Birman-maniacs

Λοιπον αναλαμβανω τη διατροφη επειδη θα μεινουμε διπλα διπλα...και εσυ τα προικια , ενταξει?? :up::lol:
ΟΚ!! Και για νυφικό εγώ θα την πάω κάπου φθηνά εδώ στα ΒΠ! :cool::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκεί έχουμε πρόβλημα!!!!:redface::redface::redface:Κληρονομικό πρόβλημα!!!!;)
η Κατερίνα το είπε πρόβλημα καλέ για εκείνην...
το + με τη βαρύτητα της γης + τα χρονάκια + παιδάκια κλπ... γίνεται πρόβλημα πάντως... :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ!! Και για νυφικό εγώ θα την πάω κάπου φθηνά εδώ στα ΒΠ! :cool::lol:
Εμενα τωρα τα ματακια μου ελαμψαν!!!!!!! :redface::redface: εχεις κατι υποψη σου??? αληθεια?? μην κανεις πλακα......:hmm:

Εμενα τωρα τα ματακια μου ελαμψαν!!!!!!! :redface::redface: εχεις κατι υποψη σου??? αληθεια?? μην κανεις πλακα......:hmm:
:lol:Όχι μωρέ... αλήθεια είσαι κοντά στη σκέψη ή απλώς για χάζι?? :hmm:
Αν θες πάντως ψαχουλεύουμε μαζί...για να σου κάνω παρέα δηλαδή... ;)

Αν ποτέ ξαναπαντρευόμουν θα φορούσα ένα πολύ αιθέριο λευκό φόρεμα...

:lol:Όχι μωρέ... αλήθεια είσαι κοντά στη σκέψη ή απλώς για χάζι?? :hmm:
Αν θες πάντως ψαχουλεύουμε μαζί...για να σου κάνω παρέα δηλαδή... ;)

Αν ποτέ ξαναπαντρευόμουν θα φορούσα ένα πολύ αιθέριο λευκό φόρεμα...
κάτι που να αγκαλιάζει το σώμα και να χύνεται στο έδαφος.... να μη στέκεται καθόλου το ύφασμα.. :down:

τι εννοείς οφθαλμόλουτρο?
Να σκύβεις δήθεν ότι σου έπεσε το γατοπαιχνιδάκι εκεί στο ταμείο?? Ουπς! :blink::lol:

Εγώ θα πάω σήμερα Κατερινάκι για ανεύρεση σαμαρακίου... να του δώσω χαιρετίσματα? :P:lol:
Μου αρέσει που προσπαθώ να το παίξω σεμνή με εσάς!!!Άδικος κόπος!!!:lol::lol::lol::lol:Είστε απ'ιστευτες πάντως!!!:lol::lol::lol:

Ναι... τις θέλει τις θερμιδούλες της πρώτα...Λοιπόν Κατερίνα αρχίζουμε διατροφή υπερθερμιδική!Αλλιώς pet stop δεν έχει!:lol:
Περιμένω το πρόγραμμα διατροφής να μου το στείλετε!!!:lol::lol::lol:

κάτι που να αγκαλιάζει το σώμα και να χύνεται στο έδαφος.... να μη στέκεται καθόλου το ύφασμα.. :down:
Αχχχχχχ.....για χαζι ακομη :(. Καλα του πεταξε και η μαμα μου μια σποντα.....χιχι οτι του τυπου ''πιθανον'' η πεθερα του!!!!!! :lol::lol::lol:

Μου αρέσει που προσπαθώ να το παίξω σεμνή με εσάς!!!Άδικος κόπος!!!:lol::lol::lol::lol:Είστε απ'ιστευτες πάντως!!!:lol::lol::lol:
πράγματι με την Αντα είμαστε απίστευτο δίδυμο και με τη Δανάη... :up:Ακούς εκεί σεμνές!! Ε...όχι.. είμαστε τολμηρές, ακομπλεξάριστες, αλλά πάντα αξιοπρεπείς!!! ;)

Αχχχχχχ.....για χαζι ακομη :(. Καλα του πεταξε και η μαμα μου μια σποντα.....χιχι οτι του τυπου ''πιθανον'' η πεθερα του!!!!!! :lol::lol::lol:
:up:και πως αντέδρασε??? :hmm:

κατερίνα στείλε μας με Pm το κινητό σου να σου τον στείλουμε με Mms!! ;)
Αφου θα τον δω live σε 3 ώρες..Αααα παιδιά αυτός σχολάει μου είπε 4 βιαστείτε αν είναι!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Γι'αυτο σου λεω..να εισαι ο εαυτος σου.....;)

Αφου θα τον δω live σε 3 ώρες..Αααα παιδιά αυτός σχολάει μου είπε 4 βιαστείτε αν είναι!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω... άντε να μας πεις αύριο... ;)

Α.... το κατάλαβες μικρή πονηρή αδελφούλα... ;):lol:
Εμ πως???Και τις 9,5 εβδομάδες τις έχουμε δει και το τραγούδι το έχουμε χορέψει όντας παιδάκι, και τον τραγουδιστή που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα του, τον ξέρουμε...Τι νομίζατε!!???:D

Γι'αυτο σου λεω..να εισαι ο εαυτος σου.....;)
Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι!;)
Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι...:blink::lol::lol::lol::lol:

:up:και πως αντέδρασε??? :hmm:
Καλα ...τον εκανε να παραμιλαει..τι εννοει η μαμα σου , οταν λεει πιθανον, ισως κτλ ?? :hmm::lol::lol:

Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι!;)
Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι...:blink::lol::lol::lol::lol:
Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα ;)

Αν χανεις ομως και κιλα ...εκεινο ειναι το μερος που χανει πρωτα :( τι κακο και αυτο? να χανεις απο κει που δεν θες...:mad:
Και να παίρνεις εκεί που έχεις πολύ!!!!:lol::lol::lol:Ναι γιατί ξέρετε όταν δεν έχεις το ένα έχεις το άλλο..Έχω έχω !!!Είναι το ατού μου κατά τα λεγόμενα των γύρω μου...Αλλά δεν γίνεται να τον υποδεχτώ με την πλάτη!!!:hmm::hmm::hmm::blink::blink::blink::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back