Birman-maniacs

Να πάς με τους δικούς μας(με το μπούγιο) μή φύγεις μόνος σου και πάς και τις μαζέψεις απ'ολη τη κερκίδα:lol:

Βασιλη για αρχη θα μπω μονος μου και μετα αμα οι δικοι μας μυριστουν ξυλο θα μπουν χωρις δευτερη σκεψη,θελω να χορτασω ξυλο πρωτα μην μπουν οι αλλοι και τους σακατεψουν πριν καν ριξω μερικα κλοτσιδια:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά βρε έχεις τη Δανάη που μιλάει Γαλλικά και δεν τις εχεις πει να στέλνει εκεί στα Γαλλικά να συννενοείστε σαν άνθρωποι? Μπορεί να σου απαντούσε αμέσως, λέω εγώ τώρα:D

Δεν νομιζω να ειναι θεμα γλωσσας...μου το εχει πει και παλιοτερα που τις ειχα πει να μου βγαλει κατι φωτογραφιες,ειναι οτι και καλα ειναι πολυασχολη εχει τα παιδια της,το σπιτι της,το εκτροφεια με τα σκυλια της...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασιλη για αρχη θα μπω μονος μου και μετα αμα οι δικοι μας μυριστουν ξυλο θα μπουν χωρις δευτερη σκεψη,θελω να χορτασω ξυλο πρωτα μην μπουν οι αλλοι και τους σακατεψουν πριν καν ριξω μερικα κλοτσιδια:lol::lol::lol::lol:
Πρόσεξε όμως μη κοτέψουν και βγάλουν ποπ κορν και 3D γυαλιά και σε κοιτάνε ενω σε βαράνε 500 άτομα:lol::lol::lol:

Παιδιά με διώχνουν τα αφεντικά..πάλι δεν έχουμε δουλειά!!!Πάω σπίτιιιιιιι!!!:D

Πρόσεξε όμως μη κοτέψουν και βγάλουν ποπ κορν και 3D γυαλιά και σε κοιτάνε ενω σε βαράνε 500 άτομα:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εγω παντως απο αυτους με τα ποπ κορν θα ειμαι,μου αρεσει και τρελα!!!!!:up::up::up::up:
ο Τεο θα μεινει μονος του,θα το παιζει γκλαντιεϊτορ:lol::lol::lol:ελπιζω να εχεις και το αναλογο αναστημα με τον ηθοποιο:lol::lol::lol:

Γεια σου Κατερινα,καλο μεσημερι!

αντε καλη ξεκουραση!!!!!!!!!!!!!!:hello::hello::hello:

ηρθα!δεν μπορεσα να κοιμηθω απο την υπερενταση!:(

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εγω παντως απο αυτους με τα ποπ κορν θα ειμαι,μου αρεσει και τρελα!!!!!:up::up::up::up:
ο Τεο θα μεινει μονος του,θα το παιζει γκλαντιεϊτορ:lol::lol::lol:ελπιζω να εχεις και το αναλογο αναστημα με τον ηθοποιο:lol::lol::lol:

Θα με δεις στο αεροδρομιο;)...Θα μπουκαρω με καμια Θυρα 13 να εχω το κεφαλι μου ησυχο:lol::lol:

Δαναη μπες και σε κανα Msn!

Ωχ και εγώ ξεχάστηκα πάω σπίτι :)
Υ.Γ Επρεπε να με πληρώνουν και για υπερωρίες αλλα τελος πάντων..:D

αντε καλη ξεκουραση Κατερινα και Βασίλη:bye:

Ωχ και εγώ ξεχάστηκα πάω σπίτι :)
Υ.Γ Επρεπε να με πληρώνουν και για υπερωρίες αλλα τελος πάντων..:D
ναι υπερωριες στο my cat...:lol::lol::lol:

ηρθα!δεν μπορεσα να κοιμηθω απο την υπερενταση!:(
φαινεται παιδι μου ο νευρικος ο ανθρωπος!!!!!ενω εγω,νιρβανα..ο,τι ωρα και να πεσω κοιμαμαι....:cool::cool::cool:

αντε καλη ξεκουραση Κατερινα και Βασίλη:bye:

Βασια τι κανεις?Παλι νεα καμωματα σου κανει η Αθηνα:lol:?Απο εταιριες τηλεφωνου βαλε καμια forthnet ή vivodi που εχουν δωρεαν κλησεις αστικες και υπεραστικες και σε συγκεκριμενες χωρες αλλα και απεριοριστο internet σε υψηλες ταχυτητες...και εμεις οτε ειχαμε παλια και μας ερχοντουσαν κατι υπερογκοι λογαριασμοι...

θα μπεις σε κανα Msn ή όχι!:cool:αστα ο αλλος με το που πέφτει χοπσου χοπσου ύπνος,εγω με τιποτα, νυστάζω αλλα απο την υπερένταση δεν μπορω...:down:

Βασια τι κανεις?Παλι νεα καμωματα σου κανει η Αθηνα:lol:?Απο εταιριες τηλεφωνου βαλε καμια forthnet ή vivodi που εχουν δωρεαν κλησεις αστικες και υπεραστικες και σε συγκεκριμενες χωρες αλλα και απεριοριστο internet σε υψηλες ταχυτητες...και εμεις οτε ειχαμε παλια και μας ερχοντουσαν κατι υπερογκοι λογαριασμοι...

μωρε τα φοβάμαι αυτα μην καθυστερήσουν...βασικά το πρόβλημα ειναι οτι στην καινούρια πολυκατοικια που θα πάμε δεν εχει πάει ο ΟΤΕ για να κάνει τις κεντρικές ρυθμίσεις:down:καταλαβαίνετε τωρα ειναι Αυγουστος στην Ελλάδα όλα νεκρα...:down:

και ναι η Αθηνα κανει παλι πρωινα νιαρ νιαρ, ερχεται στο προσωπο μας τρίβεται και νιαρ νιαρ....θέλει να μας ξυπνήσει, αντε μηπως πάρω κανα αλλο γατι γιατι δεν μας βλέπω καλα:(

μωρε τα φοβάμαι αυτα μην καθυστερήσουν...βασικά το πρόβλημα ειναι οτι στην καινούρια πολυκατοικια που θα πάμε δεν εχει πάει ο ΟΤΕ για να κάνει τις κεντρικές ρυθμίσεις:down:καταλαβαίνετε τωρα ειναι Αυγουστος στην Ελλάδα όλα νεκρα...:down:
Η αληθεια ειναι οτι ψιλοκαθυστερουνε,εμενα κανανε 15 ημερες για να μου τα βαλουνε αλλα διαβασα στην εφημεριδα οτι τους βαλανε προστιμα για αυτες τις καθυστερησεις οποτε ρωτα δεν χανεις τιποτα...

Η αληθεια ειναι οτι ψιλοκαθυστερουνε,εμενα κανανε 15 ημερες για να μου τα βαλουνε αλλα διαβασα στην εφημεριδα οτι τους βαλανε προστιμα για αυτες τις καθυστερησεις οποτε ρωτα δεν χανεις τιποτα...

κοιταξε μόνο forthnet σκεφτομαι αλλα δεν ξερω αν εχει εδω κόμβο!:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back