Birman-maniacs

69 ευρώ έκανε πριν λίγους μήνες, το 'ξερες?:)
κι αν πάω τώρα θα μου πουν... 109! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΝΑι και καλά δεν σκίζεται..!!!Σιγά μην το αφήσουν όρθιο τα δικά μου..Σας είπα η Ήλια η αναριχιτρια κάθεται ΠΑΝΩ στην τέντα!!!!!:blink::blink:Τι γυναικα έχω εγώ κοντά μου να μου ζεσταίνει το λαιμουδάκι μου!!!????:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οχι δεν το ηξερα!! μια χαρα το πηραμε με 10 ευρουλακια!!!!! :lol::lol:
Είχε αρχίσει 100 ευρώ αν δεν κάνω λάθος και μετά έπεσε στα 69 και τώρα ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!:up::up:

Ναι την έχει πάρει λίγο απο κάτω αλλά προσπαθώ να την κάνω να ξεχνιέται:)
θα βοηθήσει κι ο erefer...:)

Καλέ αυτά δεν είναι λιχουδιές!! :P:Pκονσερβάκια είναι! :Pαλλο τι λες εσύ! :lol:
Αντε! :mad::lol::lol:
ΔΕΝ ξέρεις , δεν ξέρεις εσύ ΑΣΕ ΜΑΣΣ!!!!!:mad::D:happy:

:lol::lol::lol::lol:Βρε Γιούλη....Τι χαζομάρα να μην μου πεις ότι την θες..Την έστειλα βέβαια στη Ρόδο(ακόμα δεν ξέρω αν την έχει πάρει η Νία:hmm::hmm:)οπότε οκ έκανα μια καλή πράξη!!!:)

Παιδιά μη μας δίνετε σημασία είχαμε ένα οικογενειακό καυγαδάκι! :lol::lol:
Και που να δείτε στο σπίτι τι γινόταν...:confused::blink::lol::lol::lol::lol::lol::P:P:P

Γιούλη έχεις ετοιμαστεί για αύριο ή το βράδυ?:)

Γεια σας Βιρμανακια!Καλως να δεχτειτε τα νεα σας μελη!
Γιούλη υπάρχουν λιχουδιες για γατουλια,το σαλαμακι,και κατι σαν καραμελιτσες,εγω εχω καρδουλες σε διαφορες γευσεις και κατι αλλες που ειναι σε σχημα γυναικειου φιλιου και κανουν καλο στα δοντια και την αναπνοη.
Βασιλη πολυ λυπαμαι για τον σκυλακο...Ο δικος μας ειναι 13 και ευτυχως υγιεστατος όπως φάνηκε απο τις τελευταιες εξετασεις,αλλα τρεμω την ωρα και τη στιγμη που θα μας "φυγει"...Τον εχουμε απο τριων μηνων,δεν ειχε αρχισει καν η μάσκα του να σχηματιζεται,ηταν λευκος σαν αρνακι...:)

Γιούλη υπάρχουν λιχουδιες για γατουλια,το σαλαμακι,και κατι σαν καραμελιτσες,εγω εχω καρδουλες σε διαφορες γευσεις και κατι αλλες που ειναι σε σχημα γυναικειου φιλιου και κανουν καλο στα δοντια και την αναπνοη.
Βασιλη πολυ λυπαμαι για τον σκυλακο...Ο δικος μας ειναι 13 και ευτυχως υγιεστατος όπως φάνηκε απο τις τελευταιες εξετασεις,αλλα τρεμω την ωρα και τη στιγμη που θα μας "φυγει"...Τον εχουμε απο τριων μηνων,δεν ειχε αρχισει καν η μάσκα του να σχηματιζεται,ηταν λευκος σαν αρνακι...:)
Δωρα το σαλαμάκι που πήρα εγώ δεν είναι για κάποια συγκεκριμένη ηλικία και εκτός των άλλων είναι και για σκυλάκια!!!:hmm::hmm:

Ευχαριστώ Δώρα:) Ελπίζω οτι θα γίνει καλά, τι να πείς..

Το σαλαμάκι που είχα πάρει εγω ηταν μονο για γατουλες,και ολες αυτες τις λιχουδιες που ανεφερα πιο πανω ειναι μονο για γατουλες.Ηλικιες δε λεει,αλλα μου ειπε η γιατρος απο οπου τις πηρα οτι ειναι ασφαλη για γατακια απο τριων μηνων και πανω,αρκει να τρωνε και την τροφουλα τους και να μην φουσκωνουν με αυτα.

Το σαλαμάκι που είχα πάρει εγω ηταν μονο για γατουλες,και ολες αυτες τις λιχουδιες που ανεφερα πιο πανω ειναι μονο για γατουλες.Ηλικιες δε λεει,αλλα μου ειπε η γιατρος απο οπου τις πηρα οτι ειναι ασφαλη για γατακια απο τριων μηνων και πανω,αρκει να τρωνε και την τροφουλα τους και να μην φουσκωνουν με αυτα.
:hmm::hmm::hmm:Απλά ελπίζω το σαλαμάκι να μην τους κάνει κακό..Με ενοχλεί όταν βγάζουν ίδια πράγματα για γάτες κουνέλια και σκύλους..Αλλες ανάγκες έχει το κάθε ζώο ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ:down::mad::mad:

Δεν ξερω,το δικο μας ειχε μονο γατουλα πανω,και εγραφε πισω στο σακουλακι cat treat.Και αυτα που τους πηρα.Θες να βρω τις λιχουδιες που σου ειπα με τα φιλακια;

Δεν ξερω,το δικο μας ειχε μονο γατουλα πανω,και εγραφε πισω στο σακουλακι cat treat.Και αυτα που τους πηρα.Θες να βρω τις λιχουδιες που σου ειπα με τα φιλακια;
Μωρε έχω βρει και κάτι άλλες που ΄΄εχουν ψαράκια ή είναι μικρα γλιστερά πραγματάκια πιο μαλακό απο ξηρά τροφή..Ευχαριστώ πάντως...!!!!:):)Της trixie απο ότι θυμάμαι είναι...:)

Δωράκι κανα βιντεάκι έχεις με τα δυο παιδιά σου???Στείλε μου αν είναι θέλω να τα δω...!!!:)

Όχι αυτες που σου λεω εγω ειναι πολυ σκληρες,πιο σκληρες κι απο τις κροκετες να φανταστεις.Δεν θυμαμαι εταιρια γιατι μυριζαν εντονα και τις εχω σε ενα αεροστεγες βαζο χωρις τη συσκευασια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back