Birman-maniacs

Τελειες οι φωτογραφιες σου....μηπως ειναι πολυ ''μεγαλες'' και δεν τις παιρνει οριζοντια? διαφορετικα πρεπει να σβησεις το ''κενο'' αναμεσα στις φωτογραφιες....:hmm:
Θα προσπαθήσω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που ειστε καλε?εφυγα πριν βιαστικα...,μαζευαμε σαν τους τρελους πριν, με εχει πιασει τρελο αγχος:(και τις επομενες μερες θα ειναι και οι τελευταιες που γραφω, παει το Internet!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

που ειστε καλε?εφυγα πριν βιαστικα...,μαζευαμε σαν τους τρελους πριν, με εχει πιασει τρελο αγχος:(και τις επομενες μερες θα ειναι και οι τελευταιες που γραφω, παει το Internet!:(
Για πόσο καιρό?:(

δεν ξερω Γιούλη μου, το θέμα ειναι πότε θα πάνε απο τον ΟΤΕ να φτιαξουν τις κεντρικές γραμμές, μετά θα κανω αμεσως αιτηση...τώρα δυστυχώς μάλλον δεν μπορώ να κάνω μεταφορά, αλλα θα ρωτήσω την Τετάρτη για σίγουρα...:(

ακομα δεν μου εστειλε φωτο απο τον μικρούλη η Μικαέλα...η Αθηνα μας βλέπει λίγο περίεργα τωρα..σου λέει τι κάνουν:hmm:ο μπαμπας της κατεβαζε τις κουρτίνες, εγω ήμουν ο βοηθός Α και η Αθηνά η βοηθός Β, ερχοταν απο πίσω...:D

δεν ξερω Γιούλη μου, το θέμα ειναι πότε θα πάνε απο τον ΟΤΕ να φτιαξουν τις κεντρικές γραμμές, μετά θα κανω αμεσως αιτηση...τώρα δυστυχώς μάλλον δεν μπορώ να κάνω μεταφορά, αλλα θα ρωτήσω την Τετάρτη για σίγουρα...:(

μην ανησυχείς θα αναλάβουμε εμείς την ανταπόκριση των νέων σου!
Όσο αφορά τα δικά μας νέα, θα στα μεταφέρουμε εμείς... αν και από Σεπτέμβρη θα'χουμε εξελίξεις... τώρα είναι νεκρή εποχή!;)

ακομα δεν μου εστειλε φωτο απο τον μικρούλη η Μικαέλα...η Αθηνα μας βλέπει λίγο περίεργα τωρα..σου λέει τι κάνουν:hmm:ο μπαμπας της κατεβαζε τις κουρτίνες, εγω ήμουν ο βοηθός Α και η Αθηνά η βοηθός Β, ερχοταν απο πίσω...:D
Στα νιεεεεε νιεεεεεε τον έχετε κι οι δύο? :lol:

οχι μαζευουμε βίδες και η Αθηνα μαζευει οτι πεφτει κάτω....:Dεπίσης κοιτάει και μυρίζει τα κατσαβίδια...

Βάσια μην ανησυχεις,τηλέφωνο μπορει να έχεις και σε μια μέρα.Το ίντερνετ αν βάλεις ΑDSL μπορει να πάρει καμια βδομαδούλα,ανάλογα αν περνά γραμμή απο την περιοχή σου.

Βάσια μην ανησυχεις,τηλέφωνο μπορει να έχεις και σε μια μέρα.Το ίντερνετ αν βάλεις ΑDSL μπορει να πάρει καμια βδομαδούλα,ανάλογα αν περνά γραμμή απο την περιοχή σου.

δεν καταλαβες, δεν εχει παει ακομα ο ΟΤΕ στην πολυκατοικια να φτιαξει τις κεντρικες γραμμες!δεν ξερω ποτε θα γίνει αυτο:(

Αχχ Βασια μου...να βρεις κανενα ιντερνετ καφε διπλα στο σπιτι!! :) Παντως μην κανεις μεταφορα νουμερου αν δεν ξερεις ποτε θα κανει τη συνδεση ο ΟΤΕ ...μπορει να χασεις το νουμερο, αν περιμενεις πανω απο 6 μηνες...και να πληρωσεις τσαμπα.

Γεια σας κι απο μενα!!!!!τωρα που μπηκα λειπετε ολοι:(
βασιλη κι εμενα με συνδεσε με Καιρο...:mad:

Γεια σας κι απο μενα!!!!!τωρα που μπηκα λειπετε ολοι:(
βασιλη κι εμενα με συνδεσε με Καιρο...:mad:
Aυτοί μας γράφουνε κανονικότατα.. εντάξει μια φορά πάει στο καλό, αλλα οταν σου λέει κατι και μετά σε γράφει, αυτό πραγματικά με νευριάζει παρα πολύ

καλημέρα σας!σήμερα πρωινη πρωινη για τη μεγάλη μέρα...:)Γιούλη βρήκα ούρα κάτω στο πάτωμα ή αγχωθηκε η Αθηνα με όλο αυτόν τον πανικο ή ξερεις εσυ.....;)αλλα κατα τ΄άλλα δεν έχει τίποτα άλλο...:hmm:

Γιουλάκι τι είδα?εχεις γεννεθλια σήμερα?να μας ζήσεις :):):) Να ζήσεις Γιουλάκι και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα γατιά......:D

Γιουλάκι τι είδα?εχεις γεννεθλια σήμερα?να μας ζήσεις :):):) Να ζήσεις Γιουλάκι και χρόνια πολλά μεγάλη να γίνεις με άσπρα γατιά......:D
H καλύτερη ευχή!!! :)
Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!!:)

Χρόνια πολλά Γιούλη,να τα εκατοστήσεις,να είναι γεμάτα με χαρές,ευτυχία και...πολλά γατούνια!
Δε μας είπες,φούσκωσε καθολου η ομορφιά σου;

Χρόνια πολλά Γιούλη,να τα εκατοστήσεις,να είναι γεμάτα με χαρές,ευτυχία και...πολλά γατούνια!
Δε μας είπες,φούσκωσε καθολου η ομορφιά σου;
Σ'ευχαριστώ πολύ Δωράκι!! :)
Ακόμα περιμένω...

Kαλημερα!!!!!!!!!! Χρονια Πολλά Γιουλη!!!!!!!!!!!!!!! να εισαι παντα ευτυχισμενη, υγιής και να εχεις μονο ανθρωπους που σε αγαπουν και σε νοιαζονται διπλα σου ;).

Γιουλη που ειναι ο Μορφεας απο την υπογραφη σου?? τον εξαφανισες?? :(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back