Birman-maniacs

Ενταξει εσεις θα βαλετε τα αναψυκτικα!! βεβαια θα ειναι ενα θεμα με τον ηχο...θα παρετε ασυρματα ακουστικα ??ή θα τη βαζετε στη διαπασον να ακουει ολη η γειτονια :hmm:
Σιγά μη πάρω ασύρματα ακουστικά, στο τέρμα τα logitech ακούγονται σε ενα οικοδομικό τετράγωνο:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς το έχουμε για την άμμο και τα πράγματα των μωρών!!!!:D:DΑν είναι να φιλοξενήσουμε και κανέναν κανένα πρόβλημα!!!:D:D:D
Α εντάξει τότε Κατερίνα με έβγαλες απο ενα άγχος.. ποτε να 'ρθούμε?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν ήμουν μικρή πήγα στους γονείς μου και τους είπα με καμάρι
Ζε μαπελ Ζουλί... και μου είπαν "άντε φύγε από εδώ μωρή ζουρλή"... :(
Δε το είπες με προφορά μάλλον γι'αυτό είχες τέτοια απάντηση:lol::lol::lol:

Βασιλη το γατι σου "πεταει":up::up::up:

Βασιλη το γατι σου "πεταει":up::up::up:
Γειά σου Δανάη!:) Οσο πάνε και ομορφαίνουν και τα δύο τώρα που μεγαλώνουν, καλό αυτό:D

λοιπον αυτη μου ειπε οτι τα mail μου δεν τα επαιρνε επειδη ο Αντρε εφτιαχνε την σελιδα απο την αρχη...και οτι δεν της πηγανε ποτε...
τα δικα σου πως της πηγαν τοτε?:hmm::hmm::hmm:ασε που το ειχα στειλει και στο mail του αντρε..
καλα τωρα που ειπες οτι δεν θα δουλευει θα την ξεσκισω...:D
ασε που μου στελνει και τις φωτο με το σταγονομετρο...ηδη της ειπα να μου στειλει κι αλλες..:cool::cool::cool:

Γειά σου Δανάη!:) Οσο πάνε και ομορφαίνουν και τα δύο τώρα που μεγαλώνουν, καλό αυτό:D
ναι αυτο της ειπα κι εγω αλλα απο τις φωτο που μου εστειλε τι να καταλαβω?2 ηταν και κουνημενες..ελεος...

Τις εβγαλε απο κινητό τις φωτογραφίες αυτή τη φορά για να μην βγούν με κόκκινα μάτια, να είχε και κανένα με Cyber-shot κάμερα πάει στο καλό:lol:
Τουλάχιστον έχουμε φωτογραφίες:)

Τις εβγαλε απο κινητό τις φωτογραφίες αυτή τη φορά για να μην βγούν με κόκκινα μάτια, να είχε και κανένα με Cyber-shot κάμερα πάει στο καλό:lol:
Τουλάχιστον έχουμε φωτογραφίες:)
εσυ την πρηζεις πολυ για να σου στελνει ή αφ'εαυτου της σου στελνει πολλες?:P:lol::lol::lol:

λοιπον αυτη μου ειπε οτι τα mail μου δεν τα επαιρνε επειδη ο Αντρε εφτιαχνε την σελιδα απο την αρχη...και οτι δεν της πηγανε ποτε...
τα δικα σου πως της πηγαν τοτε?:hmm::hmm::hmm:ασε που το ειχα στειλει και στο mail του αντρε..
καλα τωρα που ειπες οτι δεν θα δουλευει θα την ξεσκισω...:D
ασε που μου στελνει και τις φωτο με το σταγονομετρο...ηδη της ειπα να μου στειλει κι αλλες..:cool::cool::cool:
Εγώ της εστειλα το πρωί:lol: Δε θα μου ξαναπεί οτι δε δουλεύει:lol: Της είπα οτι θα ηθελα να μου εστελνε καθε μερα φωτογραφίες αλλα ξέρω οτι αυτό δε γίνεται:D "Εχω τρέλα της είπα με το γατάκι στείλε οσο πιο πολλές μπορείς", θα της σπάσουμε τα νεύρα:lol:

εσυ την πρηζεις πολυ για να σου στελνει ή αφ'εαυτου της σου στελνει πολλες?:P:lol::lol::lol:
Τρελή είσαι?:D Της πρήζω τα συκώτια κάθε 2-3 μέρες:lol::lol::lol::lol:

Τρελή είσαι?:D Της πρήζω τα συκώτια κάθε 2-3 μέρες:lol::lol::lol::lol:
εμ λεω κι εγω!!!!!στο πηγαδι κατουρισα?(επειδη μου τις στελνει 2-2)αλλα εγω φταιω που ειπα να μην την ενοχλω συνεχεια και γινομαι σπαστικη,αλλα ετσι θελουν αυτοι ,να τους σπας το νευρικο συστημα....μμμμμμμμμμμμμ....

εμ λεω κι εγω!!!!!στο πηγαδι κατουρισα?(επειδη μου τις στελνει 2-2)αλλα εγω φταιω που ειπα να μην την ενοχλω συνεχεια και γινομαι σπαστικη,αλλα ετσι θελουν αυτοι ,να τους σπας το νευρικο συστημα....μμμμμμμμμμμμμ....
Σιγά μη σκεφτώ οτι τους ενοχλώ κιόλας, τα 460 ευρώ δε τους ενόχλησαν που τους τα έστειλα..:D

Σιγά μη σκεφτώ οτι τους ενοχλώ κιόλας, τα 460 ευρώ δε τους ενόχλησαν που τους τα έστειλα..:D
σωστο κι αυτο!!!!!;)

Α εντάξει τότε Κατερίνα με έβγαλες απο ενα άγχος.. ποτε να 'ρθούμε?:lol:
Γεια σας παιδιά!!!

Καλέ ΟΠΟΤΕ θέλετε 123 τμ είναι αυτα!!!!(μας είχαν πει 116 αλλα η γιαγιά ήξερε καλύτερα και τους διόρθωσε, γιατί 2 άτομα σίγα μην έφταναν τα 116τμ:lol::lol::lol::lol::lol::blink::blink:)

Καλημέρα! :)
Πήγα στις 9.30 χθες σπίτι έφαγα και ξάπλωσα...

Το απόγευμα χτύπησε ένας νεαρός το κουδούνι μας και είπε στο Μάριο ότι θα κάνει ένα παρτάκι για την απόλυσή του απ'το στρατό κι αν θέλουμε να πάμε...κλπ... για να μας προετοιμάσει... ο Μάριος του είπε... ναι αγόρι μου διασκέδασέ το... τι ήθελε και το'πε?
Από τις 10 έως τις 1.45 η μουσική που ήταν δίπλα στο υπνοδωμάτιό μας :blink:ήταν στη διαπασών... σαν να ήταν μες το σπίτι μας... Από τις 1.45 έως τις 2.30 η μουσική σταμάτησε και το'ριξαν στα χάχανα και από τις 2.30 έως το πρωί... στις βουτιές...:(
Αυτά μου'τα πε ο δόλιος ο Μάριος τα ξημερώματα γιατί απλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα!:lol:

Καλημέρα..
Είχες τύχη βουνό που πρόλαβες και αποκοιμήθηκες :Ρ Τουλάχιστον είχαν καλές μουσικές επιλογές ή πέρα από δυνατή μουσική, ήταν και το είδος που συγχαίνεται ο κύριος Μάριος;

Καλημέρα..
Είχες τύχη βουνό που πρόλαβες και αποκοιμήθηκες :Ρ Τουλάχιστον είχαν καλές μουσικές επιλογές ή πέρα από δυνατή μουσική, ήταν και το είδος που συγχαίνεται ο κύριος Μάριος;

Μέχρι πριν κοιμηθώ είχαν ξένη... αλλά για το είδος δεν μπορώ να σου πω γιατί είμαι άσχετη με τα νέα ξένα μουσικά ρεύματα που κυκλοφορούν... το τι έβαλαν μετά δεν το συζητήσαμε... αν κρίνουμε όμως απ'τις ηλικίες τους, υποψιάζομαι ότι το συνέχισαν για κάποια ώρα έτσι και μετά μάλλον θα το΄ριξαν στα Ελληνικά για το τσακίρ κέφι!

Καλά είναι... Φαντάσου να ακούγανε Heavy metal, Death metal κλπ εκείνες τις μικρές και δύσκολες ώρες :Ρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back