Birman-maniacs

Γιουλη μου να σου πω την αληθεια καπως ετσι εχω σκεφτει να το κανω!Αλλα δεν ξερω πως θα πανε τα πραγματα !!! Με βλεπω να κοιμαμαι στο κατω σπιτι με τις μπουγατσοφατσες!!! Και καλα τωρα το καλοκαιρι μια χαρα θα ειναι. Αν πιασει το κρυο τι θα κανω!! δεν εχει θερμανση.Πριν αποφασισω οτιδηποτε, πρεπει να ειμαι πολυ σιγουρη.
ναι φυσικα!!!θελει πολλη σκεψη....
για πες μας πως ειναι τα main coonακια?ειναι ευκολες γατες?παντως γι'αυτο που ειπες πριν οτι κοιμαται την μιση μερα,ειναι φυσιολογικο.και τα δικα μας τοσο και πραπανω κοιμουνται..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναί μεγαλώσανε:) Γιούλη ποτε θα δούμε επιτέλους μικρά Βιρμανάκια?:(:D
ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη...:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!!
Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο.

Συνημμένα

• Snapshot025.jpg
    Snapshot025.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Snapshot039.jpg
    Snapshot039.jpg
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Snapshot114.jpg
    Snapshot114.jpg
    49,4 KB · Εμφανίσεις: 24
πω πω...βασίλη!! μεγάλωσε κι ο δικός σου!!! καλε τι όμορφος είναι????:up:
περνάμε καταπληκτικά!!! να μας πεις αύριο τα ευχάριστα λοιπόν...είδες τις νέες φωτογραφίες της σεμέλης και των αδελφών της?αν θες δες τες στο εκτροφείο!
Τις είδα στο εκτροφείο, πανέμορφη η Σεμέλη σου:up:

ετσι οπως παει η Καλυψω και η Αθηνα....του χρονου το Μαη...:lol::lol::lol::lol:
Θα περιμένουμε μέχρι του χρόνου το Μάη τότε..:blink::lol:

πάω να πακετάρω... απόψε πάμε θεού θέλοντος στη σύρο...με 7 μποφόρ όμως...:/:
προσευχηθείτε να φτάσουμε...:(

Τι ματαρες ειναι αυτες!!!!! Ζηλευωωω!!!!
Απο που τις εχετε παρει? Βιρμανιας ειναι? Ηρθε ο γιος μου και θα κανει μια προσπαθεια να βαλει τις φωτο.
ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου:P
ο γιος σου τα καταφερε!!!!!!!!!!κουκλι το μπισκοτακι σας...:):):)

δεν το αφηνετε για αυριο?

Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.
Τωρα που μαθαμε το κολπο σας στελνω κι αλλες φωτο.

Συνημμένα

• Snapshot102.jpg
    Snapshot102.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Snapshot121.jpg
    Snapshot121.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Snapshot103.jpg
    Snapshot103.jpg
    38,1 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγώ είχα πάει Σαντορίνη με 8 μποφόρ και κόντεψε ενα μικρό να ξεράσει πάνω στην Κατερίνα και τελευταία στιγμή το πιασε η μάνα του και ξέρασε πάνω της:lol: Μην φοβάσαι, πές οτι είσαι στο καράβι στο Λούνα Παρκ:blink::D

ναι τα δικα μας ειναι βιρμανιας,εκτος απο την γατα που εχω το avatar μου που ειναι oracle cat=γατα μαντειου:P
ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια..
εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο..

ο καθενας την εχει παρει απο αλλου.Η Γιουλη,εγω και ο Βασιλης απο Γερμανια,η Βασια απο Αγγλια,η Αντα απο Ρουμανια..
εδω δυστυχως δεν υπαρχει εκτροφειο..
αλλα αναμένεται...;):)

Ειναι εξαιρετικα πλασματα. Ειναι ακριβως αυτο που λεγετε γι΄αυτα . ΠΡΑΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.
δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα...
παντως ειναι κουκλος...
απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες?
ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...:blink::blink::blink:ποσο ειναι τωρα?

Απο εκτροφειο τα εχετε παρει?

αλλα αναμένεται...;):)
ναι,θα συγκεντρωθουμε ολοι μαζι και θα κανουμε εκτροφειο-εταιρεια...κι αν δει ποτε κανεις γατακι απο μας να μου σφυριξεις κλεφτικα....ολα για μας θα τα κραταμε...

Απο εκτροφειο τα εχετε παρει?
ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω.;)

δεν θυμωνουν ποτε?δηλαδη θελω να πω οτι αν σε γρατζουνισει αυτος θα υπαρχει ενα θεμα...
παντως ειναι κουκλος...
απο τη Νεκταρια ειπες οτι τον πηρες?
ειναι και τεραστιος σε σχεση με την καρεκλα...:blink::blink::blink:ποσο ειναι τωρα?
Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου.

Πολύ όμορφα και τα maine coon, είναι σαν να έχεις τίγρη ενα πράγμα!(λόγω μεγέθους:D)

Δεν μπορω να πω οτι γρατζουναει.Ελαχιστες φορες και αν του ξεφυγει καμια στο παιχνιδι.Επτα μηνες που τον εχω δεν εχει ποτε θυμωσει. Η φωνουλα του ειναι χαμηλη. Ασε η τρελομανα που νομιζω οτι με φωναζει ΄'μαμαου΄΄. Δυνατοτερα φωναζει οταν ακουσει το πιατακι της λιχουδιας, και περιμενει γουρλωτος και ανιπομονος. Η λιχουδια του ειναι καθε μερα εβαπορε γαλα(4 κουταλιες της σουπας περιπου) και μια με δυο φορες την εβδομαδα μοσχαρακι βραστο με ζωμο. Ειναι εφταμισι κιλα,και οι ποσοτητες που του δινω σε λιχουδιες ειναι πολυ μικρες.Ναι απο τη Νεκταρια τον πηρα αυτον τον κουκλο και τον προσεχω σαν τα ματια μου.
δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back