Birman-maniacs

αυτο ειναι το δικο μου.......
Άντα τα πλακάκια του σπιτιού σου είναι τα ίδια με του καινούριου μου!!!!!!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βλέπω ησυχία σε εμας σήμερα ε?όλοι για μπανάκι, καλα εκτός απο τη Δαναη:(εμεις πήγαμε πάλι Εύβοια και μας έπιασε κακοκαιρία, μπουρίνι πολυ δυνατο, οποτε την κάναμε με γρήγορα πηδηματακια πίσω για να μην ξεμείνουμε εκει;)ευτυχως τις καναμε τις βουτιτσες μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εσεις νυχτερινοι, εγω πρωινη....:)τι κανετε καλε?ξενυχτήστε το τώρα που μπορειτε γιατί μετα τον ερχομό του βιρμανακίου, σας άρεσε αυτο?;), θα δειτε τι παει να πει ξενυχτι...μας τσακισε πάλι το τέρας...και γυρίσαμε κατα τη 1 και την ακουγαμε απο το δρόμο να ουρλιάζει, ευτυχώς που φευγουμε αλλιως θα μας έδιωχναν...έχει μάθει προφανώς τον ήχο του αυτοκινήτου και μόλις μας ακουσει...αρχίζει η σειρήνα...:(

Bασια εκτος το οτι κανει την σειρηνα να λες που δεν σας σταματησε για αλκοτεστ:lol::lol:,μου φαινεται οτι πρεπει να επισπευσεις τον ερχομο του Ιωνα γιατι δεν σε βλεπω καλα...:lol:

Kαλημέρα!! :)
Βασάκο.... ευτυχώς γυρίσατε καλά χθες... είναι επικίνδυνα αυτά τα μπουρίνια....
Εμάς μας βρήκε καταιγίδα χοντρή χθες στην επιστροφή και ομίχλη...αλλά διάλεξα τη δεξιά λωρίδα που είναι η ταχύτερη και φθάσαμε με ασφάλεια κι όχι πολύ αργά...
Πάντως ωραία ήταν! Ξεπλύθηκε η πόλη μας... με άπειρες βέβαια διακοπές ρεύματος (Ελλαδάρα να μου ζήσεις!):lol:
Κατερινάκι ξέχασα να σου ευχηθώ καλή άδεια και καλές διακοπές!!:)

Το κορίτσι μου μεγαλώνει...:)

Συνημμένα

• faraya_20080810_1.jpg
    faraya_20080810_1.jpg
    57,4 KB · Εμφανίσεις: 29
Τα αδελφάκια της Σεμέλης!:)

Συνημμένα

• fadiyah_20080810_2.jpg
    fadiyah_20080810_2.jpg
    69,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • fahari_20080810_2.jpg
    fahari_20080810_2.jpg
    77,4 KB · Εμφανίσεις: 27
  • fendy_20080810_3.jpg
    fendy_20080810_3.jpg
    59,2 KB · Εμφανίσεις: 26
καλημέρα!μου στείλανε και εμένα φωτο Γιουλη με τα παιδάκια, κουκλια όλα!:)καλα δεν φανταζεσαι τι βροχή είχαμε, ευτυχως ηταν πίσω μας στο γυρισμο, με το που δέσαμε στο λιμάνι έπιασε κανονικα,φυσικά το 6αρακι το φάγαμε αλλα ο καπετάνιος είναι πολύ καλος και χρόνια μέσα στα σκάφη!:)

Καλημέρα και στο σπιτι σας!
Γιούλη μου η μικρή όσο μεγαλώνει και ομορφαίνει!Και...Σάμαλι να την έβγαζες πάλι θα της πήγαινε,μέλι στάζει...

Καλημερα!! καλη εβδομαδα....και εμεις πηγαμε για μπανακι, η βροχη μας επιασε στο δρομο. Καθαρισε και λιγο η ατμοσφαιρα...:)

Καλημέρα και στο σπιτι σας!
Γιούλη μου η μικρή όσο μεγαλώνει και ομορφαίνει!Και...Σάμαλι να την έβγαζες πάλι θα της πήγαινε,μέλι στάζει...
:up::lol::up::lol::up::lol:
Καλό:lol:

Καλημερα!! καλη εβδομαδα....και εμεις πηγαμε για μπανακι, η βροχη μας επιασε στο δρομο. Καθαρισε και λιγο η ατμοσφαιρα...:)
Τουλάχιστον προλάβατε να το ευχαριστηθείτε;)
καλημέρα Αντα! :)

Και το βραδακι μαγειρεψα για εμας και ενα ζευγαρι φιλων μας - μακαρονια με θαλασσινα - και σουφλε σοκολατας !! καθισαμε μεχρι αργα, αλλα κατα περιεργο τροπο δεν ειμαι πτωμα...εχω μια ''γλυκια'' κουραση ;)

Και το βραδακι μαγειρεψα για εμας και ενα ζευγαρι φιλων μας - μακαρονια με θαλασσινα - και σουφλε σοκολατας !! καθισαμε μεχρι αργα, αλλα κατα περιεργο τροπο δεν ειμαι πτωμα...εχω μια ''γλυκια'' κουραση ;)
Σου έμεινε απ'το... σουφλέ! ;):lol:

Και βεβαια μου εμεινε...να σου το φυλαξω ?? ;):D

Ωραια η κοριτσαρα σου :) . Τι ατμοσφαιρα επικρατει στη δουλεια σου? εδω ησυχια ακομη..θα ειμαι μονη με το αφεντικο :down:

Ωραια η κοριτσαρα σου :) . Τι ατμοσφαιρα επικρατει στη δουλεια σου? εδω ησυχια ακομη..θα ειμαι μονη με το αφεντικο :down:
Σ'ευχαριστώ! :)
Ησυχία απόλυτη!:up: Έφυγε για 1 εβδομάδα στο εξοχικό του + 1 στη Χαβάη...για... δουλειά:lol:

Καλή δύναμη...ίσως τώρα που λείπουν οι άλλοι είναι μια ευκαιρία να τα λέτε λιγάκι...

Θα δειξει...απλα ελπιζω να μην καθομαστε μεχρι το βραδυ...να σχολαμε καπως νωρις....βεβαια σημερα σιγουρα θα φυγω στην ωρα μου, γιατι θελω λιγο να ετοιμασω το σπιτι για την ξαδελφη μου που θα ερθει,μην τα κανω ολα τελευταια στιγμη... ;)

Kαλημέρα:)

Καλημερα Βασιλη...πως τα περασες το σαβ/κο?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back