Birman-maniacs

Αντα ήταν σπιτάκια σε στυλ κυκλαδίτικο χωριάτικο μέσα στο δάσος και δίπλα στη θάλασσα... κοντά στο λιμάνι... αλλά δεν έχω πια τη κάρτα:(... το όνομα ήταν κάτι με rosie village...:hmm:
Γιούλη εσυ που είσαι ο μεσίτης του mycat,πέρνα λιγο απο το θεμα μας να μου πεις τη γνώμη σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ROSY'S LITTLE VILLAGE ?? μηπως Γιουλη?? δυστυχως δεν εχει σιτε να δω τα δωματια..τιμες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !!
Υδρα και οικονομικό το 15Άυγουστο Ξέχασέ το! :lol:
θα σκεφτώ κι άλλα... αλλά οι τιμές τέτοια εποχή είναι στο ζενίθ τους:blink:

ROSY'S LITTLE VILLAGE ?? μηπως Γιουλη?? δυστυχως δεν εχει σιτε να δω τα δωματια..τιμες?
Αυτό... δεν θυμάμαι τιμή ήταν και πριν 4-5 χρόνια... πάντως δεν το θυμάμαι για πολύ ακριβό...

Σκεφτομαι διαφορα...θα ειναι εδω τα ξαδελφια μου, τα οποια δεν μιλανε και ελληνικα, και ελεγα να παμε καπου...μετα ειναι και η γιορτη μου τοτε -15 Αυγ. με λενε και Μαρια και δεν θελω να μεινω Αθηνα. Αλλά ουτε να τρεξω δεν ξερω που γιατι Δευτερα δουλευω.:(

Εμείς θέλουμε να πάμε σε κανένα χωριουδάκι με πλατάνια το 15 Αύγουστο... υπάρχει τίποτα στην Εύβοια?? :hmm:

Σκεφτομαι διαφορα...θα ειναι εδω τα ξαδελφια μου, τα οποια δεν μιλανε και ελληνικα, και ελεγα να παμε καπου...μετα ειναι και η γιορτη μου τοτε -15 Αυγ. με λενε και Μαρια και δεν θελω να μεινω Αθηνα. Αλλά ουτε να τρεξω δεν ξερω που γιατι Δευτερα δουλευω.:(
Είναι δύσκολη εποχή για να βρεις δωμάτια... :hmm:

Εμείς θέλουμε να πάμε σε κανένα χωριουδάκι με πλατάνια το 15 Αύγουστο... υπάρχει τίποτα στην Εύβοια?? :hmm:
Με πλατάνια??? τι να σου πω, θα ρωτησω :hmm:εκει που παμε ειναι παραλιακο μερος...

Είναι δύσκολη εποχή για να βρεις δωμάτια... :hmm:
Το ξερω....θα κανω μια μικρη προσπαθεια, διαφορετικα μπορει να κανουμε και μια μονοημερη εκδρομουλα..το πολυ πολυ να παμε στο χωριο....απλα ξερεις δεν ειναι ''δικοι'' μου συγγενεις και δεν θελω να τους χρωσταω :(

Με πλατάνια??? τι να σου πω, θα ρωτησω :hmm:εκει που παμε ειναι παραλιακο μερος...
Ρώτα μωρέ το Γιώργο που είναι Ευβοιώτης... θα χαζέψω κι εγώ στο Internet...

Δεν θελεις δηλαδη να ειναι κοντα σε θάλασσα?:hmm:

Θελω κατι κοντα, και αρκετα οικονομικο....σκεφτομουν την Υδρα επισης. Χαλαρωση θελω, τιποτα δηλαδη το πολυ εξεζητημενο !!
Νομίζω το αγκίστρι είναι πολύ καλή ιδέα πράγματι.Αν πάλι θες και έξοδο(γιατί δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ζωή εκεί)θα σου πρότεινα άνδρο!!!Φέτος εγώ δεν παίζει θα την επισκεφτώ κανά διήμερο.2 ώρες είναι απο πειραιά..!!:up:

Δεν θελεις δηλαδη να ειναι κοντα σε θάλασσα?:hmm:
Δεν με νοιάζει και πολύ... συνδιάζουμε το 15 'Άυγουστο με χωριό σε υψόμετρο και δροσιά...

Γιούλη...Τα πλατάνια γιατί???????:hmm::hmm:

Δεν με νοιάζει και πολύ... συνδιάζουμε το 15 'Άυγουστο με χωριό σε υψόμετρο και δροσιά...
Θες να νοικιάσεις σπιτάκι-δωμάτιο δηλαδή ???Όχι ξενοδοχείο έτσι??:hmm:

Γιούλη...Τα πλατάνια γιατί???????:hmm::hmm:
:lol::lol::lol:Για δροσιά... ο δικός μου έχει πρόβλημα με τη ζέστη:(:lol:

Θες να νοικιάσεις σπιτάκι-δωμάτιο δηλαδή ???Όχι ξενοδοχείο έτσι??:hmm:
οτιδήποτε καθαρό και αξιοπρεπές... θα πάρουμε και τον ένα μας γιο (τον δικό μου...)

:lol::lol::lol:Για δροσιά... ο δικός μου έχει πρόβλημα με τη ζέστη:(:lol:
Καλέ μια ωραιότατη παραλία ακριβώς δίπλα στο σπιτάκι και τσουπ όταν ζεσταινεται κάνει μπανάκι και δροσίζεται..Εεεεεεεεε???:D

Σήμερα έχουμε επέτειο... :redface:κλείνουμε 2 χρόνια παθιασμένου έρωτα... :redface::lol:

οτιδήποτε καθαρό και αξιοπρεπές... θα πάρουμε και τον ένα μας γιο (τον δικό μου...)
Η μελλοντική συγκάτοικος και κολλητή μου νοικιάζει σπίτι στην Ερέτρια είναι πολύ όμορφο και απλό απλά χρειάζεται αμάξι.Επίσης αν θες κάτι μοναδικό, το ξενοδοχείο Palmariva.Έκανα διακοπές κάθε καλοκαίρι εκεί, πισίνα, θάλασσα, παιδάκια να παίζω και πολύ ωραία ατμόσφαιρα...Ερέτρια πηγαίνω από μωρο!!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back