Birman-maniacs

Αντα αυτο με την πορτα που την αφησε ανοιχτη η ξαδελφη σου για να μπεις μολις ερθεις απο την δουλεια,μου θυμισε τελειως αμερικανακι,γελασα πολυ το πρωι οταν το διαβασα...σαν ανεκδοτο ηταν...
-πως χαθηκε η γατα?
-ειχα αφησει την πορτα ανοιχτη για να μπεις μολις ερθεις απο τη δουλεια!!που να ψαχνεις στην τσαντα να βρεις τα κλειδια,να ξεκλειδωνεις...χαθηκε ε?
-και το σπιτι γιατι ειναι αδειο?
-ε να !!!οσο σε περιμενα λεω δεν κανω ενα μπανακι?μαλλον μας κλεψανε ε?:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τασεις της μοδας μηπως θες να πεις?? :lol:
γιατι?μπορει να ξερει καμια μοδα που να κανει καλες στασεις...που ξερεις εσυ?α ρε Αντα!!!εγω θα στα λεω?:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντα αυτο με την πορτα που την αφησε ανοιχτη η ξαδελφη σου για να μπεις μολις ερθεις απο την δουλεια,μου θυμισε τελειως αμερικανακι,γελασα πολυ το πρωι οταν το διαβασα...σαν ανεκδοτο ηταν...
-πως χαθηκε η γατα?
-ειχα αφησει την πορτα ανοιχτη για να μπεις μολις ερθεις απο τη δουλεια!!που να ψαχνεις στην τσαντα να βρεις τα κλειδια,να ξεκλειδωνεις...χαθηκε ε?
-και το σπιτι γιατι ειναι αδειο?
-ε να !!!οσο σε περιμενα λεω δεν κανω ενα μπανακι?μαλλον μας κλεψανε ε?:blink:
Ασε γιατι πηρα μια τρομαρα....ειναι γενικα χαμενοι στο διαστημα αυτα τα αμερικανακια....της εδωσα μια πετσετα για τη θαλασσα οσο ειμασταν στο χωριο, γιατι δεν εφερε μαζι της - αυτο το προσπερναω- οτι μου την αφησε στο χωριο ??? Πραγματικα δεν ξερω τι εχει στο μυαλο της..:down:

γιατι?μπορει να ξερει καμια μοδα που να κανει καλες στασεις...που ξερεις εσυ?α ρε Αντα!!!εγω θα στα λεω?:lol::lol::lol::lol:
Ναι κρεμασμενοι απο το σικ πολυφωτο !!!! :lol:

Ουπς λαθος "τασεις" ηθελα να πω:redface::lol:
α!!!!!!!!αρα δεν ξερεις καποια μοδα που κανει καλες στασεις!!!!παει το πολυφωτο Αντα!!!:lol::lol::lol:

Θοδωρη ποτε φευγεις για Λυον?

Ασε γιατι πηρα μια τρομαρα....ειναι γενικα χαμενοι στο διαστημα αυτα τα αμερικανακια....της εδωσα μια πετσετα για τη θαλασσα οσο ειμασταν στο χωριο, γιατι δεν εφερε μαζι της - αυτο το προσπερναω- οτι μου την αφησε στο χωριο ??? Πραγματικα δεν ξερω τι εχει στο μυαλο της..:down:
μπορει να την αφησε να στεγνωσει και την ξεχασε στην απλωστρα..

μπορει να την αφησε να στεγνωσει και την ξεχασε στην απλωστρα..
Οχι πεταμενη στο κρεβατι την αφησε....:/: καλα δεν ανησυχω, τη βρηκε η μητερα του Γιωργου. Απλα γενικα με τη ταξη εχει ενα θεμα...το δωματιο που τους παραχωρησα ειναι σαν βομβαρδισμενο τοπιο, και ολα τα πραγματα στο πατωμα!!!! :down::down:

Με ειπε και obsessive με την καθαριοτητα και την ταξη, ουτε που θελω να φανταστω πως ειναι το σπιτι της ....:(

Φευγω 27 Σεπτεμβριου...
αααα!!!!!αργοτερα απο μας θα το παρεις?πως ειχα την αισθηση οτι θα το επαιρνες νωριτερα?:hmm::hmm:

Με ειπε και obsessive με την καθαριοτητα και την ταξη, ουτε που θελω να φανταστω πως ειναι το σπιτι της ....:(
παιδακι μου οι Αμερικανοι ειναι βρωμιαρηδες!!!εγω 2 μηνες στην Αμερικη εφριξα!!!!ετσι εξηγειται και το οτι δεν εχουν πολλα καθαριστικα στα ραφια του σουπερ μαρκετ.Σου λεει ποιος θα τα παρει?μιλαμε για βρωμα...ενω εδω εμεις για να ειμαστε νοικοκυρες εχουμε χλωρινη με 15 διαφορετικα αρωματα..:P:P:P

παιδακι μου οι Αμερικανοι ειναι βρωμιαρηδες!!!εγω 2 μηνες στην Αμερικη εφριξα!!!!ετσι εξηγειται και το οτι δεν εχουν πολλα καθαριστικα στα ραφια του σουπερ μαρκετ.Σου λεει ποιος θα τα παρει?μιλαμε για βρωμα...ενω εδω εμεις για να ειμαστε νοικοκυρες εχουμε χλωρινη με 15 διαφορετικα αρωματα..:P:P:P
Ευχαριστω Δαναη μου....ετσι ειναι σιγα να μην πεταξω τα ρουχα μου στο πατωμα, και μετα να τα φορεσω. Ολοκληρη ντουλαπα αδεια της παραχωρησα για να βαλει τα πραγματα της...:(. Εχω δει μια εκπομπη στο σκαι, που πανε και καθαριζουν σπιτια στην αμερικη, δεν φαινεται το πατωμα απο τα πραγματα και τη βρωμα σε μερικους ..μπλιαχ μπλιαχ :down:

Ευχαριστω Δαναη μου....ετσι ειναι σιγα να μην πεταξω τα ρουχα μου στο πατωμα, και μετα να τα φορεσω. Ολοκληρη ντουλαπα αδεια της παραχωρησα για να βαλει τα πραγματα της...:(. Εχω δει μια εκπομπη στο σκαι, που πανε και καθαριζουν σπιτια στην αμερικη, δεν φαινεται το πατωμα απο τα πραγματα και τη βρωμα σε μερικους ..μπλιαχ μπλιαχ :down:
καλε!!!!δεν εβαλε τα ρουχα στην ντουλαπα?:blink::blink::blink:

καλε!!!!δεν εβαλε τα ρουχα στην ντουλαπα?:blink::blink::blink:
Οχι!! η βαλιτσα της μοιαζει σαν να εχει εκραγει στο δωματιο....παπουτσια, βρακια, ρουχα καθαρα και βρωμικα ολα μαζι στο πατωμα :down::down:

Αντα αυτη η εκπομπη που λες ειναι στην Αγγλια...

Αντα αυτη η εκπομπη που λες ειναι στην Αγγλια...
Α!! την εχεις δει?? μα πως μπορουν να ζουν ετσι?? :hmm:

Α!! την εχεις δει?? μα πως μπορουν να ζουν ετσι?? :hmm:
Αγγλοι παιδι μου!!!!αλλοι βρωμιαρηδες,πηγα κι εκει και ξαναεφριξα...στο σπιτι η αδερφη μου με 3 συγκατοικους..και γινοτανε Ο ΠΑΝΙΚΟΣ.τους καθαρισα κουζινα και τουαλετα αλλιως δεν καθομουν με τιποτα...:down:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back