Birman-maniacs

η σοκολατοαδυναμια μου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το seal κοριτσακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και ο αντρακλας της παρεας..που νομιζω ειναι το αρσενικο αντιστοιχο του θηλυκου της Γιουλης.:)

δειτε και τον Ερωτα μου τωρα,βεβαια οι φωτο ειναι τραβηγμενες απο ποντια και ειναι κοντρα στο φως...αχ θεε μου ,θεε μου,που λεει και η Δαμανακη...

Συνημμένα

• Ερως 30-8-08 (2).jpg
    Ερως 30-8-08 (2).jpg
    146,2 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Ερως 30-8-08 (3).jpg
    Ερως 30-8-08 (3).jpg
    156,5 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Ερως 30-8-08 (4).jpg
    Ερως 30-8-08 (4).jpg
    171,3 KB · Εμφανίσεις: 22
και 2 ακομα...

Συνημμένα

• Ερως 30-8-08.jpg
    Ερως 30-8-08.jpg
    184 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ερως 30-8-ο8.jpg
    ερως 30-8-ο8.jpg
    195,8 KB · Εμφανίσεις: 22
Γεια σας και παλι φιλοι μου! Εχω ενα γατουλινι το lovely που τον φωναζω μπισκοτακι. Ειναι 4 χρονων, αλλα εγω τον εχω 7 μηνες περιπου.Τον απεκτησα 6 μηνες μετα αφου εχασα την πρωτη μου γατουλα απο λοιμωδη περιτονιτιδα.Ειναι ενα εξαιρετικο πλασμα και πολυ ησυχο.Σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω αλλο ενα για παρεα του.Το προβλημα μου ομως ειναι η οικογενεια. Ειναι εντελως αρνητικοι για την αποκτηση αλλου ζωου στο σπιτι.
Αντρες!!! Και ειναι τρεις ζωη να ΄χουνε...

Γεια σας και παλι φιλοι μου! Εχω ενα γατουλινι το lovely που τον φωναζω μπισκοτακι. Ειναι 4 χρονων, αλλα εγω τον εχω 7 μηνες περιπου.Τον απεκτησα 6 μηνες μετα αφου εχασα την πρωτη μου γατουλα απο λοιμωδη περιτονιτιδα.Ειναι ενα εξαιρετικο πλασμα και πολυ ησυχο.Σκεφτομαι καποια στιγμη να παρω αλλο ενα για παρεα του.Το προβλημα μου ομως ειναι η οικογενεια. Ειναι εντελως αρνητικοι για την αποκτηση αλλου ζωου στο σπιτι.
Αντρες!!! Και ειναι τρεις ζωη να ΄χουνε...
ο δικος σου γατος ειναι maine coon?καπως ετσι φαινεται στην φωτο!!!ειναι πολυ ομορφος.Αν ολοι οι αλλοι στην οικογενεια ειναι αρνητικοι για δευτερη γατα μηπως να το ξανασκεφτεις?

Α!! θελω να σας ρωτησω, πως βαζετε τις φωτο κατω απ΄ τα μηνυματα σας? Να σας συστησω και το μπισκοτακι μου! Ειναι αυτη η ασπρομαυρη μπουγατσοφατσα αριστερα.

Ναι ,maine coon ειναι το αγορακι μου . Ειναι φορες που τον παρατηρω, και νομιζω οτι βαριεται,αν και περναμε αρκετες ωρες μαζι.Δεν ξερω αν ειναι η ρατσα τους, αλλα κοιμαται σχεδον τη μιση μερα και μαλλον αλωνιζει τη νυχτα.Εκει που ζουσε πριν τον παρω ειχε παρεα και αναρωτιεμαι μηπως του λειπει? Βεβαια εδω ζει σαν βασιλιας.Τν αγαπαμε παρα πολυ ολοι, αλλα για εκεινον φτανει αυτη η αγαπη? Θελω να ειναι ευτυχισμενο.ΓΙ΄αυτο εχω κολησει στο να του παρω ενα αδερφακι.

Α!! θελω να σας ρωτησω, πως βαζετε τις φωτο κατω απ΄ τα μηνυματα σας? Να σας συστησω και το μπισκοτακι μου! Ειναι αυτη η ασπρομαυρη μπουγατσοφατσα αριστερα.
πας στο προφιλ σου και πατας επεξεργασια υπογραφης και βαζεις την εικονα που θες.
Πολυ ωραιο το μπουγατσακι σου.Ετσι το λες?:)

Ναι ,maine coon ειναι το αγορακι μου . Ειναι φορες που τον παρατηρω, και νομιζω οτι βαριεται,αν και περναμε αρκετες ωρες μαζι.Δεν ξερω αν ειναι η ρατσα τους, αλλα κοιμαται σχεδον τη μιση μερα και μαλλον αλωνιζει τη νυχτα.Εκει που ζουσε πριν τον παρω ειχε παρεα και αναρωτιεμαι μηπως του λειπει? Βεβαια εδω ζει σαν βασιλιας.Τν αγαπαμε παρα πολυ ολοι, αλλα για εκεινον φτανει αυτη η αγαπη? Θελω να ειναι ευτυχισμενο.ΓΙ΄αυτο εχω κολησει στο να του παρω ενα αδερφακι.
παντως αν θες υπαρχει η Νεκταρια η οποια εχει εκτροφειο maine coon και δινει εναν επιβητορα στειρωμενο σε συμβολικη τιμη.Ειναι πολυ ομορφος..

τον εχεις μονο μεσα στο σπιτι ή σουλατσαρει και εξω?

Ναι maine coon ειναι το αγορακι μου.Εχω κολημα με την οικογενεια γιατι οταν χασαμε την πρωτη γατουλα μας, περασαμε γυρω στουςπεντε μηνες με μεγαλη θλιψη οικογενειακως.Για μας αυτο το πλασμα ηταν το μικρουλινι μας.Ετσι αυτο το δυσαρεστο γεγονος τρομαξε και πονεσε πολυ.Γι αυτο φοβουντε να αφεθουν στην αγαπη. Εγω εκανα ενα βημα παραπανω και συνεχιζω γιατι αξιζει τον κοπο, εκεινοι ομως απο φοβο, εμειναν πισω.

Αχ!!!!ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ Η ΑΣΧΕΤΗ!!!!! Απο υπολογιστες μονο να γραφω ξερω,και να μπαινω ιντερνετ. Θα πω στα παιδια μου να μου το φτιαξουν. Τηνξερω τη Νεκταρια, απο εκει ειναι και ο μπισκοτακης. Μιλαμε πολυ συχνα στο τηλ. αυτο το γατουλινι θελω να παρω, το εχω δει οταν πηγα να παρω το lovely. Τον τροπο δεν ξερω...

δανάκο χίλια ευχαριστώ πάλι για τις φωτογραφίες! :)
καλε πως μεγάλωσε έτσι το αγοράκι σου?? πανέμορφο αντράκι σωστό έγινε!!!
μετράς μέρες??

Αχ!!!!ΔΕ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ Η ΑΣΧΕΤΗ!!!!! Απο υπολογιστες μονο να γραφω ξερω,και να μπαινω ιντερνετ. Θα πω στα παιδια μου να μου το φτιαξουν. Τηνξερω τη Νεκταρια, απο εκει ειναι και ο μπισκοτακης. Μιλαμε πολυ συχνα στο τηλ. αυτο το γατουλινι θελω να παρω, το εχω δει οταν πηγα να παρω το lovely. Τον τροπο δεν ξερω...
κι εγώ να σου πω την αλήθεια όταν πήρα το μορφέα μου δεν το είπα στο σύντροφο μου...απλά τον έφερα και μάλιστα από τη γερμανία... δεν σου λέω όμως σίγουρα οροι αυτός είναι ο σωστός τρόπος...:/:

Ξεχασα να σου πω, οτι το μπισκοτακι ζει αποκλιστικα και μονο μεσα στο σπιτι και στα μπαλκονια . Το καλο ειναι οτι μενω σε οροφο. Ειμαι σε ιδιοκτητο σπιτι με μεγαλο κηπο,( Με δυο σκυλους), και μεγαλη ορατοτητα τοπιου στα μπαλκονια. Αυτα ειναι καποια απο τα καλα της επαρχιας.

δανάκο χίλια ευχαριστώ πάλι για τις φωτογραφίες! :)
καλε πως μεγάλωσε έτσι το αγοράκι σου?? πανέμορφο αντράκι σωστό έγινε!!!
μετράς μέρες??
εμενα μικρο μου φαινεται...καλα παλι αφτογκας μου φαινεται:(
το καινουριο ονομα θα ειναι ινδιανικο¨:χωνια-αφτια-για-ψαρια...:lol::lol::lol:

τι εννοεις δεν ξερεις τον τροπο?:hmm:

Ξεχασα να σου πω, οτι το μπισκοτακι ζει αποκλιστικα και μονο μεσα στο σπιτι και στα μπαλκονια . Το καλο ειναι οτι μενω σε οροφο. Ειμαι σε ιδιοκτητο σπιτι με μεγαλο κηπο,( Με δυο σκυλους), και μεγαλη ορατοτητα τοπιου στα μπαλκονια. Αυτα ειναι καποια απο τα καλα της επαρχιας.
συμφωνω με τα καλα της επαρχιας...κι ο δικος μου εχει ταρατσα με θεα...:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back