katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η katerina10: #19.481 27-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ δεν προορίζεται για τους υπόλοιπους Junior... θα κάνει καμιά δυο γέννες με το Μορφέα και μετά θα στειρωθεί... οι υποψήφιες είναι η Αθηνά και μια μικρούλα που αναμένεται να φέρω από τη Γερμανία το Νοέμβρη...αυτές είναι σωστές Βιρμανές και με Pedigree για αναπαραγωγή. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.482 27-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η γιατρός μου έχει πει απλά να τα προσέχω και ότι λόγο της εποχής που γεννήθηκαν είναι πολύ πιθανή μια πρόωρη εγκυμοσύνη!!!Αλλά από τώρα????????Τόσο πια δεν αντέχει ο μικρός μου?? Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι πιθανή.... θα το καταλάβεις από τον οίστρο της Ηλια... έχεις δει γατούλα σε οίστρο ξανα? Είναι αδέλφια τα γατάκια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.483 27-07-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δούλευες σήμερα Θοδωρή? Click για ανάπτυξη... Οχι σημερα δεν δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η katerina10: #19.484 27-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι είναι πιθανή.... θα το καταλάβεις από τον οίστρο της Ηλια... έχεις δει γατούλα σε οίστρο ξανα? Είναι αδέλφια τα γατάκια σου? Click για ανάπτυξη... Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Η katerina10: #19.485 27-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι σημερα δεν δουλευα Click για ανάπτυξη... Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.486 27-07-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Click για ανάπτυξη... seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.487 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Η katerina10: #19.488 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Καλυψώ δεν προορίζεται για τους υπόλοιπους Junior... θα κάνει καμιά δυο γέννες με το Μορφέα και μετά θα στειρωθεί... οι υποψήφιες είναι η Αθηνά και μια μικρούλα που αναμένεται να φέρω από τη Γερμανία το Νοέμβρη...αυτές είναι σωστές Βιρμανές και με Pedigree για αναπαραγωγή. Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.482 27-07-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η γιατρός μου έχει πει απλά να τα προσέχω και ότι λόγο της εποχής που γεννήθηκαν είναι πολύ πιθανή μια πρόωρη εγκυμοσύνη!!!Αλλά από τώρα????????Τόσο πια δεν αντέχει ο μικρός μου?? Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι πιθανή.... θα το καταλάβεις από τον οίστρο της Ηλια... έχεις δει γατούλα σε οίστρο ξανα? Είναι αδέλφια τα γατάκια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.483 27-07-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δούλευες σήμερα Θοδωρή? Click για ανάπτυξη... Οχι σημερα δεν δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η katerina10: #19.484 27-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι είναι πιθανή.... θα το καταλάβεις από τον οίστρο της Ηλια... έχεις δει γατούλα σε οίστρο ξανα? Είναι αδέλφια τα γατάκια σου? Click για ανάπτυξη... Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Η katerina10: #19.485 27-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι σημερα δεν δουλευα Click για ανάπτυξη... Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.486 27-07-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Click για ανάπτυξη... seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.487 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Η katerina10: #19.488 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η γιατρός μου έχει πει απλά να τα προσέχω και ότι λόγο της εποχής που γεννήθηκαν είναι πολύ πιθανή μια πρόωρη εγκυμοσύνη!!!Αλλά από τώρα????????Τόσο πια δεν αντέχει ο μικρός μου?? Click για ανάπτυξη... πράγματι είναι πιθανή.... θα το καταλάβεις από τον οίστρο της Ηλια... έχεις δει γατούλα σε οίστρο ξανα? Είναι αδέλφια τα γατάκια σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.483 27-07-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δούλευες σήμερα Θοδωρή? Click για ανάπτυξη... Οχι σημερα δεν δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η katerina10: #19.484 27-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι είναι πιθανή.... θα το καταλάβεις από τον οίστρο της Ηλια... έχεις δει γατούλα σε οίστρο ξανα? Είναι αδέλφια τα γατάκια σου? Click για ανάπτυξη... Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Η katerina10: #19.485 27-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι σημερα δεν δουλευα Click για ανάπτυξη... Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.486 27-07-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Click για ανάπτυξη... seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.487 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Η katerina10: #19.488 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δούλευες σήμερα Θοδωρή? Click για ανάπτυξη... Οχι σημερα δεν δουλευα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:31 Η katerina10: #19.484 27-07-08 23:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι είναι πιθανή.... θα το καταλάβεις από τον οίστρο της Ηλια... έχεις δει γατούλα σε οίστρο ξανα? Είναι αδέλφια τα γατάκια σου? Click για ανάπτυξη... Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Η katerina10: #19.485 27-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι σημερα δεν δουλευα Click για ανάπτυξη... Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.486 27-07-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Click για ανάπτυξη... seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.487 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Η katerina10: #19.488 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι είναι πιθανή.... θα το καταλάβεις από τον οίστρο της Ηλια... έχεις δει γατούλα σε οίστρο ξανα? Είναι αδέλφια τα γατάκια σου? Click για ανάπτυξη... Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:32 Η katerina10: #19.485 27-07-08 23:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι σημερα δεν δουλευα Click για ανάπτυξη... Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.486 27-07-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Click για ανάπτυξη... seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.487 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Η katerina10: #19.488 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Οχι σημερα δεν δουλευα Click για ανάπτυξη... Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.486 27-07-08 23:33 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Click για ανάπτυξη... seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.487 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Η katerina10: #19.488 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααααααααααααααααααααααα!!!!Και η μικρή που θα φέρεις τι χρώμα θα έχει??(σιγά μην γλίτωνες την ερώτηση αυτη!) Click για ανάπτυξη... seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.487 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Η katerina10: #19.488 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Επ καλώς τα μάτια μας τα δυο!!Τι κάνεις καλό μου εσύ??? Click για ανάπτυξη... Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:35 Η katerina10: #19.488 27-07-08 23:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: seal ή choc. tabby ακόμα δεν είναι σίγουρη η εκτροφέας.. έχω μια τρελή αδυναμία στα tabby... Σε λίγες εβδομάδες θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση για την άφιξή της...θέλω να δω λίγο ακόμα τη εξέλιξή της... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένω με ανυπομονησία την πρώτη της φωτο !!!!Αν και δεν έχουμε καθόλου ίδιο γούστο στα βιρμανάκια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.489 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Κάτι φωτογραφίες έχω δει ναι!!!Αλλά live όχι ποτέ!!Ναι ρε γμτ είναι αδερφάκια και δεν θέλω να γινει καμιά βλακεία!!!Η Ήλια πάντως είναι απίστευτη αδιάφορη σε σχέση με τον μάπα!!Την γελίφει και είναι λες και νευριάζει ή λες και είναι ο υπηρέτης τηςΓυναίκες!!!Πλάκα έχει αλλά φοβάμαι κάπως!! Click για ανάπτυξη... τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:38 Η katerina10: #19.490 27-07-08 23:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Καλα ειμαι αλλα απο την ζεστη ολο με παιρνει ο υπνος στο ασχετο.Εσυ πως εισαι? Click για ανάπτυξη... Αχ ασε εγώ έλιωσα στον ύπνο!!Ήμουν στο ξωχικό της κολλητής μου και καλά για να πάμε για μπάνιο σήμερα..Ναι..Έλιωσα στον ύπνο!!!!!Κοιμήθηκα ως τις 17.00 και έπρεπε να φύγω 17.30!!!Φοβερές διακοπές έκανα πάλι μέσα στο διήμερο!!!Από ζέστη ασε, βράζει το δωμάτιο αυτή τη στιγμή !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:40 Η katerina10: #19.491 27-07-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τότε πρόσεξέ την πολύ... γιατί δεν πρέπει με τίποτα να ζευγαρώσουν... Click για ανάπτυξη... Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.492 27-07-08 23:43 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Γιούλη αν δεν έχει οίστρο η μικρή μου μπορεί να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα με το καβαλίκευμα ??? Click για ανάπτυξη... οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:49 Η katerina10: #19.493 27-07-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι... με γάτα χωρίς οίστρο δεν γίνεται εγκυμοσύνη... αλλά πρόσεξε μήπως είναι προοιστρος... γιατί ένα πράγμα να ξέρεις... ο πρώτος που αντιλαμβάνεται τον οίστρο της θηλυκιάς είναι ο γάτος με τη μυρωδιά κι όχι εσύ κι έτσι είναι εύκολο να συμβεί το μοιραίο... Click για ανάπτυξη... Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουλίου 2008 στις 23:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.494 27-07-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.495 28-07-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ωχ!!!Ο γάτος μου που την γλείφει συνέχεια και ΠΑΝΤΟΥ(!!!!)σημαίνει ότι έχει αρχίσει και η Ήλια να έχει ορέξεις??Και τι πρέπει να κάνω να τα χωρίσω????Αχ είμαι και άπειρη μάνα..Τουλάχιστον αύριο θα πάω στην κτηνίατρο τα παιδια να τα δει..Μέσα στον Αύγουστο στειρώσεις δεν γίνονται ομως γιατί θα είναι μάλλον κλειστά!!!Πρέπει αναγκαστικά Σεπτέμβρη να τα πάω!!Ουφ κάπως αγχώθηκα τώρα Click για ανάπτυξη... ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.496 28-07-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιουλη δεν πρεπει να το ξερουν τα γατακια οτι ειναι αδερφια και οτι δεν πρεπει να κανουν κατι μεταξυ τους? Click για ανάπτυξη... οχι... στα ζώα δεν υπάρχει η έννοια της συγγένειας θα ζευγαρώσουν κανονικά αν η Ήλια έρθει σε οίστρο...αλλά η αιμομιξία είναι απαγορευτική! Τα κεραμιδάκια έρχονται νωρίτερα σε οίστρο από τα δικά μας που αργούν - γύρω στο χρόνο -... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:07 Η katerina10: #19.497 28-07-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρέμησε. πάρε τη γνωμη του γιατρού σου αύριο... θα σου πει και η βασια αύριο τη γνώμη της.. το ότι τη γλύφει έστω και πάντού δεν προυποθέτει σίγουρα οίστρο. το καβάλημα πρόσεξε και τη συμπεριφορά της... κύλισμα στο έδαφος, γουργουρητά, πεταλιές με τα πίσω πόδια στήσιμο του πωπού.. αυτές είναι έντονες ενδείξεις οίστρου. Αν δεις κάτι ύποποτο ίσως χρειαστεί να τα χωρίσεις μέχρι τη στείρωση... Click για ανάπτυξη... Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.498 28-07-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Μέχρι στιγμής ούτε ο Μάπας την καβαλάει(όταν είμαι εγώ εκεί)ούτε η Ήλια κάνει τα παραπάνω..Αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι κλάμμα ριχνει το ένα όταν τα χωρίζω φαντάσου να έχουν και οίστρο!!!!Θα τα προσέχω και μάλλον πάμε για τέλη αυγουστου για στείρωση τουλάχιστον στον Μαπούλη μου γιατί η άλλη είναι και αδιάφορη τελείως ακόμα! Click για ανάπτυξη... για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:21 Η katerina10: #19.499 28-07-08 00:21 Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 973 974 975 976 977 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 975 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πάντως ευχαριστώ βρε Γιούλη μου!Εγω πάω για ύπνο παιδιά μου δεν μου έφτασε το 12ωρο θέλω κι άλλο!!!Καληνύχτα Γιούλη, καληνύχτα Θοδωρή!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 28 Ιουλίου 2008 στις 00:22 Η katerina10: #19.500 28-07-08 00:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: για να ενεργοποιηθεί ο μαπούλης σου πρέπει να ξυπνήσει η Ήλια.. αλλά αυτό θα γίνει σε λίγους μήνες.. και μόνο που το έχεις στο μυαλό σου σημαίνει ότι θα πράξεις σοφά και θα αποφύγεις τη πιθανή εγκυμοσύνη. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή ο Μάπας αν η Ήλια δεν έχει οίστρο δεν θα έχει ορέξεις???Α τότε σώθηκα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.