Birman-maniacs

Καμιά φορά όταν καμαρώνουμε για κάτι, μας παρεξηγούν... ενώ όταν αυτοσαρκαζόμαστε δεν τους πειράζει... :(
Προσωπικά και αυτοσαρκάζομαι κάργα αλλά και δεν φοβάμαι να καμαρώνω...
Αυτό λέγεται "υγειής άνθρωπος" καλή μου!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! :lol:
Πρόσεχε τι υπόσχεσε!!!!!!!!!:D:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρέ ας μου κάνει μωρά η Καλυψω και θα κυκλοφορώ με μαγκούρα! :lol:
Να σε δω με μπαστουνι με γουνινη επενδυση και προτομη στην ακρη μια βιρμανοφατσουλα :lol::lol::lol::lol:

Παιδιά την κάνω..Δεν είχε δουλειά και μου έχει πει το αφεντικό εδώ και 2 ώρες να φύγω και κάθομαι εγώ εδώ..Θα με υποψιαστεί!!!!:lol:Φιλιά σε όλες!!!

Να σε δω με μπαστουνι με γουνινη επενδυση και προτομη στην ακρη μια βιρμανοφατσουλα :lol::lol::lol::lol:
:lol::up::lol::up::lol::up::lol::up:

Παιδιά την κάνω..Δεν είχε δουλειά και μου έχει πει το αφεντικό εδώ και 2 ώρες να φύγω και κάθομαι εγώ εδώ..Θα με υποψιαστεί!!!!:lol:Φιλιά σε όλες!!!
Φιλιά!!! :)

Κι εγώ τα κάνω και τα δύο,εξάλλου το πρώτο δείχνει ότι ξέρεις που πατάς,και το δευτερο ότι έχεις αυτοπεποιθηση!:up:
Ακριβώς! ;):up:

Γεια σου Κατερινα!!!!!!!

Πηγες τελικα στο πετ σοπ?? :hmm:

Την επομενη εβδομαδα θα ερθει και η ξαδελφουλα μου με greenies στη βαλιτσουλα της ;)

Την επομενη εβδομαδα θα ερθει και η ξαδελφουλα μου με greenies στη βαλιτσουλα της ;)
Super!!:up:

Πάω σπίτι...τα λέμε μετά! ;)

Πάω σπίτι...τα λέμε μετά! ;)
Οκ!! ναι για σενα ελεγα, που λεγαμε για τις νεες κονσερβες με ολοκληρα κομματια απο σαρδελα κτλ..:happy:

γεια σας!ειμαι στην Αθηνα και υπολογιστης γιοκ:(Αντουλα θα τα πουμε και απο κοντα....:)για τρελο καφε παλι.....χιχι

Kαλησπεριζω!!

Παρελαβα επιτελους το πολυποθητο e-mail της εκτροφεας :

Hi Theodore,

Excuse me, but i haven't received your last mail !
Duran eat Eukanuba and Mastery kitten food. He love very much people, sleep with us, etc ...
For chip information, they are at my name for the moment. We change information when Duran is totaly payed, but it's not a problem for you and the plane. I send you all important papers. So to prepare Duran paper, please tell me all your adress and telephon.
If you are ok, i prefer ask my sister to traduce good informations about Duran . I'm very bad in english, and i dont want my explications are not clear.
For the moment, i send you my information notice for my Mag Dream kittens . She is in french, but you can traduce whith a translator and understand the more important informations.
The end is not complete, I complete when it's the moment.
I hope you understand me.
Have a good week.
Bye
Magali.

Γιατι ειναι τοσο κουλη η γυναικα...αντι να τον ταιζει καμια Royal Cannin,καμια Hills τον ταιζει τροφες που τρωνε οι Huga Puga της Αφρικης,αντε να τις βρεις αυτες τις τροφες:lol:...Τουλαχιστον πηρα μια χαρα οτι ειναι κοινωνικος ο Πλατωνας:happy:

Δαναη μιας και ηθελες να μου μεταφρασεις πραγματα,παρε ενα δοκιμιο που μου εστειλε η εκτροφεας να μεταφρασεις : https://h1.ripway.com/sureilizer/LE_SACR__DE_BIRMANIE_NOTICE.doc
:lol::lol::lol:

Δαναη μιας και ηθελες να μου μεταφρασεις πραγματα,παρε ενα δοκιμιο που μου εστειλε η εκτροφεας να μεταφρασεις : https://h1.ripway.com/sureilizer/LE_SACR__DE_BIRMANIE_NOTICE.doc
:lol::lol::lol:
αυτο που μου ανοιγει ειναι στα αγγλικα και ειναι ενα site που θελει username ..αυτο υποτειθεται πως ειναι?

κανε μου copy-paste το κειμενο και στειλτο μου με πμ

Γιουλη μου να τα εκατοστησετε!!!!!!!!!!!!!ειναι ρομαντικο βρε το παιδι,βρε λιωνει για σενα και ολο παραπονα εισαι...γιαγιουλα με τη μαγκουρα...:lol::lol::lol:
Αρε Αντα τι γελιο εκανα!!!!:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back