πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:27 Ο πυρροθριξ: #20.941 06-08-08 19:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα'χω παίξει.. τα κορίτσια θα βρεθούνε... Click για ανάπτυξη... τσαμενο μου!!!! το ξερω,μιλαγαμε με τη Βασια οταν την πηρε η Αντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:28 Ο πυρροθριξ: #20.942 06-08-08 19:28 Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.943 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ca va bien!merci theodore!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.944 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #20.945 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... μπορεις να δεις εκτροφεια στο www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.946 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο πυρροθριξ: #20.947 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Click για ανάπτυξη... εμενα γατα μου φαινεται,τωρα βεβαια ρωτα και την Αντα που ειναι ειδικη στα τρωκτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.948 06-08-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τα'χω παίξει.. τα κορίτσια θα βρεθούνε... Click για ανάπτυξη... τσαμενο μου!!!! το ξερω,μιλαγαμε με τη Βασια οταν την πηρε η Αντα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:28 Ο πυρροθριξ: #20.942 06-08-08 19:28 Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.943 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ca va bien!merci theodore!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.944 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #20.945 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... μπορεις να δεις εκτροφεια στο www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.946 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο πυρροθριξ: #20.947 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Click για ανάπτυξη... εμενα γατα μου φαινεται,τωρα βεβαια ρωτα και την Αντα που ειναι ειδικη στα τρωκτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.948 06-08-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.943 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ca va bien!merci theodore!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.944 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #20.945 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... μπορεις να δεις εκτροφεια στο www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.946 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο πυρροθριξ: #20.947 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Click για ανάπτυξη... εμενα γατα μου φαινεται,τωρα βεβαια ρωτα και την Αντα που ειναι ειδικη στα τρωκτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.948 06-08-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ca va bien!merci theodore!!! Click για ανάπτυξη... Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.944 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #20.945 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... μπορεις να δεις εκτροφεια στο www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.946 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο πυρροθριξ: #20.947 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Click για ανάπτυξη... εμενα γατα μου φαινεται,τωρα βεβαια ρωτα και την Αντα που ειναι ειδικη στα τρωκτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.948 06-08-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:29 Ο πυρροθριξ: #20.945 06-08-08 19:29 Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... μπορεις να δεις εκτροφεια στο www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.946 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο πυρροθριξ: #20.947 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Click για ανάπτυξη... εμενα γατα μου φαινεται,τωρα βεβαια ρωτα και την Αντα που ειναι ειδικη στα τρωκτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.948 06-08-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΝΗ Λ.: Καλησπέρα. Είμαι μια ακόμη φανατική γατόφιλη και ήδη γατομαμά αλλά το παιδάκι μου μένει πια με τον παππού και τη γιαγιά γιατί έχει συνηθίσει σε κήπο και δεν μπορεί στο διαμέρισμα. Θέλω να πάρω μια Βιρμανίας που μου φαίνεται ότι είναι η ιδανική γάτα για μένα. Μπορώ να απευθυνθώ σε κάποιο συγκεκριμένο εκτροφέα;;; Υπάρχει κάποιος που μπορεί να με καθοδηγήσει υπεύθυνα γιατί θέλω ένα καινούριο μωρό ... αμέσως μετά τις διακοπές μου.... Click για ανάπτυξη... μπορεις να δεις εκτροφεια στο www.birman.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.946 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο πυρροθριξ: #20.947 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Click για ανάπτυξη... εμενα γατα μου φαινεται,τωρα βεβαια ρωτα και την Αντα που ειναι ειδικη στα τρωκτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.948 06-08-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:30 Ο πυρροθριξ: #20.947 06-08-08 19:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Click για ανάπτυξη... εμενα γατα μου φαινεται,τωρα βεβαια ρωτα και την Αντα που ειναι ειδικη στα τρωκτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.948 06-08-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: το ξέρω... αλλά είναι λίγο χαμστερόφατση ε? Πλάκα κάνω... Click για ανάπτυξη... εμενα γατα μου φαινεται,τωρα βεβαια ρωτα και την Αντα που ειναι ειδικη στα τρωκτικα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.948 06-08-08 19:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Μαρι Γιουλι που το ειδες που μοιαζει με χαμστερακι?μια χαρα γατακι φαινεται!!!!και θα γινει και κουκλα!!!! Click για ανάπτυξη... Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χοιριδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.949 06-08-08 19:32 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μα ναι και εγω συμμφωνω που το ειδες το χαμστερακι???Ειναι πανεμορφο το ινδικο χειριδιο Click για ανάπτυξη... Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:34 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.950 06-08-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.951 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... Click για ανάπτυξη... καλα!!!αντι να σε επαινεσουν που εμπεδωσες το πρωτο μαθημα γαλλικων...τς τς τς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:38 Ο πυρροθριξ: #20.952 06-08-08 19:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εσύ μη χάσεις... το σχόλιό μου για τους άνδρες όμως δεν το σχολίασες... Click για ανάπτυξη... ποιο σχολιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.953 06-08-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο σχολιο? Click για ανάπτυξη... βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.954 06-08-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Γιατι εγω δεν ανηκω στους αντρες που ανεφερες στο σχολιο σου Click για ανάπτυξη... Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:42 Ο πυρροθριξ: #20.955 06-08-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: βαριέμαι να το βρω... θα στο πω στο τηλ... μόλις φύγω απ'το γραφείο... ακόμα εδώ Click για ανάπτυξη... μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:43 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.956 06-08-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... Α οκ τοτε...ηταν πολυ ευστοχο σχολιο οφειλω να πω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:44 Ο πυρροθριξ: #20.957 06-08-08 19:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μα εγώ υποστήριξα τους άντρακλες σαν εσένα... κι είπα τι θα κάναμε χωρίς εσάς?.... τους Original Click για ανάπτυξη... καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #20.958 06-08-08 19:45 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: μα σημερα εχεις κατσει παρα πολυ!!!!!τι κανετε?πες του οτι πειναει το στομαχι σου Click για ανάπτυξη... Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:46 Ο Θοδωρής έγραψε: #20.959 06-08-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1046 1047 1048 1049 1050 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1048 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καλε ακουσα καινουριο ορο σημερα....ρετροσεξουαλ!!!!!που θα πει ο αντρας με την παλια μανιερα,ο κλασσικος..μουστακακι κ.τ.λ. Click για ανάπτυξη... Εχεις να ακουσεις πολλα πραγματα ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2008 στις 19:50 Ο πυρροθριξ: #20.960 06-08-08 19:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δουλεύουν κάτι νούμερα με τον Οικ/κό διευθυντή... συγκεκριμένα τα... μαγειρεύουν...Αυτό λέμε όταν τα κάνουν να φαίνονται μεγάλα Αυτά θα με ταίσει μετά... Click για ανάπτυξη... α τα κανουν κι αυτοι αυτα?νομιζα μονο οι Ελληνες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.