τι ειναι αυτό το παιχνίδι!Κατερίνα εγώ ακόμα τραβιέμαι με το δόντι:(είμαι στην αντιβίωση και περιμένω να βάλω την θήκη με ενδεχόμενο να μην πάει καλά και να το βγάλω, σνιφ....
Εγώ έβγαλα ραμματάκια χθες είδαν τι ηρωίδα είμαι (ενημερώνω με τρία ντεπόν έβγαλα τον πόνο:Dανεξάρτητα το πόσο φώναζα χωρίς να πονάω κατά την εγχείρηση:redface::lol::lol:)Περαστικά σου Βάσια μου..Θα περάσει και αυτό!!!:)

κριμα ρε συ γιατι εμενα μου αρεσει το μπλε πολυ κι οχι το σοκολατι, και γι αυτο το σκέφτομαι κιολας:hmm:εσενα τελικα τι θα γράφει το Pedigree?τελικα σου ειπε ο εκτροφεας οτι ειναι μπλε?δεν ξέρω τι έγινε

Και εμενα μου αρεσει πολυ το μπλε...Μαλλον το pedigree θα γραφει μπλε γιατι μου ειπε η εκτροφεας οτι τελικα εχω δικιο και ειναι μπλε...

Σε ροζ βγαινει?? :redface:

Το εννοω...αφου θα ειμαστε και κοντα ;)
Αχ είσαι πολυ καλή βρε Άντα σεε ευχαριστώ πολύ!!!:D:kiss:

παίρνεις μεζουράκι, ζυγίζεσαι και τσουπ τα βγάζεις πέρα, αλλα μαλλον θα πάρεις τροφή για γιγαντόσωμα σκυλιά:lol::lol:
Ναι είμαι και 20πλάσια από την Ήλια!!!!!!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back