ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.281 31-07-08 19:31 βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.282 31-07-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εδω Δελφοι..καμια απαντηση ,οβερ Click για ανάπτυξη... ελήφθη όβερ... Γερμανομακάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:33 Ο erefer έγραψε: #20.283 31-07-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εδω Δελφοι..καμια απαντηση ,οβερ Click για ανάπτυξη... Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #20.284 31-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.285 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.286 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Click για ανάπτυξη... στειλε λιγο με το κτελ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο πυρροθριξ: #20.287 31-07-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Click για ανάπτυξη... εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.288 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.282 31-07-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εδω Δελφοι..καμια απαντηση ,οβερ Click για ανάπτυξη... ελήφθη όβερ... Γερμανομακάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:33 Ο erefer έγραψε: #20.283 31-07-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εδω Δελφοι..καμια απαντηση ,οβερ Click για ανάπτυξη... Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #20.284 31-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.285 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.286 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Click για ανάπτυξη... στειλε λιγο με το κτελ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο πυρροθριξ: #20.287 31-07-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Click για ανάπτυξη... εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.288 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εδω Δελφοι..καμια απαντηση ,οβερ Click για ανάπτυξη... ελήφθη όβερ... Γερμανομακάκες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:33 Ο erefer έγραψε: #20.283 31-07-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εδω Δελφοι..καμια απαντηση ,οβερ Click για ανάπτυξη... Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #20.284 31-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.285 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.286 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Click για ανάπτυξη... στειλε λιγο με το κτελ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο πυρροθριξ: #20.287 31-07-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Click για ανάπτυξη... εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.288 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Εδω Δελφοι..καμια απαντηση ,οβερ Click για ανάπτυξη... Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:41 Ο πυρροθριξ: #20.284 31-07-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.285 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.286 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Click για ανάπτυξη... στειλε λιγο με το κτελ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο πυρροθριξ: #20.287 31-07-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Click για ανάπτυξη... εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.288 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.285 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.286 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Click για ανάπτυξη... στειλε λιγο με το κτελ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο πυρροθριξ: #20.287 31-07-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Click για ανάπτυξη... εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.288 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ενάμιση μήνα θα κάνω υπομονή και μετά email απο εμένα δεν ξαναβλέπουν.. Click για ανάπτυξη... μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.286 31-07-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Click για ανάπτυξη... στειλε λιγο με το κτελ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο πυρροθριξ: #20.287 31-07-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Click για ανάπτυξη... εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.288 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βγαίνω για λίγο με τσούζουν τα μάτια μου... μάλλον φταίει και το μακιγιάζ... Πάω να δω και το φαί του φούρνου... πατάτες, καρότα, κολοκύθια, πιπεριές, κρεμμυδάκια, μαιντανός, μανιτάρια, αλάτι, θυμάρι, ρίγανη, πιπέρι (ξέχασα) και ντοματούλα... Click για ανάπτυξη... στειλε λιγο με το κτελ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:43 Ο πυρροθριξ: #20.287 31-07-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Click για ανάπτυξη... εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.288 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μωρέ Βασίλη μπορεί κάτι να του'τυχε...ή να έχει πρόβλημα με το pc... αν περιμένεις από τις 28... δεν είναι και τόσος πολύ καιρός... απλά έχεις το καημό σου... Click για ανάπτυξη... εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.288 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:46 Ο erefer έγραψε: #20.289 31-07-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι θα ξαναδουν απο μενα λες? Click για ανάπτυξη... Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.290 31-07-08 19:47 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω που περιμενω 1,5 εβδομαδα περιπου? Click για ανάπτυξη... το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #20.291 31-07-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τσαμένο νεραιδάκι.... Παιδιά η Καλυψώ έχει χάσει όπως κάθε καλοκαίρι πολύ μαλί και μοιάζει με σιαμεζούλαπάει η περήφανη Βιρμανική κορμοστασιά της Click για ανάπτυξη... τα ιδια μου λεει και η Βασια,παει η ουρα-ξεσκονιστηρι...εμεινε με τα κοκκαλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.292 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το σφράγισα μέσα στο χαρτί αυτή τη φορά κι έγινε θεικόθα σου στείλω Click για ανάπτυξη... η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.293 31-07-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο πυρροθριξ: #20.294 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εντάξει δεν παίζονται.. δίνω τόσα λεφτά και τι του ζήτησα, να μου στέλνει κάθε βδομάδα λίγες φωτογραφίες, 5 λεπτά υπόθεση αν έχεις ψηφιακή να τις βγάλεις, να τις περάσεις στο PC και να τις στείλεις. Και σου λέει οτι δεν προλαβαίνει και τον παρακαλάς κάθε φορά.. Click για ανάπτυξη... και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:52 Ο erefer έγραψε: #20.295 31-07-08 19:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Και θα τραβάει καλλιτεχνικές φωτογραφίες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.296 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η αδερφη μου εκανε χορτοπιτα...ηταν πολυ νοστημη..να σου στειλω με το κτελ?θα ανταλλαξουμε φαγητα... Click για ανάπτυξη... Αμί!γιατί όχι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:53 Ο πυρροθριξ: #20.297 31-07-08 19:53 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: έλα σώπα σώπα μη κλαίς....ω ω ω .... ο Βασιλάκης μας.. κι εγώ άμα πάω Γερμανία... θα σου φέρω ένα γατάκι Στις Μαλδίβες είναι ο Andre και τρώει τα λεφτά σας... αλλά δεν σας το λέμε για να μην τα κλαίτε Click για ανάπτυξη... Μαλδιβες αυτος,Χοσεμπουχτισαν εμεις...ωραια κατανομη...δικαιη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:54 Ο erefer έγραψε: #20.298 31-07-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: και να φανταστεις εγω τον ρωτησα μονο σε τι αμμο κανουντην αναγκη τους και αν τρωνε μονο ξηρα τροφη.Ας ελπισουμε να ειναι διακοπες και οταν γυρισουν με το καλο να μας απαντησουν.. Click για ανάπτυξη... Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.299 31-07-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1013 1014 1015 1016 1017 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1015 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μονο διακοπές μπορώ να σκεφτώ και εγώ οτι εχουν πάει, θα δούμε.. Click για ανάπτυξη... Kαλησπερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Ιουλίου 2008 στις 19:57 Ο erefer έγραψε: #20.300 31-07-08 19:57 Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τι καλησπέρα, δεν βλέπεις τι τραβάμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.