Birman-maniacs

αμα ειναι στριμμενος ο ανθρωπος!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλάκα δεν έχει... ελπίζω σύντομα να προσθέσω κι αυτό... ;)

CatNurse.gif

τελειο!που τα βρισκεις μαρι!!!αν πετυχαινες και το χρωμα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελειο!που τα βρισκεις μαρι!!!αν πετυχαινες και το χρωμα;)

Σε διάφορα sites... τυχαία... τη Νεφέλη τη μπλε βιρμανούλα της υπογραφής (έτσι την ονόμασα) από ένα εκτροφείο... και τη μαμά με τα μωρά εδώ! ;)
https://www.petcaretips.net/pregnant_cat.html

κοριτσακια θα σας αφησω!παω πανω να δω τι γινεται με την κουζίνα!;)

κοριτσακια θα σας αφησω!παω πανω να δω τι γινεται με την κουζίνα!;)
Αντε καλές δουλίτσες! :hello:

Αντούλα... έλα ένα απόγευμα για καφεδάκι αν θες στο σπίτι να τα πούμε! :)

Πολυ ευχαρίστως... αλλά δεν ξερω ποτε!! :hmm:Εχω να περάσω καιρο απο τη μητερα μου, ηρθε εκεινη την προηγουμενη εβδομαδα. Και σημερα που θα τη δω θα βγουμε εξω για καφε...:)

Πολυ ευχαρίστως... αλλά δεν ξερω ποτε!! :hmm:Εχω να περάσω καιρο απο τη μητερα μου, ηρθε εκεινη την προηγουμενη εβδομαδα. Και σημερα που θα τη δω θα βγουμε εξω για καφε...:)
Πες μου εσύ όποτε θες και μπορείς... μόνο Παρασκευή απόγευμα δεν θα μπορέσω μάλλον.
Το τριημεράκι μας στο Κόρφο το βλέπω χλωμό γιατί και η Βασια έχει τη μετακόμιση...

οπ κοριτσια και αγορια τι κανετε? μου λειψατε εεε!!!!! ειχα λιγο καιρο να μπω να σας δω τι νεα αποκτησαμε κανα νεο βιρμανακι?:)

οπ κοριτσια και αγορια τι κανετε? μου λειψατε εεε!!!!! ειχα λιγο καιρο να μπω να σας δω τι νεα αποκτησαμε κανα νεο βιρμανακι?:)

Αναμένονται 3 αφίξεις το Σεπτέμβρη από το εξωτερικό, ένα ζευγάρωμα κάναμε τη προηγούμενη εβδομαδα, και 2 δυο περιμένουμε αρχές Νοέμβρη.
Απ΄ότι βλέπεις εμείς θα σαρώσουμε το βραβείο της πιο παραγωγικής χρονιάς!!

Κούκλα η Κλεοπάτρα σου!!! Βασίλισσα Θεά!! :up:

Αναμένονται 3 αφίξεις το Σεπτέμβρη από το εξωτερικό, ένα ζευγάρωμα κάναμε τη προηγούμενη εβδομαδα, και 2 δυο περιμένουμε αρχές Νοέμβρη.
Απ΄ότι βλέπεις εμείς θα σαρώσουμε το βραβείο της πιο παραγωγικής χρονιάς!!

Κούκλα η Κλεοπάτρα σου!!! Βασίλισσα Θεά!! :up:

OMG ΕΛΕΟΣ ρε παιδια πωπω βιρμανους θα γεμισουμε!!!!!!!!! χιχιχιχιιι αντε με το καλο ρε σεις για πες εσυ περιμενεις τιποτα?:redface:

OMG ΕΛΕΟΣ ρε παιδια πωπω βιρμανους θα γεμισουμε!!!!!!!!! χιχιχιχιιι αντε με το καλο ρε σεις για πες εσυ περιμενεις τιποτα?:redface:
Μια γέννα το Σεπτέμβρη από τη Καλυψώ και το Μορφέα (κατά τις 20 Αυγούστου θα έχουμε αναγγελία που θα κάνουμε και τον υπέρηχο) και κάτι ετοιμάζω το Φθινόπωρο... ;)

Μια γέννα το Σεπτέμβρη από τη Καλυψώ και το Μορφέα (κατά τις 20 Αυγούστου θα έχουμε αναγγελία που θα κάνουμε και τον υπέρηχο) και κάτι ετοιμάζω το Φθινόπωρο... ;)

ελα ρε με το καλο !!!!!! εχει ξαναγινει μαμα η καλυψω σου?

ελα ρε με το καλο !!!!!! εχει ξαναγινει μαμα η καλυψω σου?
Οχι... είναι η πρώτη της φορά...:)

Εσύ περιμένεις τα Τσιντσιλάκια ε?? Νομίζω τον Αυγουστο ε?? :hmm:

Οχι... είναι η πρώτη της φορά...:)

ειναι πολυ συγκινιτικο ξερεις να γινεται το ζωακι σου μητερα εχω δει πολλες πολλες πολλες γεννες και παντα παντα ηταν μοναδικο !!!!! πολυ συγκινηση κλαμα σε λεω

Εσύ περιμένεις τα Τσιντσιλάκια ε?? Νομίζω τον Αυγουστο ε?? :hmm:

ναι περιπου 14-16 του μηνα θα ειναι τα γατακια της Παναγιας!!! και θα ειναι τα πρωτα πραγματικα καθαροαιμα τσιντσιλα στην Ελλαδα χιχιχιιιι ψωνιο εεεε ειμαι!!!!!!!!

ναι περιπου 14-16 του μηνα θα ειναι τα γατακια της Παναγιας!!! και θα ειναι τα πρωτα πραγματικα καθαροαιμα τσιντσιλα στην Ελλαδα χιχιχιιιι ψωνιο εεεε ειμαι!!!!!!!!
Γέννες έχω δει πολλές στο παρελθόν από τις γατούλες μου που ζευγάρωναν όμως στο κήπο... είναι η πρώτη μου φορά που οργανώνω σπίτι το ζευγάρωμα...
Πράγματι είναι πολύ συγκινητικό... και τη Καλυψώ μου την έχω σα παιδί... είναι πολύ κολημένη πάνω μου.. ενώ ο Μορφέας είναι πολύ ανεξάρτητος... γιατί το πήρα και 4 μηνών....

Αντε με το καλό τα γατάκια της Παναγιας.
Πες μου, τι γατες έχετε στο εκτροφείο?

Γέννες έχω δει πολλές στο παρελθόν από τις γατούλες μου που ζευγάρωναν όμως στο κήπο... είναι η πρώτη μου φορά που οργανώνω σπίτι το ζευγάρωμα...
Πράγματι είναι πολύ συγκινητικό... και τη Καλυψώ μου την έχω σα παιδί... είναι πολύ κολημένη πάνω μου.. ενώ ο Μορφέας είναι πολύ ανεξάρτητος... γιατί το πήρα και 4 μηνών....

Αντε με το καλό τα γατάκια της Παναγιας.
Πες μου, τι γατες έχετε στο εκτροφείο?

στην Αμερικη εννοεις γιατι δεν εχω στην Ελλαδα εκτροφειο αλλα και οι δυο μου γατες εχουν αναπαραγωγικο και εκθεσιακο πεντιγρι στην αμερικη πλεον εκτρεφουμε μονο ραγκντολ και περσικα τσιντσιλα. Η δικη μου αγαπημενη ρατσα ομως ειναι η αιγιπτιακη μαο και ετσι θα παρω ενα ζευγαρι Δυστιχως στην Ελλαδα δεν ξερουν την σπανιοτητα της τσιντσιλα και δεν ξερω αν τελικα θα δωσω πεντιγρι γιατι οι τιμες πανε πολυ ψηλα..........το βασικο βεβαια ειναι τα σπιτια να ειναι καλα!

στην Αμερικη εννοεις γιατι δεν εχω στην Ελλαδα εκτροφειο αλλα και οι δυο μου γατες εχουν αναπαραγωγικο και εκθεσιακο πεντιγρι στην αμερικη πλεον εκτρεφουμε μονο ραγκντολ και περσικα τσιντσιλα. Η δικη μου αγαπημενη ρατσα ομως ειναι η αιγιπτιακη μαο και ετσι θα παρω ενα ζευγαρι Δυστιχως στην Ελλαδα δεν ξερουν την σπανιοτητα της τσιντσιλα και δεν ξερω αν τελικα θα δωσω πεντιγρι γιατι οι τιμες πανε πολυ ψηλα..........το βασικο βεβαια ειναι τα σπιτια να ειναι καλα!
Σωστά!! :up:
Αντε όλα καλά να πάνε με όλα με όλα τα γατάκια σου και προπαντώς να είναι γερά!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back