Birman-maniacs

Καλέ μια ωραιότατη παραλία ακριβώς δίπλα στο σπιτάκι και τσουπ όταν ζεσταινεται κάνει μπανάκι και δροσίζεται..Εεεεεεεεε???:D
Σωστά μιλάς... εμένα δεν με ενοχλεί... αλλά επειδη ακριβώς έτσι είναι το εξοχικό μας, ψάχνουμε για κάτι πιο ορεινό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σήμερα έχουμε επέτειο... :redface:κλείνουμε 2 χρόνια παθιασμένου έρωτα... :redface::lol:
Να μας ζήσετε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D2 χρόνια ε???Αντε να τα εκατομυριάσετε!!:blink::blink::D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μελλοντική συγκάτοικος και κολλητή μου νοικιάζει σπίτι στην Ερέτρια είναι πολύ όμορφο και απλό απλά χρειάζεται αμάξι.Επίσης αν θες κάτι μοναδικό, το ξενοδοχείο Palmariva.Έκανα διακοπές κάθε καλοκαίρι εκεί, πισίνα, θάλασσα, παιδάκια να παίζω και πολύ ωραία ατμόσφαιρα...Ερέτρια πηγαίνω από μωρο!!:D
Θα ψαχουλέψω στο Internet... Ευχαριστώ! :up:

Σωστά μιλάς... εμένα δεν με ενοχλεί... αλλά επειδη ακριβώς έτσι είναι το εξοχικό μας, ψάχνουμε για κάτι πιο ορεινό...
Γαλαξίδι!!!?????

Να μας ζήσετε λοιπόν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D2 χρόνια ε???Αντε να τα εκατομυριάσετε!!:blink::blink::D:D
:lol::lol::lol:Ευχαριστούμε...:)

Γαλαξίδι!!!?????
Θα δούμε κι εκείνα τα μέρη και την ορεινή Ναυπακτία και τους Δελφούς μπας και πάμε και στο Δανάκο!

Δανάκο για πέτα κι εσύ καμιά ιδέα... :hmm:

Νομίζω το αγκίστρι είναι πολύ καλή ιδέα πράγματι.Αν πάλι θες και έξοδο(γιατί δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ ζωή εκεί)θα σου πρότεινα άνδρο!!!Φέτος εγώ δεν παίζει θα την επισκεφτώ κανά διήμερο.2 ώρες είναι απο πειραιά..!!:up:
Που χάθηκε η Αντούλα? Ανδρο θα πάνε διακοπες φέτος τον Αύγουστο... :hmm:

Σήμερα έχουμε επέτειο... :redface:κλείνουμε 2 χρόνια παθιασμένου έρωτα... :redface::lol:
Αχχ να τα χιλιασετε!!!!!!!!! :cool:

Θα δούμε κι εκείνα τα μέρη και την ορεινή Ναυπακτία και τους Δελφούς μπας και πάμε και στο Δανάκο!
Κι εγώ καπου εκεί έχω χωριουδάκι αλλά δεν ξέρω τίποτα γιατί αποφεύγω να πηγαίνω..Ζαλίζομαι πολύ από τις στροφές και 3 μέρες πονάει το στομάχι μου!:redface::lol::lol:Λόγος που βρήκα να μην πηγαίνω..!!Πάντως εκεί με την Άμφισσα συνδυάζεις και βουνό και θάλασσα!:up::)

Ανδρο θα παμε τελη Αυγουστου....ναι ειναι καλη ιδεα για Ναυπακτο...εχω παει μια βραδια (??!!) για φαγητο εκει..ειναι πολυ ομορφα.:)

Ανδρο θα παμε τελη Αυγουστου....ναι ειναι καλη ιδεα για Ναυπακτο...εχω παει μια βραδια (??!!) για φαγητο εκει..ειναι πολυ ομορφα.:)
Πολύ χαιρομαι που έχετε παει εκεί.Γιατί Αγκίστρι και Ναύπακτο έχω πάει μόνο κι εγώ Άντα μου με τον άνδρα.Δεν αξιώθηκε να με πάει και πουθενά όλα αυτά τα χρόνια!!!:mad::mad:

Μου φαίνεται ότι όλοι Άνδρο θα την βγάλουν φέτος!!!:happy:

Κι εγώ καπου εκεί έχω χωριουδάκι αλλά δεν ξέρω τίποτα γιατί αποφεύγω να πηγαίνω..Ζαλίζομαι πολύ από τις στροφές και 3 μέρες πονάει το στομάχι μου!:redface::lol::lol:Λόγος που βρήκα να μην πηγαίνω..!!Πάντως εκεί με την Άμφισσα συνδυάζεις και βουνό και θάλασσα!:up::)
Ευχαριστώ και τις 2 θα το ψάξω... ίσως κι η Δανάη βοηθήσει...

Γιουλάκο χρόνια σας πολλά να τα χιλιάσετε!:up:

Ευχαριστούμε...και στα δικά σας;)
Ευχαριστουμε...εμεις μετραμε και τους μηνες, χι χι χι :lol::lol:

Ευχαριστουμε...εμεις μετραμε και τους μηνες, χι χι χι :lol::lol:
Αυτό θα πει έρωτας.. και τι... χαρίζετε ο ένας στον άλλον?? ;):lol:

Βρε κορίτσια... θέλω να σας πώ κάτι λίγο προσωπικό αλλά θα σκάσω αν δεν σας το πω...:(

Πολύ χαιρομαι που έχετε παει εκεί.Γιατί Αγκίστρι και Ναύπακτο έχω πάει μόνο κι εγώ Άντα μου με τον άνδρα.Δεν αξιώθηκε να με πάει και πουθενά όλα αυτά τα χρόνια!!!:mad::mad:

Μου φαίνεται ότι όλοι Άνδρο θα την βγάλουν φέτος!!!:happy:
Να τον παρεις απο το χερι και να πατε και καπου αλλου!! :lol: αν οργανωσεις εσυ μια εκδρομουλα , δεν πιστευω να σου αρνηθει....Εξάλλου και εγω σχεδον ολα τα οργανωνω και τα σχεδιαζω. Του δινω ομως και ενα μικρο ρολο που και που, οπως να παιρνει εκεινος να κλεινει για δωματιο - υστερα που του εχω κανει την αναλυτικη λιστα με ολα τα δωματια που βρηκα..:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back