Birman-maniacs

Σάββατο σήμερα.. παίζει και μια περίπτωση να πάρω καμιά καινούργια φωτογραφία απ'τις καλές που τραβάει ο Αντρέ ξέρεις:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλα,μολις ξυπνησα:lol:.Εσυ καλα?
Μια χαρά είσαι:lol: Εμένα χτυπάγανε οι καμπάνες το πρωί και με ξύπνησαν:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τα pet-city που υπαρχουν: https://www.petcity.gr/pages/index.php?page=shops.php&lang=el,το κοντινο μου ειναι της Γλυφαδας αλλα ποτε δεν ειχα προσεξει την ταμπελιτσα που εγραφε Mega:lol::lol::lol:

Σάββατο σήμερα.. παίζει και μια περίπτωση να πάρω καμιά καινούργια φωτογραφία απ'τις καλές που τραβάει ο Αντρέ ξέρεις:lol:

Nα του πεις μονο να μην τραβαει τα ταβανια αλλα τον erefer:lol:

Να τα pet-city που υπαρχουν: https://www.petcity.gr/pages/index.php?page=shops.php&lang=el,το κοντινο μου ειναι της Γλυφαδας αλλα ποτε δεν ειχα προσεξει την ταμπελιτσα που εγραφε Mega:lol::lol::lol:
Αφού εχεις κοντά σου αυτό μια χαρά είσαι:D

Μια χαρά είσαι:lol: Εμένα χτυπάγανε οι καμπάνες το πρωί και με ξύπνησαν:D

Και εγω διπλα στο σπιτι μου εχω μια εκκλησια και παλια με ξυπναγανε τωρα τις εχω συνηθισει αλλα κατανταει αηδια ο αλλος θελει να κοιμηθει και αυτοι βαρανε τις καμπανες σαν τρελοι δεν σεβονται τιποτα,ειπαμε η θρησκεια θρησκεια αλλα μην το ξεφτιλισουμε:lol::lol:

Nα του πεις μονο να μην τραβαει τα ταβανια αλλα τον erefer:lol:
Εχει σπουδάσει φωτογραφία ο Αντρέ:lol:

Αφού εχεις κοντά σου αυτό μια χαρά είσαι:D

Λες να ειναι πιο μεγαλο και απο αυτο στην Κηφισια?:lol:Παντως πριν ενα μηνα που ειχα παει χανοσουν μεσα...που να δεις τι τροφες εχουν,δεν ξερεις πια να πρωτοπαρεις...

Και εγω διπλα στο σπιτι μου εχω μια εκκλησια και παλια με ξυπναγανε τωρα τις εχω συνηθισει αλλα κατανταει αηδια ο αλλος θελει να κοιμηθει και αυτοι βαρανε τις καμπανες σαν τρελοι δεν σεβονται τιποτα,ειπαμε η θρησκεια θρησκεια αλλα μην το ξεφτιλισουμε:lol::lol:
Εμένα οι καμπάνες είναι 30 μέτρα σε ευθεία απο τη μπαλκονοπορτα μου:lol: Ειναι ακριβώς απέναντι απο το σπίτι μου και δεν εχει κατι μπροστά να παρεμβάλλεται ενα πεύκο μόνο, σου κουδουνίζει το κεφάλι:lol::lol::lol:

Καλησπέρα!όχι Βασίλη δεν με ξύπνησε το μωρο μου!σήμερα ήταν κυρία, μάλιστα παραξενευτηκα που δεν έκανε νιαου, και το πρωι κοιμόταν μαζι μας:)

Λες να ειναι πιο μεγαλο και απο αυτο στην Κηφισια?:lol:Παντως πριν ενα μηνα που ειχα παει χανοσουν μεσα...που να δεις τι τροφες εχουν,δεν ξερεις πια να πρωτοπαρεις...
Πρέπει να ειναι το πιο μεγάλο, είδα 1500m2. Και εγώ με τις κροκέτες αυτό επαθα, είχε ενα πάγκο ποσα μετρα γεμάτο διαφορετικές σειρές:lol:

Καλησπέρα!όχι Βασίλη δεν με ξύπνησε το μωρο μου!σήμερα ήταν κυρία, μάλιστα παραξενευτηκα που δεν έκανε νιαου, και το πρωι κοιμόταν μαζι μας:)
Καλησπέρα, πάντα τέτοια με την Αθηνά:D

Καλησπερα Βασια!Καιρος ηταν πια...τωρα πια μπορειτε και εσεις να απολαυσετε τον υπνο σας οπως εμας που δεν εχουμε βιρμανιας ακομα:lol:

Καλησπερα Βασια!Καιρος ηταν πια...τωρα πια μπορειτε και εσεις να απολαυσετε τον υπνο σας οπως εμας που δεν εχουμε βιρμανιας ακομα:lol:
Γέλα εσύ μας βλέπω με οδοντογλυφίδες στα μάτια μόλις έρθουν:lol::lol::lol:

Γέλα εσύ μας βλέπω με οδοντογλυφίδες στα μάτια μόλις έρθουν:lol::lol::lol:

Γελαω για να μην κλαιω:lol::lol:

παιδια ολοι το λένε ότι τα βιρμανάκια θέλουν γατο παρέες οπότε σας βλέπω δύσκολα!μάλιστα μια εκτροφέας στο παρελθόν μου έλεγε ότι μήπως να πάρετε 2 μαζι γιατί θα έχετε πρόβλημα, και δεν την πίστευα...;)όμως μάλλον είχε δίκιο,...

παιδια ολοι το λένε ότι τα βιρμανάκια θέλουν γατο παρέες οπότε σας βλέπω δύσκολα!μάλιστα μια εκτροφέας στο παρελθόν μου έλεγε ότι μήπως να πάρετε 2 μαζι γιατί θα έχετε πρόβλημα, και δεν την πίστευα...;)όμως μάλλον είχε δίκιο,...
Μακάρι να είχαν προσφορές οι εκτροφείς και στο ενα βιρμανάκι να σου 'δίναν και αλλο ενα δώρο:D Εμένα ο Αντρέ τέτοιες προσφορές κάνει μόνο στις φωτογραφίες του:lol::lol::lol:

Μακάρι να είχαν προσφορές οι εκτροφείς και στο ενα βιρμανάκι να σου 'δίναν και αλλο ενα δώρο:D Εμένα ο Αντρέ τέτοιες προσφορές κάνει στις φωτογραφίες του:lol::lol::lol:

δυστυχως που τέτοια...:/:πάνε τα ευρουλάκια μας μπλέξαμε με μηχανες που τρώνε χρήματα...:happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back