Birman-maniacs

Βρε τι κονέ είναι αυτά??????????????:)Θέλω κι εγώ..Άρα οτενετ έχεις ε?:hmm:
Αμα δεν εχεις τετοια βύσματα, μονο με καυγάδες και απειλές μηνύσεων σου ερχεται πιο γρήγορα το Internet:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε τι κονέ είναι αυτά??????????????:)Θέλω κι εγώ..Άρα οτενετ έχεις ε?:hmm:
Βάζω μια κόκκινη κάρτα που γράφει vodafone πάνω... που την είχε κάνει δώρο η vodafone στο Μάριο όταν συνεργαζόταν μαζί του... αυτό έχω:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αμα δεν εχεις τετοια βύσματα, μονο με καυγάδες και απειλές μηνύσεων σου ερχεται πιο γρήγορα το Internet:lol:
Να σου δώσω το τηλ. του Μάριου Βασίλη ό,τι θες να στο κάνει αλλά μόνο με ΟΤΕ και Cosmote...αλλά έχει και κάτι διασυνδέσεις ακόμα με τη vodafone...

Βάζω μια κόκκινη κάρτα που γράφει vodafone πάνω... που την είχε κάνει δώρο η vodafone στο Μάριο όταν συνεργαζόταν μαζί του... αυτό έχω:lol::lol:
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Υπάρχει δε η περίπτωση να μην έχουμε καθόλου ίντερνετ στο σπίτι!!!Κάτι μου έλεγαν σε εκείνο το φόρουμ ότι δεν υποστηρίζει η περιοχή άλλη σύννδεση..Βασίλη με βλέπω προσκολλημένη στο ίντερνετ του διπλανού!!!:redface:

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!Θέλω κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!Υπάρχει δε η περίπτωση να μην έχουμε καθόλου ίντερνετ στο σπίτι!!!Κάτι μου έλεγαν σε εκείνο το φόρουμ ότι δεν υποστηρίζει η περιοχή άλλη σύννδεση..Βασίλη με βλέπω προσκολλημένη στο ίντερνετ του διπλανού!!!:redface:
κι ο διπλανός, αν δεν έχει η περιοχή πως θα έχει :hmm:

είναι αργή κορίτσι μου μη ζηλεύεις... και θα σε εκνεύριζε... :lol:

κι ο διπλανός, αν δεν έχει η περιοχή πως θα έχει :hmm:
Η περιοχή βρε δεν έχει άλλο διαθέσιμο "καλώδιο"!!!:/:Θα δούμε εγώ είμαι αισιόδοξη!!Αλλιώς θα πηγαίνω κάθε απόγευμα στο πατρικό μου!!:)Άλλο που δεν θα θέλουν οι δικοί μου να με βλέπουν το απόγευμα(το κοριτσάκι τους!!:D)

είναι αργή κορίτσι μου μη ζηλεύεις... και θα σε εκνεύριζε... :lol:
Ναι αλλά δεν πληρώνεις ΤΙΠΟΤΑ!!!!:mad:

Η περιοχή βρε δεν έχει άλλο διαθέσιμο "καλώδιο"!!!:/:Θα δούμε εγώ είμαι αισιόδοξη!!Αλλιώς θα πηγαίνω κάθε απόγευμα στο πατρικό μου!!:)Άλλο που δεν θα θέλουν οι δικοί μου να με βλέπουν το απόγευμα(το κοριτσάκι τους!!:D)
α.... γι'αυτό σου λέω είμαι άσχετη...
Που πήγαν όλοι οι άλλοι καλέ? :hmm::(

α.... γι'αυτό σου λέω είμαι άσχετη...
Που πήγαν όλοι οι άλλοι καλέ? :hmm::(
Έλα ντε και εγώ αυτό αναρωτιόμουν και πρέπει να κάνω και έναν έλεγχο τώρα σε αυτόν τον υπολογιστή!!!:(

Καλησπέρα λένε μαρί στις 2! Τώρα ξύπνησες νεραιδοκοιμισμένο μου??
απλως σηκωθηκα πριν απο 7 ωρες,παρολ'αυτα κοιμαμαι ακομα..;)

απλως σηκωθηκα πριν απο 7 ωρες,παρολ'αυτα κοιμαμαι ακομα..;)
αι καλλλά... παίρνε κανένα υπνάκο πίσω από το ταμείο και βάλε το κουδουνάκι της ρεσεψιόν, να χτυπάνε οι πελάτες και να σε ξυπνούν! :P:lol:

Να σου δώσω το τηλ. του Μάριου Βασίλη ό,τι θες να στο κάνει αλλά μόνο με ΟΤΕ και Cosmote...αλλά έχει και κάτι διασυνδέσεις ακόμα με τη vodafone...
Σ'ευχαριστώ Γιούλη αν χρειαστώ κατι θα σου πώ:) Εστελνα mail στον Αντρέ για το τι κροκέτες και τι άμμο χρησιμοποιoύν τα γατάκια:D

Κάτι μου έλεγαν σε εκείνο το φόρουμ ότι δεν υποστηρίζει η περιοχή άλλη σύννδεση..Βασίλη με βλέπω προσκολλημένη στο ίντερνετ του διπλανού!!!:redface:
Είναι βάσανο μεγάλο να κάνεις καινούργια σύνδεση.. εγώ είχα ρίξει κατι τσακωμούς για να εχω αυτή τη ταχύτητα:lol::lol::lol: Είχαμε γνωριστεί και με ενα τεχνικό, το Μιχάλη με είχε μάθει τόσες φορές που είχα πάρει:lol: Αλλάζαμε προφίλ για κανα μήνα..

Σ'ευχαριστώ Γιούλη αν χρειαστώ κατι θα σου πώ:) Εστελνα mail στον Αντρέ για το τι κροκέτες και τι άμμο χρησιμοποιoύν τα γατάκια:D
+ τις φωτό... τις περιμένουμε!! :up:

εδω ειμαι κι εγω!ετρωγα λίγο....:PΔαναη πως πηγαν οι εξετασεις?ενταξει με το αιμα ή λιποθύμησες?

+ τις φωτό... τις περιμένουμε!! :up:
Καάτσε να δούμε τι αριστουργήματα θα μας στείλει πάλι:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back