kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
ναι.Οχι απο ενα,απο πολλα διαφορετικα.Σου εγραψα παραπανω.![]()
Εσυ το εγραψες , αλλα ποιος το ειδε
Ειναι στειρωμενα?
ή θα κανουν οικογενειες?
Να ελπιζουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
Οοοοοχιιιιι!!!!!! Ειναι τεσσαρων χρονων και μαζι μας ειναι 7 μηνες.δηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer
Διάσημο μέλος
Θα δίναμε 150 ευρώ στο αεροδρόμιο λόγω βάρους ετσι και παίρναμε maine coonδηλαδη ειναι 7 μηνων και 7,5 κιλα?πωπω!!!!

kwstantina
Νεοφερμένο μέλος
παιρνει αλλος σειρα στο pc .Αν ειχε ποδια θα ειχε πηδηξει απο το παραθυρο.Ειναι ανοιχτο επι 24ωρου.Για διαφορετικους λογους για τον καθενα μας. Τωρα που σας βρηκα θα πρεπει να τους βαλω ωραριο. Φιλια πολλα !!! ελπιζω να τα πουμε αυριο.
erefer
Διάσημο μέλος
ΚαληνύχταΦιλοι μου καπου εδω θα σας καληνυχτισωπαιρνει αλλος σειρα στο pc .Αν ειχε ποδια θα ειχε πηδηξει απο το παραθυρο.Ειναι ανοιχτο επι 24ωρου.Για διαφορετικους λογους για τον καθενα μας. Τωρα που σας βρηκα θα πρεπει να τους βαλω ωραριο. Φιλια πολλα !!! ελπιζω να τα πουμε αυριο.
![]()

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καληνυχτα Κωνσταντινα.Με εμενα θα τα ξαναπεις αντιμεθαυριο..Φιλοι μου καπου εδω θα σας καληνυχτισωπαιρνει αλλος σειρα στο pc .Αν ειχε ποδια θα ειχε πηδηξει απο το παραθυρο.Ειναι ανοιχτο επι 24ωρου.Για διαφορετικους λογους για τον καθενα μας. Τωρα που σας βρηκα θα πρεπει να τους βαλω ωραριο. Φιλια πολλα !!! ελπιζω να τα πουμε αυριο.
![]()

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
να ελπιζετε!!!!η ελπιδα πεθαινει τελευταια...Εσυ το εγραψες , αλλα ποιος το ειδεΕιναι στειρωμενα?
ή θα κανουν οικογενειες?
Να ελπιζουμε?
![]()

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
καλως τον μενεγακη!!!!Hρθα και εγω...

ενταξει η ριζα?επιασε η βαφη?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
αστα,δε συμφερει παιδι μου!!!Θα δίναμε 150 ευρώ στο αεροδρόμιο λόγω βάρους ετσι και παίρναμε maine coon![]()
γι'αυτο κανανε εκτροφεια εδω,να διευκολυνουν τον κοσμο...
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
καλως τον μενεγακη!!!!ενταξει η ριζα?επιασε η βαφη?
Δεν πηγα τελικα,θα παω στα σιγουρα την βδομαδα που μας ερχεται...
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
και καλα!!!του Βασιλη τρωγονται...οι δικες μου?αστα,δεν το'χουν με τιποτα!!!!Παιδια ενα εχω να πω...δεν εχω ξαναδει τετοιους στοκους στην ζωη μου σαν τον Andre και την Ina μιλαμε οι ανθρωποι ειναι καραπεριπτωσαρες,τι σοι φωτογραφιες σας τραβηξανε...?![]()
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
και κυκλοφορεις με τη ριζα μαυρη?ααααα δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα..Δεν πηγα τελικα,θα παω στα σιγουρα την βδομαδα που μας ερχεται...
Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
και κυκλοφορεις με τη ριζα μαυρη?ααααα δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα..
Ε οχι και μαυρη,καστανοξανθη

erefer
Διάσημο μέλος

Ευτυχώς είκοσι μερούλες είναι ακόμα..

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος
Που είσαι ρε Θοδωρή, βλέπεις τι τραβάμε?
Ευτυχώς είκοσι μερούλες είναι ακόμα..![]()
28 για μενα

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ναι μωρε,σε θιξαμε!!!!!Ε οχι και μαυρη,καστανοξανθη![]()

Θοδωρής
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool