ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.541 04-08-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Click για ανάπτυξη... Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:53 Η Αντα έγραψε: #20.542 04-08-08 13:53 Ο καλος ολο παραπονιεται οτι ειναι γεματος τριχες...με ενα μαγικο τροπο ολες πανω του κολλανε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.543 04-08-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο καλος ολο παραπονιεται οτι ειναι γεματος τριχες...με ενα μαγικο τροπο ολες πανω του κολλανε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Αντα έγραψε: #20.544 04-08-08 13:55 Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #20.545 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.546 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.547 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Α ναι!... ο ήχος είναι Ματς - μουτς - φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.548 04-08-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: A καλά εγώ τα έχω μάθει τα μωρά να είναι μακριά από ότι τρώω..Δεν κατάλαβα???Στα πιάτα τους χώνω τη μούρη μου εγώ??Η μήπως τραβάω το δερματάκι τους για να με λυπηθούν να μου δώσουν καμία κροκετίτσα???Εεεεεε???(Καλά μου φαίνεται ότι είμαι πολύ καλή μαμά!!)Δίκαια πράγματα.. Click για ανάπτυξη... Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:53 Η Αντα έγραψε: #20.542 04-08-08 13:53 Ο καλος ολο παραπονιεται οτι ειναι γεματος τριχες...με ενα μαγικο τροπο ολες πανω του κολλανε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.543 04-08-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο καλος ολο παραπονιεται οτι ειναι γεματος τριχες...με ενα μαγικο τροπο ολες πανω του κολλανε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Αντα έγραψε: #20.544 04-08-08 13:55 Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #20.545 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.546 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.547 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Α ναι!... ο ήχος είναι Ματς - μουτς - φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.548 04-08-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ο καλος ολο παραπονιεται οτι ειναι γεματος τριχες...με ενα μαγικο τροπο ολες πανω του κολλανε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.543 04-08-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο καλος ολο παραπονιεται οτι ειναι γεματος τριχες...με ενα μαγικο τροπο ολες πανω του κολλανε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Αντα έγραψε: #20.544 04-08-08 13:55 Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #20.545 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.546 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.547 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Α ναι!... ο ήχος είναι Ματς - μουτς - φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.548 04-08-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ο καλος ολο παραπονιεται οτι ειναι γεματος τριχες...με ενα μαγικο τροπο ολες πανω του κολλανε!!!!! Click για ανάπτυξη... Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:55 Η Αντα έγραψε: #20.544 04-08-08 13:55 Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #20.545 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.546 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.547 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Α ναι!... ο ήχος είναι Ματς - μουτς - φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.548 04-08-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η Αντα έγραψε: #20.545 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.546 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.547 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Α ναι!... ο ήχος είναι Ματς - μουτς - φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.548 04-08-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.546 04-08-08 13:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.547 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Α ναι!... ο ήχος είναι Ματς - μουτς - φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.548 04-08-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.547 04-08-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Α ναι!... ο ήχος είναι Ματς - μουτς - φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.548 04-08-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Α ναι!... ο ήχος είναι Ματς - μουτς - φτου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.548 04-08-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οχι τοσο πολυ πανω, οσο στο προσωπο...και να φανταστεις εγω ειμαι αυτη που τα πνιγει στα φιλια! Click για ανάπτυξη... Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 13:59 Η katerina10: #20.549 04-08-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπλά καμιά φορά τρώω καμιά λιχουδιά και τυχαίνει να έχω κάποιο αγκαλιά ή να το'χω χαιδέψει και να έχω τρίχα στο χέρι μου... οι δικές μας είναι και μακρυές και κολάνε....ειδικά τώρα που μαδάνε πιο πολύ... αν και μένα σταματούν σιγά σιγά το πολύ μάδημα... Click για ανάπτυξη... Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η Αντα έγραψε: #20.550 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Οχι δεν εχω βρει, τωρα κοιτουσα λιγο το σιτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.551 04-08-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ γεμίζω τρίχες στο στόμαόταν τα φιλάω..Δηλαδή κάθε 5 λεπτά!Τα παίρνω αγκαλιά και τα πλακώνω στα φιλιά..Μα δεν μπορώ αν είναι έτσι καλά όπως αυτήν την εβδομάδα...Επίσης κάθονται πάνω σε όλα τα πράγματα μου και φυσικά στα ρούχα μου οπότε και στα ισπανικά που πάω κουβαλάω τις τριχούλες τουςΠότε είναι εποχή του μαδήματος Γιούλη?? Click για ανάπτυξη... Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η katerina10: #20.552 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τις τραβά σαν το μαγνήτη ε?... πω πω ευτυχώς εμένα που δεν φοράει μαύρα ρούχα... και τα κουστούμια του, τα'χουμε πάντα σε νάυλον... ο γιος μου όμως που φοράει (wild generation) γίνεται από black - white!! Click για ανάπτυξη... ΧμμμμΑν φοράω μαύρα, η Ήλια δεν φαίνεται, ο Μάπας όμως κάνει μπαμ πάνω μου!!Αν πάλι φοράω τζιν(γιατί μόνο τζιν και μαύρα έχω)το ανάποδο..Οπότε οκ, το χω πάρει απόφαση ότι θα φαίνεται ότι έχω γατούλες ότι και να κάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:01 Η Αντα έγραψε: #20.553 04-08-08 14:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε... μπας και ο πονηρός τα φιλάει κρυφά?? Click για ανάπτυξη... Λες ε?? καλα αν πεσουν στη δικη μου φονικη αγκαλιτσα...τουφες τουφες φευγουν μεχρι να τα αφησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:02 Η katerina10: #20.554 04-08-08 14:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Από την Άνοιξη έως το Καλοκαίρι. Τότε αλλάζουν παλτό! Απαλάσσονται από το βαρύ το ρίχνουν για να δροσιστούν και μέχρι να μπει ο Χειμώνας έχει μπει η γούνα πολυτελείας Click για ανάπτυξη... Άρα το σεπτέμβριο θα σταματήσουν ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:03 Η Αντα έγραψε: #20.555 04-08-08 14:03 Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:04 Η katerina10: #20.556 04-08-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Σκεφτομαι να παω το τριημερο του Δεκαπενταγουστου στο Αγκιστρι... εχετε παει? Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:05 Η katerina10: #20.557 04-08-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολύ πολύ ήσυχο και με ωραία κολπάκια...νομίζω έχει βοτσαλάκι... έχεις βρει σπίτι?? Είχα μείνει σε ένα καλό. Click για ανάπτυξη... Ισχύει ..Βοτσαλάκι έχει , δεν μπορούσα να περπατήσω και γελούσε το χαμένο το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:06 Η katerina10: #20.558 04-08-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα αν εχεις γατα δεν υπαρχει περιοδος, που να μην μαδαει ..απο το λιγο εως το αισχρα πολυ!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πριν κανα μήνα ήμουν στο αισχρα πολύ εγώ για αυτό ρωτάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:09 Η Αντα έγραψε: #20.559 04-08-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1026 1027 1028 1029 1030 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1028 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Άντα να πας είναι τέλεια..Αλλα τριήμερο είναι πολύ για το νησί αυτό.Να πάρεις και δίπλωμα μαζί..Ένα απόγευμα πήρα εγώ και ο καλός μου πριν 4 χρόνια μία μοτοσυκλέτα(ναι έχω διπ[λωμα και γαι αυτή)και το γυρίσμαε όλο το νησί.Είναι ΠΑΡΑ πολύ μικρό και ήσυχο.Μόνο που δεν προβλέψαμε κάτι και γυρίσαμε σαν αστακοι..Κατακόκκινοι από τον ήλιο.. Click για ανάπτυξη... Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 14:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.560 04-08-08 14:10 Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα... το όνομα ήταν κάτι με rosie village... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.