πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Ο πυρροθριξ: #19.881 29-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... φταιει αυτο!!!!που εισαι Λεων φταιει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.882 29-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εεε κι εγω το εβλεπα,αλλα δεν εχει καμια σχεση!!!!αυτο ηταν κωμωδια!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.883 29-07-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φταιει αυτο!!!!που εισαι Λεων φταιει... Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Ο πυρροθριξ: #19.884 29-07-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.885 29-07-08 18:05 ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Ο πυρροθριξ: #19.886 29-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η καλύτερη δηλαδή! Click για ανάπτυξη... ναι κανε ορεξη!!!!!!!!!!μην φας εχουμε γλαροσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο πυρροθριξ: #19.887 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.888 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... φταιει αυτο!!!!που εισαι Λεων φταιει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.882 29-07-08 18:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εεε κι εγω το εβλεπα,αλλα δεν εχει καμια σχεση!!!!αυτο ηταν κωμωδια!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.883 29-07-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φταιει αυτο!!!!που εισαι Λεων φταιει... Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Ο πυρροθριξ: #19.884 29-07-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.885 29-07-08 18:05 ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Ο πυρροθριξ: #19.886 29-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η καλύτερη δηλαδή! Click για ανάπτυξη... ναι κανε ορεξη!!!!!!!!!!μην φας εχουμε γλαροσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο πυρροθριξ: #19.887 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.888 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εεε κι εγω το εβλεπα,αλλα δεν εχει καμια σχεση!!!!αυτο ηταν κωμωδια!!! Click για ανάπτυξη... ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.883 29-07-08 18:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φταιει αυτο!!!!που εισαι Λεων φταιει... Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Ο πυρροθριξ: #19.884 29-07-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.885 29-07-08 18:05 ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Ο πυρροθριξ: #19.886 29-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η καλύτερη δηλαδή! Click για ανάπτυξη... ναι κανε ορεξη!!!!!!!!!!μην φας εχουμε γλαροσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο πυρροθριξ: #19.887 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.888 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: φταιει αυτο!!!!που εισαι Λεων φταιει... Click για ανάπτυξη... Η καλύτερη δηλαδή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Ο πυρροθριξ: #19.884 29-07-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.885 29-07-08 18:05 ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Ο πυρροθριξ: #19.886 29-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η καλύτερη δηλαδή! Click για ανάπτυξη... ναι κανε ορεξη!!!!!!!!!!μην φας εχουμε γλαροσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο πυρροθριξ: #19.887 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.888 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.885 29-07-08 18:05 ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Ο πυρροθριξ: #19.886 29-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η καλύτερη δηλαδή! Click για ανάπτυξη... ναι κανε ορεξη!!!!!!!!!!μην φας εχουμε γλαροσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο πυρροθριξ: #19.887 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.888 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:06 Ο πυρροθριξ: #19.886 29-07-08 18:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η καλύτερη δηλαδή! Click για ανάπτυξη... ναι κανε ορεξη!!!!!!!!!!μην φας εχουμε γλαροσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο πυρροθριξ: #19.887 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.888 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Η καλύτερη δηλαδή! Click για ανάπτυξη... ναι κανε ορεξη!!!!!!!!!!μην φας εχουμε γλαροσουπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Ο πυρροθριξ: #19.887 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.888 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι βρε δεν το συγκρίνω.. απλά λέω ότι ήταν το μόνο που έβλεπα ευχάριστα... εκτός από τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών δεν με συγκινούν οι περιπέτειες... κι αυτό γιατί είχα διαβάσει τα βιβλία. Click για ανάπτυξη... γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.888 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εμενα μου αρεσει να καθομαι με τις ωρες ,να μην σηκωνομαι καθολου και να βλεπω Lost...(με πιτσα και μπυρα)Το σταματαω μονο για να παω τουαλετα απο την μπυρα...και να ειναι και χειμωνας εξω να λυσσομαναει...κι εσυ μεσα στα ζεστα με την γατα να κοιμαται στο μαξιλαρι...αυτο ειναι ευτυχια... Click για ανάπτυξη... Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.889 29-07-08 18:07 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι ουτε χαρυ ποτερ εχεις δει? Click για ανάπτυξη... συμπαθητικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:08 Ο πυρροθριξ: #19.890 29-07-08 18:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ηρθε στα πεταχτά στο γραφείο μου και του είπα να πάει στη Χαβάη και να πάρει και την Ελισάβετ τη κόρη του μαζί... συμφώνησε χωρίς δεύτερη σκέψη... κάποια θα κάνει πάρτυ απόψε... Click για ανάπτυξη... ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.891 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ελισαβετ λενε την γιαγια μουδεν μου αρεσει καθολου αυτο το ονομα.. Click για ανάπτυξη... ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:09 Ο πυρροθριξ: #19.892 29-07-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: συμπαθητικό... Click για ανάπτυξη... συμπαθητικο το χαρυ ποτερ?εγω οταν καθομαι να το δω νιωθω πεταλουδες στο στομαχι...μια χαρα ..δεν ξερω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:10 Ο πυρροθριξ: #19.893 29-07-08 18:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι.. είναι λίγο σοβαρό, λίγο επίσημο... λίγο Βασιλικό... Click για ανάπτυξη... και καθολου ελληνικο!!!!ευτυχως δεν μου εδωσαν το ονομα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:17 Ο erefer έγραψε: #19.894 29-07-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ξέχασα να σου πω ότι είμαι και ξεροκέφαλη! Παιδί μου γρια γυναίκα μου αλλάζεις εύκολα τα μυαλά? Γενικά δεν μου αρέσει να κάθομαι με τις ώρες στη tv... Click για ανάπτυξη... Δες 2-3 επεισόδια πρώτα και μετά να σε δώ αν δεν κάτσεις μεχρι να σε πονέσουν τα ματια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:19 Ο πυρροθριξ: #19.895 29-07-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μου τροποιήσεις το σκηνικό και μου το μεταφέρεις στο... μέσα δωμάτιο... και μια tv να παίζει δε με χαλάει... Click για ανάπτυξη... μμμμμμμμμ τι αλλο θα ελεγες εσυ δαντελενια μου?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 29 Ιουλίου 2008 στις 18:45 Ο Θοδωρής έγραψε: #19.896 29-07-08 18:45 Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.897 30-07-08 08:14 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω προτεινω να δειτε "House MD",δειτε μια seazon για να καταλαβετε τι σας λεω...Μακραν η καλυτερη σειρα που εχω δει...Και εχω δει πολλες σειρες αλλα σαν και αυτη λιγες...Γιουλη καλα κανεις και δεν βλεπεις tv το καλυτερο πραγμα ειναι να εχεις δικες σου εμπειριες και οχι να σπαταλας ωρες απο την ζωη σου καθισμενη βλεποντας tv Click για ανάπτυξη... Καλημέρα!! Πες τα μωρέ Θοδωρή... ούτως ή άλλως, Lost είμαι απ'τη φύση μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:29 Η Βάσια13859: #19.898 30-07-08 08:29 καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα κι απο μενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.899 30-07-08 08:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 993 994 995 996 997 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 995 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημερα κι απο μενα Click για ανάπτυξη... Tι κάνεις Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Ιουλίου 2008 στις 08:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #19.900 30-07-08 08:51 Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδώ κοίτα Βάσια... https://www.mypetz.gr/threads/Ψάχνετε-ταίρι-να-είναι-ζωόφιλο.222754/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.