Birman-maniacs

Σε 40 λεπτα θα παω κι εγώ σπιτάκι..Αντε να δουμε...Θα παω για κανα μπανιο ή μπαααααα???Εσεις τι θα κάνετε το σκ?

εγω θα παω για μπανιο και σημερα και αυριο:)και απο Δευτερα πακεταρισμα τρελο!περιμεναμε σημερα τον κουζινα αλλα μας έγραψε...τελικα Δευτερα:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα μπήκε ο Exposed Bone οπότε λογικά θα είναι στο administration panel τώρα για να ξεκινήσει η διαδικασία:)
Είχε μπει και πιο πριν για κάτι απαντήσεις στο θέμα το σχετικο νομίζω:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είχε μπει και πιο πριν για κάτι απαντήσεις στο θέμα το σχετικο νομίζω:hmm:
Μάλλον είχα δίκιο:lol:

Νόμιζα πως μονο εγώ εχω πρόβλημα με την ενημέρωση των dns servers, αλλά τώρα πρόσεξα πως είμαι μονος μου στο mycat:lol:

ετσι πιστευω...και πιθανον να κανει και πολλα!:)
Μακάρι για να δούμε και μικρά γατάκια:D

εγω θα παω για μπανιο και σημερα και αυριο:)και απο Δευτερα πακεταρισμα τρελο!περιμεναμε σημερα τον κουζινα αλλα μας έγραψε...τελικα Δευτερα:mad:
Τέλεια! Αύριο θα πάμε κυπαρισσία σε ενα φίλο μου και θα γυρίσουμε δευτέρα βράδυ:) Το πρόγραμμα έχει νεροτσουλήθρες, νυχτερινά μπάνια και πολύ καλή παρέα αλλά λίγος χρόνος..

καλημέρα, επιτελους....καλα πως μπήκες μέσα Βασίλη χθες?εγω δεν μπορούσα...:(καλα να περάσετε:)

Γεια σας παιδάκια!

Μόλις γυρίσαμε απ'το τριημεράκι...

Βρήκα μία γάτα χωρίς οίστρο φανερά αδυνατισμένη και ξεπουπουλιασμένη που δεν κουτσαίνει σχεδόν καθόλου, ένα χοντρό γάτο, και 3 μαξιλαράκια της βεράντας με βγαλμένο το φελιζόλ και κομμένα κορδονάκια... κάποιος ξέσπασε πάνω τους... 100% δουλειά του Μορφέα....
Στις 22 Αυγούστου θα κάνουμε υπέρηχο να δούμε αν το ζευγάρωμα ήταν επιτυχές...
Καλές μετακομίσεις στα κορίτσια....περαστικά στην Αντούλα.. κάτι μου λέει ότι την κρύωσε το aircondition....
καλές νέες φωτό ελπίζω να πάρετε κι όχι τα γερμανικά ξύλινα ταβάνια που λέει κι ο θοδωρής...:lol:

ου ου !!!!!!!!!!!γεια σας κι απο μενα!!!!!!!!!!:)
ηρθε η αδερφη μου και μου εφερε απο την βιεννη φοβερα σοκολατακια...:rolleyes:

Γιουλακο πως τα περασες?

Kαλησπερα!

Γιουλη το οτι η Καλυψω δεν ειναι σε οιστρο σημαινει οτι ο Μορφεας εκανε την δουλεια του επιτυχως?:lol:

Πολύ ωραία η βιεννέζικη σοκολάτα Δανάη... τυχερούλα...:)
Πολύ ωραία περάσαμε... οργιώδες πράσινο, trecking στα καλντερίμια (τα πόδια μου..:(:lol:) και μπανάκι σε κρυστάλινα νερά...

Θοδωρή ούτως ή άλλως θα της τελείωνε ο οίστρος... το αν είναι η όχι επιτυχές το ζευγάρωμα, θα δείξει σε λίγες εβδομάδες... ;)
Η τροφή τους θα ξαναγίνει kitten και βλέπουμε...

Εσύ καλά είσαι Θοδωρή? Είχαμε καμιά νέα φωτό του Πλάτωνα...?
Αχ.. τι ωραία που θα έχουμε κι άλλον μπλεδάκο... θα είναι ο ξαδελφάκος του Μορφέα:)Με τη δουλειά όλα καλά? Με την απογευματινή? Έκλεισες τίποτα?

Εσύ καλά είσαι Θοδωρή? Είχαμε καμιά νέα φωτό του Πλάτωνα...?
Αχ.. τι ωραία που θα έχουμε κι άλλον μπλεδάκο... θα είναι ο ξαδελφάκος του Μορφέα:)Με τη δουλειά όλα καλά? Με την απογευματινή? Έκλεισες τίποτα?

Καλα ειμαι!Δεν ειχαμε σημαδια ζωης απο την εκτροφεα τωρα τελευταια,ακομα δεν εχει απαντησει σε ενα ε-μαιλ που της ειχα στειλει...Με την δουλεια την καινουρια το σκεφτομαι γιατι ειναι βραδινη και θα ειναι πολυ κουραστικη,οποτε θα δουμε...Και εγω χαιρομαι πολυ που θα ειναι μπλε τελικα, θα εχει ο Μορφεας εναν ομοιο του εμφανισιακα στην Ελλαδα:lol:

Καλα ειμαι!Δεν ειχαμε σημαδια ζωης απο την εκτροφεα τωρα τελευταια,ακομα δεν εχει απαντησει σε ενα ε-μαιλ που της ειχα στειλει...Με την δουλεια την καινουρια το σκεφτομαι γιατι ειναι βραδινη και θα ειναι πολυ κουραστικη,οποτε θα δουμε...Και εγω χαιρομαι πολυ που θα ειναι μπλε τελικα, θα εχει ο Μορφεας εναν ομοιο του εμφανισιακα στην Ελλαδα:lol:

Αν σε επείγει η απάντησή της, ξαναστείλτης λέγοντας της ότι της το ξαναστέλνεις μήπως και δεν το πήρε.
θα ανήκουν τα αγόρια μας στο σπάνιο υπό εξαφάνηση είδος birman cat blue point in Greece.. μήπως να γίνει ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα από το Νational Geographic...:hmm::lol:
Που'ναι το Δανάκο? Μπήκε και βγήκε?:(

Αν σε επείγει η απάντησή της, ξαναστείλτης λέγοντας της ότι της το ξαναστέλνεις μήπως και δεν το πήρε.
θα ανήκουν τα αγόρια μας στο σπάνιο υπό εξαφάνηση είδος birman cat blue point in Greece.. μήπως να γίνει ένα ντοκιμαντέρ αφιέρωμα από το Νational Geographic...:hmm::lol:
Που'ναι το Δανάκο? Μπήκε και βγήκε?:(

Αμα δεν μου στειλει σε 2-3 μερες θα της το ξαναστειλω γιατι βλεπεις μπορει η απαντηση της να εχει και μιας βδομαδας καθυστερηση:lol:.Η Δαναη μπηκε και βγηκε...Παντως ποτε δεν φανταζομουν οταν πρωτοειδα τον Μορφεα οτι θα παρω ενα blue-point γατακο(ειμαι σε αναμονη με το National Geographic:lol::lol:)

Αμα δεν μου στειλει σε 2-3 μερες θα της το ξαναστειλω γιατι βλεπεις μπορει η απαντηση της να εχει και μιας βδομαδας καθυστερηση:lol:.Η Δαναη μπηκε και βγηκε...Παντως ποτε δεν φανταζομουν οταν πρωτοειδα τον Μορφεα οτι θα παρω ενα blue-point γατακο(ειμαι σε αναμονη με το National Geographic:lol::lol:)

ο Μορφέας σου αρέσει? Αντικειμενικά πες μου ε?
Ειναι ασπρούλης σε σχέση με τα seal που ήθελες... αν τα πατε καλά... να πάρεις ένα seal Κοριτσάκι για contrast;):lol:

Ειναι ασπρούλης σε σχέση με τα seal που ήθελες... αν τα πατε καλά... να πάρεις ένα seal Κοριτσάκι για contrast;):lol:[/quotολα ωραια ειναι παιδια!!!!!!!!!!;)

Ειναι ασπρούλης σε σχέση με τα seal που ήθελες... αν τα πατε καλά... να πάρεις ένα seal Κοριτσάκι για contrast;):lol:

Eννοειται πως μου αρεσει...Να η πρωτη του φωτο που ειδα και ξετρελαθηκα με τον Μορφεα και με εκανε να αγαπησω και να ενδιαφερθω για τα βιρμανακια:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back