ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.621 21-08-08 15:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ---------------------Πολύ μείον!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.622 21-08-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και να παίρνεις εκεί που έχεις πολύ!!!!Ναι γιατί ξέρετε όταν δεν έχεις το ένα έχεις το άλλο..Έχω έχω !!!Είναι το ατού μου κατά τα λεγόμενα των γύρω μου...Αλλά δεν γίνεται να τον υποδεχτώ με την πλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Κάνε το κόλπο με το πεσμένο γατοπαιχνιδάκι!! Πιάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Η katerina10: #22.623 21-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μωρέ... αλήθεια είσαι κοντά στη σκέψη ή απλώς για χάζι?? Αν θες πάντως ψαχουλεύουμε μαζί...για να σου κάνω παρέα δηλαδή... Αν ποτέ ξαναπαντρευόμουν θα φορούσα ένα πολύ αιθέριο λευκό φόρεμα... Click για ανάπτυξη... Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #22.624 21-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.625 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Click για ανάπτυξη... οχι... πρώτα θα παχύνουμε λιγάκι... και μετά! Α... εμφάνισε και τα γατάκια σου να κάτσει να τα χαιδέψει κλπ σήμερα... είναι καλές παγιδούλες αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η katerina10: #22.626 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω... άντε να μας πεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.627 21-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Click για ανάπτυξη... Ναι... καθότι είμαστε και ντροπαλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.628 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ---------------------Πολύ μείον!!!! Click για ανάπτυξη... Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.622 21-08-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και να παίρνεις εκεί που έχεις πολύ!!!!Ναι γιατί ξέρετε όταν δεν έχεις το ένα έχεις το άλλο..Έχω έχω !!!Είναι το ατού μου κατά τα λεγόμενα των γύρω μου...Αλλά δεν γίνεται να τον υποδεχτώ με την πλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Κάνε το κόλπο με το πεσμένο γατοπαιχνιδάκι!! Πιάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Η katerina10: #22.623 21-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μωρέ... αλήθεια είσαι κοντά στη σκέψη ή απλώς για χάζι?? Αν θες πάντως ψαχουλεύουμε μαζί...για να σου κάνω παρέα δηλαδή... Αν ποτέ ξαναπαντρευόμουν θα φορούσα ένα πολύ αιθέριο λευκό φόρεμα... Click για ανάπτυξη... Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #22.624 21-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.625 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Click για ανάπτυξη... οχι... πρώτα θα παχύνουμε λιγάκι... και μετά! Α... εμφάνισε και τα γατάκια σου να κάτσει να τα χαιδέψει κλπ σήμερα... είναι καλές παγιδούλες αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η katerina10: #22.626 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω... άντε να μας πεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.627 21-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Click για ανάπτυξη... Ναι... καθότι είμαστε και ντροπαλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.628 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Και να παίρνεις εκεί που έχεις πολύ!!!!Ναι γιατί ξέρετε όταν δεν έχεις το ένα έχεις το άλλο..Έχω έχω !!!Είναι το ατού μου κατά τα λεγόμενα των γύρω μου...Αλλά δεν γίνεται να τον υποδεχτώ με την πλάτη!!! Click για ανάπτυξη... Κάνε το κόλπο με το πεσμένο γατοπαιχνιδάκι!! Πιάνει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Η katerina10: #22.623 21-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μωρέ... αλήθεια είσαι κοντά στη σκέψη ή απλώς για χάζι?? Αν θες πάντως ψαχουλεύουμε μαζί...για να σου κάνω παρέα δηλαδή... Αν ποτέ ξαναπαντρευόμουν θα φορούσα ένα πολύ αιθέριο λευκό φόρεμα... Click για ανάπτυξη... Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #22.624 21-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.625 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Click για ανάπτυξη... οχι... πρώτα θα παχύνουμε λιγάκι... και μετά! Α... εμφάνισε και τα γατάκια σου να κάτσει να τα χαιδέψει κλπ σήμερα... είναι καλές παγιδούλες αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η katerina10: #22.626 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω... άντε να μας πεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.627 21-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Click για ανάπτυξη... Ναι... καθότι είμαστε και ντροπαλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.628 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Όχι μωρέ... αλήθεια είσαι κοντά στη σκέψη ή απλώς για χάζι?? Αν θες πάντως ψαχουλεύουμε μαζί...για να σου κάνω παρέα δηλαδή... Αν ποτέ ξαναπαντρευόμουν θα φορούσα ένα πολύ αιθέριο λευκό φόρεμα... Click για ανάπτυξη... Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:09 Η Αντα έγραψε: #22.624 21-08-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.625 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Click για ανάπτυξη... οχι... πρώτα θα παχύνουμε λιγάκι... και μετά! Α... εμφάνισε και τα γατάκια σου να κάτσει να τα χαιδέψει κλπ σήμερα... είναι καλές παγιδούλες αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η katerina10: #22.626 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω... άντε να μας πεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.627 21-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Click για ανάπτυξη... Ναι... καθότι είμαστε και ντροπαλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.628 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.625 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Click για ανάπτυξη... οχι... πρώτα θα παχύνουμε λιγάκι... και μετά! Α... εμφάνισε και τα γατάκια σου να κάτσει να τα χαιδέψει κλπ σήμερα... είναι καλές παγιδούλες αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η katerina10: #22.626 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω... άντε να μας πεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.627 21-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Click για ανάπτυξη... Ναι... καθότι είμαστε και ντροπαλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.628 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αιθέριο ε???Εγώ τρελαίνομαι για δαντέλα και σατέν αλλά με τις αναλογίες μου μαλλον κάτι σε πολύ κοντό με δαντέλα και φουρό!!!Λοιπό, γρήγορα στα μαγαζιά να το βρούμε γιατί δεν θα προλάβουμε!!! Click για ανάπτυξη... οχι... πρώτα θα παχύνουμε λιγάκι... και μετά! Α... εμφάνισε και τα γατάκια σου να κάτσει να τα χαιδέψει κλπ σήμερα... είναι καλές παγιδούλες αυτά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:11 Η katerina10: #22.626 21-08-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω... άντε να μας πεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.627 21-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Click για ανάπτυξη... Ναι... καθότι είμαστε και ντροπαλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.628 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ούτε εγώ δεν προλαβαίνω... άντε να μας πεις αύριο... Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.627 21-08-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Click για ανάπτυξη... Ναι... καθότι είμαστε και ντροπαλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.628 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Το φανταστηκα...γιατι για το πολυ σπανια εχω ακουσει γυναικα να παραπονεθει. Εχει ομως αλλα καλα..που καλο θα ηταν να μην τα αναφερουμε εδω Click για ανάπτυξη... Ναι... καθότι είμαστε και ντροπαλές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.628 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:13 Η katerina10: #22.629 21-08-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι όταν έλθει ο τύπος πάλι ο εαυτός σου να΄σαι! Φυσική... στο περίπου όπως σε γέννησε η μαμά σου... άντε βάλε κι ένα φυλαράκι... Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζετε ότι θα καταλάβει την ενέδρα έτσι????Κάτι πιο διακριτικό ίσως??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η Αντα έγραψε: #22.630 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στο πρώτο ραντεβού δεν γίνεται κάτι και ειδικά αφου οι γονείς μου θα είναι μπροστά..Στο νέο σπίτι όμως...Κάτι κάλο θα γίνει!!!Τι λεω και εγώ τέτοιες ώρες..??? Click για ανάπτυξη... Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.631 21-08-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... μπορείς να βγεις π.χ. με τη πετσέτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.632 21-08-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ακους τι λεει?? χι χι εχεις πλασει ολοκληρα σεναρια μικρη ........... Click για ανάπτυξη... Τα όνειρα δεν στοιχίζουν! Τσάμπα είναι... κι εγώ μια ζωή έφτιαχνα ερωτικές φανταστικές ιστορίες... ακόμα και σήμερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:16 Η katerina10: #22.633 21-08-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ε οχι ....να βαλει ωραια ρουχαλακια πανω της.....μπορεις να εισαι σεξυ , και με ρουχα Click για ανάπτυξη... Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.634 21-08-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλά όπως το βλέπω στο μπάνιο θα με πετύχει και θα του ανοίξουν οι δικοί μου!!Αλλά όχι μπορώ να τα καταφέρω ΜΠΟΡΩ!!!!! Click για ανάπτυξη... Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:18 Η katerina10: #22.635 21-08-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλά το σκέφτηκα.. είδες Αντούλα που έπεσες έξω? Δεν πειράζει Κατερινάκι μου... με το φαγάκι θα στρώσεις... σκέψου ότι όταν γίνεις μανούλα θα γίνει τέλειο!!! Σου μιλά η πείρα τώρα!!! Στό ύψος του θα στέκεται πάντα! Click για ανάπτυξη... όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.636 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: όπως είπα είναι κληρονομικό..Το ξέρω το μέλλον μου!!Εις τριπλουν, αδερφή και μαμά και γιαγιά.... Click για ανάπτυξη... Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:19 Η katerina10: #22.637 21-08-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κοίτα μόνο μην το στείσεις τον άνθρωπο και βαράει τα κουδούνια κι εσύ είσαι στο μπάνιο... Click για ανάπτυξη... Κάτι ξέρεις εσύ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:21 Η katerina10: #22.638 21-08-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πάμε Ρυθμικά! Μπορείς! Μπορείς! Το Pet Stopa να δεις!! Αρκεί από το μπάνιο Στην ώρα σου να βγείς! Click για ανάπτυξη... Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #22.639 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1130 1131 1132 1133 1134 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1132 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Χριστέ μου..Απλά ελπίζω να μην το διαβάει ποτε αυτό το θέμα αυτός ο κακομοίρης..Ρόμπα ρόμπα!!! Click για ανάπτυξη... πως να το διάβάσει καλέ? Εδώ εμείς μιλάμε για τους αγαπημένους μας και εκείνοι είναι στο μέσα δωμάτιο... αυτός από που κι ως που? Εκτος αν... κάποια στιγμή είναι κι εκείνος στο... μέσα δωμάτιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:23 Η katerina10: #22.640 21-08-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σου στέλνω με Pm το κινητό του Φουστάνου! Click για ανάπτυξη... Ααααααααα όλα κι όλα!!!!!Να εκτιμούμε αυτά που έχουμε...Μπορεί εκει να έχω ένα τεράστιο μείον αλλά είπαμε το συν μου είναι μεγάλο ατού!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.