Birman-maniacs

ηρθα!δεν μπορεσα να κοιμηθω απο την υπερενταση!:(
Aλλη φορά Βασάκι μη μας λες πάω για ύπνο... μη λές τίποτα... απλά θα βγαίνεις για κανένα δεκάλεπτο και χαμπάρι δεν θα παίρνουμε! :P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιταξε μόνο forthnet σκεφτομαι αλλα δεν ξερω αν εχει εδω κόμβο!:hmm:
Kαι εγώ forthnet θα βάλω σίγουρα, συμφέρει:) Τώρα ποσο καιρό θα περιμένω δε ξέρω πάντως είμαι διατεθειμένος να παίρνω καθε μέρα για παράπονα για την καθυστέρηση:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιταξε μόνο forthnet σκεφτομαι αλλα δεν ξερω αν εχει εδω κόμβο!:hmm:

Bασια πηγαινε εδω https://www.forthnet.gr/templates/portalhome.aspx?c=1 και πατα την επιλογη στα δεξια που λεει "Broadband Wizard" νομιζω ελεγχει αν ειναι διαθεσιμες οι υπηρεσιες τους στην περιοχη σου;)...

Kαι εγώ forthnet θα βάλω σίγουρα, συμφέρει:) Τώρα ποσο καιρό θα περιμένω δε ξέρω πάντως είμαι διατεθειμένος να παίρνω καθε μέρα για παράπονα για την καθυστέρηση:lol:

Θοδωρή εσύ δεν έχεις μια εταιρία που παίρνει φθηνά στο εξωτερικό? ;)Μου'χες πει ότι για Γαλλία που θα έπαιρνες θα ήταν πολύ φθηνή η χρέωση ή κάτι τέτοιο? :hmm:

Εμενα μου ερχεται περιπου 65 ευρω το μηνα και εχω απεριοριστο internet σε υψηλη ταχυτητα καθαρα 16 mbit,απεριοριστες κλησεις αστικες υπεραστικες και σε συγκεκριμενες χωρες(σε ΗΠΑ και Καναδα παιρνεις τζαμπα και στα κινητα),60 λεπτα δωρεαν κλησεις προς κινητα.Απο τεχνικη υποστηριξη περιμενεις κανα τεταρτο μεχρι να σε εξυπηρετησουν αλλα εξυπηρετεισαι:lol:

Bασια πηγαινε εδω https://www.forthnet.gr/templates/portalhome.aspx?c=1 και πατα την επιλογη στα δεξια που λεει "Broadband Wizard" νομιζω ελεγχει αν ειναι διαθεσιμες οι υπηρεσιες τους στην περιοχη σου;)...
Τώρα το είδα αυτό, δηλαδή μιλάω σε σταθερό τσάμπα και στη Γερμανία:up: Γιούλη θα μου τα ξεράσεις όλα μόλις πάς:lol:

ευχαριστω πολύ:)

Τώρα το είδα αυτό, δηλαδή μιλάω σε σταθερό τσάμπα και στη Γερμανία:up: Γιούλη θα μου τα ξεράσεις όλα μόλις πάς:lol:
Με το σι και με το νίγμα! :lol:

Εμενα μου ερχεται περιπου 65 ευρω το μηνα και εχω απεριοριστο internet σε υψηλη ταχυτητα καθαρα 16 mbit,απεριοριστες κλησεις αστικες υπεραστικες και σε συγκεκριμενες χωρες(σε ΗΠΑ και Καναδα παιρνεις τζαμπα και στα κινητα),60 λεπτα δωρεαν κλησεις προς κινητα.Απο τεχνικη υποστηριξη περιμενεις κανα τεταρτο μεχρι να σε εξυπηρετησουν αλλα εξυπηρετεισαι:lol:
Εγώ γιατί δίνω 40?:hmm: Μάλλον δεν εχω δωρεαν κλήσεις προς ξένες χώρες ουτε σε κινητά του εξωτερικού:/:

Θοδωρή εσύ δεν έχεις μια εταιρία που παίρνει φθηνά στο εξωτερικό? ;)Μου'χες πει ότι για Γαλλία που θα έπαιρνες θα ήταν πολύ φθηνή η χρέωση ή κάτι τέτοιο? :hmm:

Ναι ειναι η forthnet...Για Γαλλια καλεις δωρεαν χωρις καποια χρεωση απλα το παγιο που πληρωνεις καθε μηνα για να σου προσφερουν αυτες τις υπηρεσιες...

αναμενομενη κάλυψη Θοδωρη, 31/8/2008 οποτε μπορει να κανω εκει!;)

Εγώ γιατί δίνω 40?:hmm: Μάλλον δεν εχω δωρεαν κλήσεις προς ξένες χώρες ουτε σε κινητά του εξωτερικού:/:

Και εμενα μου φαινεται παραξενο που πληρωνουμε 65 αλλα δεν τα πολυρωταω γιατι τα πληρωνει ο πατερας μου:lol::lol:

αναμενομενη κάλυψη Θοδωρη, 31/8/2008 οποτε μπορει να κανω εκει!;)

Να κανεις εκει συμφερει πολυ;)...

Ντριιιιιιιιιιινννννν
Βασίλης: Εμπρός? :hmm:
Γιούλη: Ελα Βασίλη η Γιούλη είμαι.. έφτασα καλά:up:
Βασίλης: Ελα... τι κάνεις? Πως είναι το παιδί μου??? :)
Γιούλη: Aσε Βασίλη μου, αυτός ο Γερμαναράς δε μ΄αφήνει να βγάλω φωτό... λέει θα τις βγάζει μόνος του γιατί είναι photo expert!!
Βασίλης: Πες του να πα να γα.... !!! :mad:
Γιούλη: ΟΚ !!! :up::up:

Και εμενα μου φαινεται παραξενο που πληρωνουμε 65 αλλα δεν τα πολυρωταω γιατι τα πληρωνει ο πατερας μου:lol::lol:
Πληρώνεις κατι παραπάνω για να εχεις δωρεαν κλήσεις σε σταθερά του εξωτερικού? Εγώ αυτήν την υπηρεσία (2play)την είχα βάλει με το που βγήκε και δεν θυμάμαι τίποτα τι προνόμια είχε εκτός απ'τα βασικά:D

Ντριιιιιιιιιιινννννν
Βασίλης: Εμπρός? :hmm:
Γιούλη: Ελα Βασίλη η Γιούλη είμαι.. έφτασα καλά:up:
Βασίλης: Ελα... τι κάνεις? Πως είναι το παιδί μου??? :)
Γιούλη: Aσε Βασίλη μου, αυτός ο Γερμαναράς δε μ΄αφήνει να βγάλω φωτό... λέει θα τις βγάζει μόνος του γιατί είναι photo expert!!
Βασίλης: Πες του να πα να γα.... !!! :mad:
Γιούλη: ΟΚ !!! :up::up:
Αυτο μας έλειπε, να σου πάρει τη φωτογραφική απ'τα χέρια και με ύφος φωτογράφου του National Geographic να σου πεί "Σε παρακαλώ, με προσβάλλεις..":lol::lol::lol::lol::lol:

εσυ ακομα εδω εισαι?δεν θα εφευγες?:hmm:

Πληρώνεις κατι παραπάνω για να εχεις δωρεαν κλήσεις σε σταθερά του εξωτερικού? Εγώ αυτήν την υπηρεσία (2play)την είχα βάλει με το που βγήκε και δεν θυμάμαι τίποτα τι προνόμια είχε εκτός απ'τα βασικά:D

Δεν εχω ιδεα...Να ο τιμοκαταλογος τους: https://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010168 συμφωνα με αυτον συμπεριλαμβανονται στο πακετο οι δωρεαν κλησεις προς εξωτερικο:hmm:

αντε Γιούλη δυο δυο θα τα φέρνεις τα τριχωτα μωρα...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back