katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:52 Η katerina10: #20.621 04-08-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είμαι ψώνιο ε?... χαρούμενη είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #20.622 04-08-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πριν τελειώσει το καλοκαίρι αν είναι δυνατόν!! Click για ανάπτυξη... Πριν τελειώσει το καλοκαιρι αγαπητή θα πρέπει να τον παραλάβετε κατευθείαν απο Σκύρο!Κανονιστε κανενα ταξιδάκι χειμωνιάτικο,να σας το οργανώσω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:55 Η katerina10: #20.623 04-08-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πριν τελειώσει το καλοκαιρι αγαπητή θα πρέπει να τον παραλάβετε κατευθείαν απο Σκύρο!Κανονιστε κανενα ταξιδάκι χειμωνιάτικο,να σας το οργανώσω εγώ. Click για ανάπτυξη... Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #20.624 04-08-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #20.625 04-08-08 15:56 Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #20.626 04-08-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #20.627 04-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Click για ανάπτυξη... Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:05 Η katerina10: #20.628 04-08-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είμαι ψώνιο ε?... χαρούμενη είμαι Click για ανάπτυξη... Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:52 Η moukelis έγραψε: #20.622 04-08-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πριν τελειώσει το καλοκαίρι αν είναι δυνατόν!! Click για ανάπτυξη... Πριν τελειώσει το καλοκαιρι αγαπητή θα πρέπει να τον παραλάβετε κατευθείαν απο Σκύρο!Κανονιστε κανενα ταξιδάκι χειμωνιάτικο,να σας το οργανώσω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:55 Η katerina10: #20.623 04-08-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πριν τελειώσει το καλοκαιρι αγαπητή θα πρέπει να τον παραλάβετε κατευθείαν απο Σκύρο!Κανονιστε κανενα ταξιδάκι χειμωνιάτικο,να σας το οργανώσω εγώ. Click για ανάπτυξη... Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #20.624 04-08-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #20.625 04-08-08 15:56 Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #20.626 04-08-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #20.627 04-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Click για ανάπτυξη... Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:05 Η katerina10: #20.628 04-08-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Πριν τελειώσει το καλοκαίρι αν είναι δυνατόν!! Click για ανάπτυξη... Πριν τελειώσει το καλοκαιρι αγαπητή θα πρέπει να τον παραλάβετε κατευθείαν απο Σκύρο!Κανονιστε κανενα ταξιδάκι χειμωνιάτικο,να σας το οργανώσω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:55 Η katerina10: #20.623 04-08-08 15:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πριν τελειώσει το καλοκαιρι αγαπητή θα πρέπει να τον παραλάβετε κατευθείαν απο Σκύρο!Κανονιστε κανενα ταξιδάκι χειμωνιάτικο,να σας το οργανώσω εγώ. Click για ανάπτυξη... Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #20.624 04-08-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #20.625 04-08-08 15:56 Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #20.626 04-08-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #20.627 04-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Click για ανάπτυξη... Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:05 Η katerina10: #20.628 04-08-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πριν τελειώσει το καλοκαιρι αγαπητή θα πρέπει να τον παραλάβετε κατευθείαν απο Σκύρο!Κανονιστε κανενα ταξιδάκι χειμωνιάτικο,να σας το οργανώσω εγώ. Click για ανάπτυξη... Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η moukelis έγραψε: #20.624 04-08-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #20.625 04-08-08 15:56 Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #20.626 04-08-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #20.627 04-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Click για ανάπτυξη... Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:05 Η katerina10: #20.628 04-08-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Θα μας χρηματοδοτήσετε κι όλας???Όχι εμένα δηλαδή, τον κύριο Θράσο που δεν λέει τα πάρει τα πόδια του να βρει καμιά δουλεια..Αχχχ τι θα κανω με αυτό το παιδί.. Click για ανάπτυξη... Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 15:56 Η Αντα έγραψε: #20.625 04-08-08 15:56 Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #20.626 04-08-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #20.627 04-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Click για ανάπτυξη... Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:05 Η katerina10: #20.628 04-08-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:02 Η katerina10: #20.626 04-08-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #20.627 04-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Click για ανάπτυξη... Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:05 Η katerina10: #20.628 04-08-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Έλα βρε,μικρός ειναι ακόμα...Ελάτε Κάλυμνο,που θα μείνετε και δωρεάν! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η moukelis έγραψε: #20.627 04-08-08 16:03 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Click για ανάπτυξη... Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:05 Η katerina10: #20.628 04-08-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δώρα μας...Δεν είναι μικρός βρε Δώρα απλά καλοπερνάει έτσι όπως είναι!!Από την άλλη ίσως φταίει τό ότι εγώ άρχισα δουλειά από τα 17 μου και μου κακοφαίνεται που δεν δουλεύει τόσο που κάθεται..Θα του το πω για Κάλυμνο..Αν και μας βλέπω Ανδρο κανα 3ήμερο!Θα πάει και η ξαδέρφη μου(η αδερφή αυτής που έχω χάσει, Μα Πας)και θέλω να την δω!!! Click για ανάπτυξη... Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:05 Η katerina10: #20.628 04-08-08 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Κατερινα εχει τελειωσει καποια σχολη? ή μηπως του αρεσει το καμπινκγ? Click για ανάπτυξη... Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η katerina10: #20.629 04-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα μάθει βρε,άμα δεν του σφίγγουν λιγο και τα λουρια οι δικοι του και του δινουν οσα χρηματα θελει,χαζος ειναι να δουλέψει;Πάντως αν αλλαξετε γνωμη,σας περιμενω! Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.630 04-08-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Σε ευχαριστούμε Δωράκι.Αν περισσέψουν καθόλου λεφτουδάκια από την συγκατοίκηση με την κολλητή θα την πάρω και θα σου έρθουμε!!!!Ή και μόνη μου!!!Έχω συνηθίσει να κάνω διακοπές μόνη ου τελείως τόσα χρόνια!Καλά είναι πας κάπου που δεν ξέρεις κανέναν και κανείς δεν σε ξέρει..Σαν μια καινούρια αρχή!!! Click για ανάπτυξη... Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:15 Η moukelis έγραψε: #20.631 04-08-08 16:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα, να κρατήσεις ημερολόγιο... που ξέρεις μπορεί να κάνεις καμιά κόρη να γίνει συγγραφέας και να στο εκδόσει... "Η Δασκάλα με τις γάτες" Click για ανάπτυξη... Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:17 Η katerina10: #20.632 04-08-08 16:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.633 04-08-08 16:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλέ τι ημερολόγιο,μπανάλ πράγματα,το μπλογκ τι το έχουμε; Click για ανάπτυξη... Α ναι καλέ... Θα λένε πολύ trendy η γιαγιά Δώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.634 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Η Δώρα, Γιούλη μας, είναι παιδί της τεχνολογίας!!!Ζήτω το ίντερνετ!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζήτω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:19 Η Αντα έγραψε: #20.635 04-08-08 16:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ο Θράσος Άντα μου είναι 2 χρόνια μικρότερος μου, χρωστάει 4-5 μαθήματα, περιμένει να περάσει το ένα για να πάρει πρακτική και έχει και πτυχιακή συν τοις άλλοις.Είναι δύσκολο το ΤΕΙ μας(είμαστε μαζί, εκεί γνωριστήκαμε τυχαία, πολύ ρομαντική και περίεργη ιστορία θα σας την πω κάποια μεραδεν μου γλιτώνετε)Βαριέται συνέχεια και έχειτην κακή συνήθεια τα τελευταία χρόνια που λιγοστευαν οι ώρες στο ΤΕΙ να κοιμάται ως το μεσημέρι..Δράμα η κατάσταση έχω έρθει πολλές φορές σε πειρασμό να το τελειώσω μαζί του αλλά τον αγαπάω!!! Click για ανάπτυξη... Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:20 Η moukelis έγραψε: #20.636 04-08-08 16:20 Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.637 04-08-08 16:22 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ναι βρε!Τι ψώνιο??Από που βγήκε αυτό???Λογικό είναι να είσαι χαρούμενη..Φαίνεται πόσο ερωτευμένος είναι ο άδρας σου και πόσο σε νοιάζεται!!!Αυτά είναι!! Click για ανάπτυξη... Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #20.638 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η katerina10: #20.639 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1030 1031 1032 1033 1034 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1032 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αν απο μονος του δεν θελει να κανει κατι, για να κερδισει ενα χαρτζιλικι παραπανω οτι και να του πεις, στο τελος θα καταληξει σε καυγα...Σε βλεπω ομως να εισαι αρκετα δυναμικη και αυτο μαλλον τον εχει τραβηξει πανω σου. Ειχα στο παρελθον μια τετοια σχεση....στο τελος ομως κουραστηκα. Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι αλλά όχι και δυναμική εγώ..!!!!Μόνο στους γονείς μου βλέπω να είμαι έτσι λόγω αντιδραστικότητας.!!!Κι εμένα με κουράζει κάπως όλο αυτό Άντα μου!!Αλλά όσες φορές κ να έκανα το βήμα να το χαλάσω μου γύρισε μπούμεραγκ..Δεν μπορώ να τον αφήσω..Και ίσως τελευταία να προσπαθώ να τον πείσω αυτός να με αφήσει, έχω γίνει πολύ φωνακλού και οξύθυμη!!!Καυγάδες και κακο!!ΧΑΜΟΣ γίνεται αλλά μετά είμαστε μες στα μέλια!!Είμαστε η μέρα με την νύχτα!!Αυτό είναι σίγουρο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Αυγούστου 2008 στις 16:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.640 04-08-08 16:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε όχι και γιαγιά!Εδώ λέω να βάλω κανένα ταγιέρ άμα με στείλουν στο Λύκειο,μικροδείχνω και θα με πάρουν στο ψιλό.Εξάλλου,για να γίνω γιαγιά,πρέπει να μου κάνει γατάκια ο Σείριος ή η Μόιρα,οποτε δεν πρόκειται να γίνω! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.