ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.521 04-08-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εκεί την έχω αφήσει..Λες για αυτό ε??Τρέμω λίγο με την μετακόμιση γιατί είναι πολύ δεμένα με το μικρό δωματιάκι μου!!! Click για ανάπτυξη... μην έχεις άγχος... θα προσαρμοστούν σε λίγες ωρίτσες! Είναι και παρείτσα... την ώρα που θα μπουν σπίτι να έχεις ήδη τακτοποιήσει τα πράγματά τους για να΄χουν τις γνώριμες μυρωδιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:54 Η katerina10: #20.522 04-08-08 11:54 ΝΑι ναι, αυτό είναι σίγουρο..Κάθε ώρα θα φεύγει και ένα έπειπλο τους από το σπίτι μου και στο τέλος θα ψάχνουν τα έπιπλα θα τα βάλω μέσα στο τουτού μου και θα πάμε σπίτι και θα τα βρούν μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!!!Φαντάζομαι θα τους αρέσει το σπίτι..Ευτυχώς τα έχω μάθει να με ακούν όταν τους λέω μη.Αλλά το όνομα τους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν το μαθαίνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.523 04-08-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΝΑι ναι, αυτό είναι σίγουρο..Κάθε ώρα θα φεύγει και ένα έπειπλο τους από το σπίτι μου και στο τέλος θα ψάχνουν τα έπιπλα θα τα βάλω μέσα στο τουτού μου και θα πάμε σπίτι και θα τα βρούν μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!!!Φαντάζομαι θα τους αρέσει το σπίτι..Ευτυχώς τα έχω μάθει να με ακούν όταν τους λέω μη.Αλλά το όνομα τους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν το μαθαίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Ακόμα είναι μικρά κι ο Μορφέας μετά τους 6 μήνες περίπου το'μαθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #20.524 04-08-08 12:03 Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.525 04-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Click για ανάπτυξη... Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.526 04-08-08 12:11 Αντα... πως είναι το αφεντικό σήμερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η Αντα έγραψε: #20.527 04-08-08 12:12 Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.528 04-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι εκεί την έχω αφήσει..Λες για αυτό ε??Τρέμω λίγο με την μετακόμιση γιατί είναι πολύ δεμένα με το μικρό δωματιάκι μου!!! Click για ανάπτυξη... μην έχεις άγχος... θα προσαρμοστούν σε λίγες ωρίτσες! Είναι και παρείτσα... την ώρα που θα μπουν σπίτι να έχεις ήδη τακτοποιήσει τα πράγματά τους για να΄χουν τις γνώριμες μυρωδιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:54 Η katerina10: #20.522 04-08-08 11:54 ΝΑι ναι, αυτό είναι σίγουρο..Κάθε ώρα θα φεύγει και ένα έπειπλο τους από το σπίτι μου και στο τέλος θα ψάχνουν τα έπιπλα θα τα βάλω μέσα στο τουτού μου και θα πάμε σπίτι και θα τα βρούν μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!!!Φαντάζομαι θα τους αρέσει το σπίτι..Ευτυχώς τα έχω μάθει να με ακούν όταν τους λέω μη.Αλλά το όνομα τους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν το μαθαίνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.523 04-08-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΝΑι ναι, αυτό είναι σίγουρο..Κάθε ώρα θα φεύγει και ένα έπειπλο τους από το σπίτι μου και στο τέλος θα ψάχνουν τα έπιπλα θα τα βάλω μέσα στο τουτού μου και θα πάμε σπίτι και θα τα βρούν μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!!!Φαντάζομαι θα τους αρέσει το σπίτι..Ευτυχώς τα έχω μάθει να με ακούν όταν τους λέω μη.Αλλά το όνομα τους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν το μαθαίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Ακόμα είναι μικρά κι ο Μορφέας μετά τους 6 μήνες περίπου το'μαθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #20.524 04-08-08 12:03 Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.525 04-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Click για ανάπτυξη... Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.526 04-08-08 12:11 Αντα... πως είναι το αφεντικό σήμερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η Αντα έγραψε: #20.527 04-08-08 12:12 Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.528 04-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑι ναι, αυτό είναι σίγουρο..Κάθε ώρα θα φεύγει και ένα έπειπλο τους από το σπίτι μου και στο τέλος θα ψάχνουν τα έπιπλα θα τα βάλω μέσα στο τουτού μου και θα πάμε σπίτι και θα τα βρούν μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!!!Φαντάζομαι θα τους αρέσει το σπίτι..Ευτυχώς τα έχω μάθει να με ακούν όταν τους λέω μη.Αλλά το όνομα τους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν το μαθαίνουν!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.523 04-08-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΝΑι ναι, αυτό είναι σίγουρο..Κάθε ώρα θα φεύγει και ένα έπειπλο τους από το σπίτι μου και στο τέλος θα ψάχνουν τα έπιπλα θα τα βάλω μέσα στο τουτού μου και θα πάμε σπίτι και θα τα βρούν μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!!!Φαντάζομαι θα τους αρέσει το σπίτι..Ευτυχώς τα έχω μάθει να με ακούν όταν τους λέω μη.Αλλά το όνομα τους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν το μαθαίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Ακόμα είναι μικρά κι ο Μορφέας μετά τους 6 μήνες περίπου το'μαθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #20.524 04-08-08 12:03 Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.525 04-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Click για ανάπτυξη... Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.526 04-08-08 12:11 Αντα... πως είναι το αφεντικό σήμερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η Αντα έγραψε: #20.527 04-08-08 12:12 Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.528 04-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΝΑι ναι, αυτό είναι σίγουρο..Κάθε ώρα θα φεύγει και ένα έπειπλο τους από το σπίτι μου και στο τέλος θα ψάχνουν τα έπιπλα θα τα βάλω μέσα στο τουτού μου και θα πάμε σπίτι και θα τα βρούν μπροστά τους!!!!!!!!!!!!!!!Φαντάζομαι θα τους αρέσει το σπίτι..Ευτυχώς τα έχω μάθει να με ακούν όταν τους λέω μη.Αλλά το όνομα τους ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν το μαθαίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Ακόμα είναι μικρά κι ο Μορφέας μετά τους 6 μήνες περίπου το'μαθε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:03 Η katerina10: #20.524 04-08-08 12:03 Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.525 04-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Click για ανάπτυξη... Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.526 04-08-08 12:11 Αντα... πως είναι το αφεντικό σήμερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η Αντα έγραψε: #20.527 04-08-08 12:12 Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.528 04-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.525 04-08-08 12:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Click για ανάπτυξη... Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.526 04-08-08 12:11 Αντα... πως είναι το αφεντικό σήμερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η Αντα έγραψε: #20.527 04-08-08 12:12 Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.528 04-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αλήθεια???Κι εγώ που νόμιζα ότι απλά μπερδεύονταν επειδή ήταν δύο.Ή επειδή τους μιλάω συνέχεια και νομίζουν ότι είναι μία από αυτές τις λέξεις!!!Το ζευγαράκι σου τι κάνει??? Click για ανάπτυξη... Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.526 04-08-08 12:11 Αντα... πως είναι το αφεντικό σήμερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η Αντα έγραψε: #20.527 04-08-08 12:12 Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.528 04-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντα... πως είναι το αφεντικό σήμερα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η Αντα έγραψε: #20.527 04-08-08 12:12 Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.528 04-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.528 04-08-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!! καλη εβδομαδα.. Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:16 Η Αντα έγραψε: #20.529 04-08-08 12:16 Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η katerina10: #20.530 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι ο Μορφέας ζει με τη Καλυψώ... απλά μην τους λες όπως είπες πολλές λέξεις... ΜΟΝΟ το όνομά τους... όταν τα φωνάζεις...την ώρα που σε κοιτούν στα μάτια να το λές.... μονολεκτικά... π.χ. δεν θα λες "μάπα έλα εδώ γρήγορα"... απλά ένα σκέτο κι εντονο "Μάπα"! Μόλις το μάθουν θα τους μάθεις το "έλα" κλπ.... λίγες μικρές λεξούλες... Η Καλυψώ ξέρει το όνομά της, το "μη", το "κάτω" και το "έλα" Ο Μορφέας το "έλα" και το όνομά του... Καλά και ήσυχα είναι τα ερωτευμένα μωρά μου... Click για ανάπτυξη... Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.531 04-08-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... αντε καλή δύναμη... σκέψου τις μέρες που σβήνουμε στο ημερολόγιο... Πες μας κανένα καλό με τον Alfie... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:20 Η katerina10: #20.532 04-08-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα πραγματα στη δουλεια ειναι λιγο περιεργα..το αφεντικο θα λειπει σημερα, αλλα απο την αλλη αρχιζουν να φευγουν και αλλοι συναδελφοι με τους οποιους συνεργαζομαι. Αυτο σημαινει οτι πιεζουν πολυ τα dead line Click για ανάπτυξη... Κουράγιο γειτονάκι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.533 04-08-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχ ανυπομονώ να δω τα βιρμανομωράκια σας!!Ειδικά τα μπλε!!!!Γιούλη έχω ένα προβληματάκι με τον Μάπα μου και ανησυχώ λίγο!Αυτός και η Ήλια είχαν τριχοφάγο και οκ θεραπεύτηκαν.Ο Μάπας πριν κανά μήνα είχε κάτι κενά στο δέρμα του και δεν είχε τριχούλες.Του έβαλα μπεταντιν νομίζοντας ότι είναι πάλι το ίδιο(τριχοφάγος) και έβγαλε αιματάκι..Ήταν πληγές από τους ψευτοτσακωμούς τους!Οπίτε δεν ξανανησ'υχησα αλλά εχθές παρατήρησα κάτι σαν ένα σπυράκι στο ποδαράκι του στο ίδο σημείο με την άλλη φορά.Το έτριψα με μπεταντίν πάλι και απλά κοκκίνισε.Ο Μάπας έχει και μαυράκια στα αυτιά του(η γιατρός που το είδε στο μικροσκόπιο είπε ότι δεν είναι ψώρα, ίσως είναι μύκητες)Τέσπα, αυτό στο ποδαράκι του λες να είναι πάλι μύκητες.Πως κολλάει τελος πάντων???Στα αυτιά του κάνω θεραπεία!! Click για ανάπτυξη... Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:25 Η katerina10: #20.534 04-08-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ax δεν ξέρω καθόλου να σου πω... στείλε ένα Pm στη Βάσια να το δει σίγουρα... θα μπει το απόγευμα μάλλον γιατί έρχεται Αθήνα... Click για ανάπτυξη... Καλά θα το κάνω copy paste μάλλον..Γιατί κι εγώ το βράδυ θα μπω ξανά..Έχω ισπανικά σήμερα!Ίσως της πω να έρθει να το δει κάποια στιγμή..Είναι καλή γιατρός αφου την εμπιστεύεστε όλοι!Αυτό θα κανω..Είμαι και υπερπροστατευτική!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:26 Η Αντα έγραψε: #20.535 04-08-08 12:26 Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.536 04-08-08 12:31 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Eιχα παει στο εξοχικο το σαβ.κο. Φυσικα και τα αφησα μονα τους στο σπιτι....κατα περιεργο τροπο - εκτος απο δυο μαξιλαρια που ηταν στο πατωμα- ολα ηταν στη θεση τους...Και μετα απο λιγο χαιδεμα και ταισμα μιας gourmet κονσερβας, ολα επανηλθαν στην ρουτινα της μερας..σαν να μην ειχαμε φυγει ποτε αχχ αυτο ηταν με εχουν γραμμενη τα φουντωτα μου!!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλύτερα να σε έχουν γραμμένη παρά να βρίσκεις ζημιούλες από τη στεναχώρια τους που τα άφησες... κι εγώ βρίσκω μετακινήσεις ή πτώσεις στο σπίτι και χαμογελώ γλυκά γιατί κάνουν σε ανυποψίαστο χρόνο αισθητή τη παρουσία τους τα μωρά μου....επίσης χαμογελώ γλυκά κάτω απ'το αυστηρό βλέμα του μπαρμπά Μαριου, όταν παίρνω εκτός σπιτιού καμιά τριχούλα στα ρούχα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:37 Η Αντα έγραψε: #20.537 04-08-08 12:37 Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 12:50 Η katerina10: #20.538 04-08-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οι τριχες ειναι μες το προγραμμα, οπου και αν παμε τις κουβαλαμε μαζι μας!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.539 04-08-08 13:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1025 1026 1027 1028 1029 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1027 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πράγματι, έχω γεμίσει και τη δουλειά με τρίχες...Ρόμπα λίγο αλλά οκ δεν πειράζει!! Click για ανάπτυξη... Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:43 Η katerina10: #20.540 04-08-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σώπα καλέ... με τη Βάσια λέμε όταν τρώμε κι είναι τα χνουδωτά κοντά... ότι τρώμε και λίγο κανταίφι για επιδόρπιο! Click για ανάπτυξη... A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.