Birman-maniacs

Γοητευτικη κοπελα η Magali...τωρα αν παω Λυων και την κανω να χωρισει τον αντρα της και να ερθει μαζι μου δεν θα φταιω εγω:lol:
το καλαμι που το παρκαρεις το βραδυ?:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοκκινη ξε-κοκκινη μου αρεσειιιιιιιιιιιιι
bliss%2010%20mois.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το καλαμι που το παρκαρεις το βραδυ?:lol::lol::lol:

Λες αμα προχωρησει το πραγμα με την Magali μου να υιοθετησω και τα παιδια της??:lol::lol::lol:

Θοδωρη ειναι πολυ καλη η εκτροφεας σου,μπραβο της..:):):)

Εγω δεν θα την χαρακτηριζα απλως καλη αλλα φοβερη:D

ειναι για φαγωμα...
domino%202m%20et%2010js%27%27.jpg

Εγω δεν θα την χαρακτηριζα απλως καλη αλλα φοβερη:D
δεν ειπα καλη,ειπα πολυ καλη...
εκτιμω τους εκτροφεις που ενδιαφερονται για τις γατες τους και αφου φυγουν απο τον χωρο τους..αλλωστε ημουν η πρωτη που την παραδεχτηκα καθως μετεφραζα το mail που σου εστειλε, το εγραψα και στο τελος της μεταφρασης.:)

Θοδωρή δεν ξέρω τι θα κάνεις... ξελόγιασε τη Magalli η οποία είναι πράγματι πολύ γλυκιά κοπέλα... μπας και πάρουμε κανά φοβερό γατί...και μπα γιατί να έχεις καβαλήσει το καλάμι?
Αφού είσαι άλλωστε και γαμώ τους άντρες... ;):lol:

Καλέ αυτός ο Βασίλης που στο καλό είναι???:hmm:

Θοδωρή δεν ξέρω τι θα κάνεις... ξελόγιασε τη Magalli η οποία είναι πράγματι πολύ γλυκιά κοπέλα... μπας και πάρουμε κανά φοβερό γατί...και μπα γιατί να έχεις καβαλήσει το καλάμι?
Αφού είσαι άλλωστε και γαμώ τους άντρες... ;):lol:

Καλέ αυτός ο Βασίλης που στο καλό είναι???:hmm:
ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
πιπερι στην γλωσσα

ποια ανάφτρα όμως σας έδειξε το μεγαλείο της magalli ε? Ποια??:P:lol:
Που ο Θοδωρής μόνο μας τη κατηγορούσε ενώ είχε αυτά τα Θεικά γατιά?:P

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
πιπερι στην γλωσσα
πάψε μαρί τον καλοπιάνω να κάνει κατάσταση να φέρουμε γατιά της Magalli....;)

θοδωρη επειδη ρωτησες αυτος ειναι στην δικια σου
clyde%204%20ans%27%27%27%27%27.jpg

τη μάνα του Πλάτωνα την είδες που μικρή ήταν ίδιος ο Πλάτωνας???:blink:

πάψε μαρί τον καλοπιάνω να κάνει κατάσταση να φέρουμε γατιά της Magalli....;)
ακους φα-ντα-στι-κε θοδωρη?

τη μάνα του Πλάτωνα την είδες που μικρή ήταν ίδιος ο Πλάτωνας???:blink:
ναι την ειδα!!!!!:inlove:
αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως τελικα εγινε το μπερδεμα με το choc -blue
δε νομιζω πως ηταν δυνατον να βγει choc.Τωρα εμαθα πως ο μπαμπας ηταν ο κοκκινος

στο e mail σου έγραφα το δεύτερό σου να είναι Magalloπαιδο!
Δεν της κάνεις ένα γραμματάκι γαλλικό λέγοντάς της ότι είσαι η κολητή του θοδωρή να σου πει ποιο θα είναι το επόμενο ζεύγος??
Πες της απλά φίλη μη νομίζει τίποτ'αλλο γιατί θέλουμε να τον θεωρεί ελεύθερο ε?;):lol:

ναι την ειδα!!!!!:inlove:
αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως τελικα εγινε το μπερδεμα με το choc -blue
δε νομιζω πως ηταν δυνατον να βγει choc.Τωρα εμαθα πως ο μπαμπας ηταν ο κοκκινος
είναι International Champion αυτός... ξέρεις τι διάκριση είναι αυτή???:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back