πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:16 Ο πυρροθριξ: #23.261 31-08-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Γιουλη μου να σου πω την αληθεια καπως ετσι εχω σκεφτει να το κανω!Αλλα δεν ξερω πως θα πανε τα πραγματα !!! Με βλεπω να κοιμαμαι στο κατω σπιτι με τις μπουγατσοφατσες!!! Και καλα τωρα το καλοκαιρι μια χαρα θα ειναι. Αν πιασει το κρυο τι θα κανω!! δεν εχει θερμανση.Πριν αποφασισω οτιδηποτε, πρεπει να ειμαι πολυ σιγουρη. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικα!!!θελει πολλη σκεψη.... για πες μας πως ειναι τα main coonακια?ειναι ευκολες γατες?παντως γι'αυτο που ειπες πριν οτι κοιμαται την μιση μερα,ειναι φυσιολογικο.και τα δικα μας τοσο και πραπανω κοιμουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:18 Ο πυρροθριξ: #23.262 31-08-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μεγαλώσανε Γιούλη ποτε θα δούμε επιτέλους μικρά Βιρμανάκια? Click για ανάπτυξη... ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:19 Ο erefer έγραψε: #23.263 31-08-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: που κοιτατε για σπιτι? Click για ανάπτυξη... Περιστέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Η kwstantina: #23.264 31-08-08 20:20 Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot025.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Snapshot039.jpg 57,8 KB · Εμφανίσεις: 21 Snapshot114.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 24 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο erefer έγραψε: #23.265 31-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω...βασίλη!! μεγάλωσε κι ο δικός σου!!! καλε τι όμορφος είναι???? περνάμε καταπληκτικά!!! να μας πεις αύριο τα ευχάριστα λοιπόν...είδες τις νέες φωτογραφίες της σεμέλης και των αδελφών της?αν θες δες τες στο εκτροφείο! Click για ανάπτυξη... Τις είδα στο εκτροφείο, πανέμορφη η Σεμέλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #23.266 31-08-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου το Μάη τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.267 31-08-08 20:24 πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.268 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Γιουλη μου να σου πω την αληθεια καπως ετσι εχω σκεφτει να το κανω!Αλλα δεν ξερω πως θα πανε τα πραγματα !!! Με βλεπω να κοιμαμαι στο κατω σπιτι με τις μπουγατσοφατσες!!! Και καλα τωρα το καλοκαιρι μια χαρα θα ειναι. Αν πιασει το κρυο τι θα κανω!! δεν εχει θερμανση.Πριν αποφασισω οτιδηποτε, πρεπει να ειμαι πολυ σιγουρη. Click για ανάπτυξη... ναι φυσικα!!!θελει πολλη σκεψη.... για πες μας πως ειναι τα main coonακια?ειναι ευκολες γατες?παντως γι'αυτο που ειπες πριν οτι κοιμαται την μιση μερα,ειναι φυσιολογικο.και τα δικα μας τοσο και πραπανω κοιμουνται.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:18 Ο πυρροθριξ: #23.262 31-08-08 20:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μεγαλώσανε Γιούλη ποτε θα δούμε επιτέλους μικρά Βιρμανάκια? Click για ανάπτυξη... ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:19 Ο erefer έγραψε: #23.263 31-08-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: που κοιτατε για σπιτι? Click για ανάπτυξη... Περιστέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Η kwstantina: #23.264 31-08-08 20:20 Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot025.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Snapshot039.jpg 57,8 KB · Εμφανίσεις: 21 Snapshot114.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 24 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο erefer έγραψε: #23.265 31-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω...βασίλη!! μεγάλωσε κι ο δικός σου!!! καλε τι όμορφος είναι???? περνάμε καταπληκτικά!!! να μας πεις αύριο τα ευχάριστα λοιπόν...είδες τις νέες φωτογραφίες της σεμέλης και των αδελφών της?αν θες δες τες στο εκτροφείο! Click για ανάπτυξη... Τις είδα στο εκτροφείο, πανέμορφη η Σεμέλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #23.266 31-08-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου το Μάη τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.267 31-08-08 20:24 πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.268 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί μεγαλώσανε Γιούλη ποτε θα δούμε επιτέλους μικρά Βιρμανάκια? Click για ανάπτυξη... ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:19 Ο erefer έγραψε: #23.263 31-08-08 20:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: που κοιτατε για σπιτι? Click για ανάπτυξη... Περιστέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Η kwstantina: #23.264 31-08-08 20:20 Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot025.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Snapshot039.jpg 57,8 KB · Εμφανίσεις: 21 Snapshot114.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 24 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο erefer έγραψε: #23.265 31-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω...βασίλη!! μεγάλωσε κι ο δικός σου!!! καλε τι όμορφος είναι???? περνάμε καταπληκτικά!!! να μας πεις αύριο τα ευχάριστα λοιπόν...είδες τις νέες φωτογραφίες της σεμέλης και των αδελφών της?αν θες δες τες στο εκτροφείο! Click για ανάπτυξη... Τις είδα στο εκτροφείο, πανέμορφη η Σεμέλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #23.266 31-08-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου το Μάη τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.267 31-08-08 20:24 πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.268 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: που κοιτατε για σπιτι? Click για ανάπτυξη... Περιστέρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Η kwstantina: #23.264 31-08-08 20:20 Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot025.jpg 41,4 KB · Εμφανίσεις: 23 Snapshot039.jpg 57,8 KB · Εμφανίσεις: 21 Snapshot114.jpg 49,4 KB · Εμφανίσεις: 24 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο erefer έγραψε: #23.265 31-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω...βασίλη!! μεγάλωσε κι ο δικός σου!!! καλε τι όμορφος είναι???? περνάμε καταπληκτικά!!! να μας πεις αύριο τα ευχάριστα λοιπόν...είδες τις νέες φωτογραφίες της σεμέλης και των αδελφών της?αν θες δες τες στο εκτροφείο! Click για ανάπτυξη... Τις είδα στο εκτροφείο, πανέμορφη η Σεμέλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #23.266 31-08-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου το Μάη τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.267 31-08-08 20:24 πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.268 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:20 Ο erefer έγραψε: #23.265 31-08-08 20:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω...βασίλη!! μεγάλωσε κι ο δικός σου!!! καλε τι όμορφος είναι???? περνάμε καταπληκτικά!!! να μας πεις αύριο τα ευχάριστα λοιπόν...είδες τις νέες φωτογραφίες της σεμέλης και των αδελφών της?αν θες δες τες στο εκτροφείο! Click για ανάπτυξη... Τις είδα στο εκτροφείο, πανέμορφη η Σεμέλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #23.266 31-08-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου το Μάη τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.267 31-08-08 20:24 πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.268 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω πω...βασίλη!! μεγάλωσε κι ο δικός σου!!! καλε τι όμορφος είναι???? περνάμε καταπληκτικά!!! να μας πεις αύριο τα ευχάριστα λοιπόν...είδες τις νέες φωτογραφίες της σεμέλης και των αδελφών της?αν θες δες τες στο εκτροφείο! Click για ανάπτυξη... Τις είδα στο εκτροφείο, πανέμορφη η Σεμέλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:22 Ο erefer έγραψε: #23.266 31-08-08 20:22 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου το Μάη τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.267 31-08-08 20:24 πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.268 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη... Click για ανάπτυξη... Θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου το Μάη τότε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.267 31-08-08 20:24 πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.268 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.268 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!! Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο. Click για ανάπτυξη... ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:25 Ο πυρροθριξ: #23.269 31-08-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... δεν το αφηνετε για αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:27 Η kwstantina: #23.270 31-08-08 20:27 Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Snapshot102.jpg 39,3 KB · Εμφανίσεις: 22 Snapshot121.jpg 35,8 KB · Εμφανίσεις: 17 Snapshot103.jpg 38,1 KB · Εμφανίσεις: 20 erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:28 Ο erefer έγραψε: #23.271 31-08-08 20:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως... προσευχηθείτε να φτάσουμε... Click για ανάπτυξη... Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:29 Ο πυρροθριξ: #23.272 31-08-08 20:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #23.273 31-08-08 20:32 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια.. εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο.. Click για ανάπτυξη... αλλα αναμένεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:33 Ο πυρροθριξ: #23.274 31-08-08 20:33 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:34 Η kwstantina: #23.275 31-08-08 20:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας... Click για ανάπτυξη... Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:35 Ο πυρροθριξ: #23.276 31-08-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αλλα αναμένεται... Click για ανάπτυξη... ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:37 Ο πυρροθριξ: #23.277 31-08-08 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Απο εκτροφειο τα εχετε παρει? Click για ανάπτυξη... ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina Νεοφερμένο μέλος Η kwstantina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 100 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:50 Η kwstantina: #23.278 31-08-08 20:50 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα... παντως ειναι κουκλος... απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες? ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...ποσο ειναι τωρα? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:52 Ο erefer έγραψε: #23.279 31-08-08 20:52 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1162 1163 1164 1165 1166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1164 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο. Click για ανάπτυξη... Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 31 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Ο πυρροθριξ: #23.280 31-08-08 20:56 Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kwstantina: Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου. Click για ανάπτυξη... δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.