Birman-maniacs

Δεν μου εμφανίζεται η σελίδα!:(
ναι... γιατί απλά είναι δημιούργημα της φαντασίας μου!!!:P :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια βιρμανακια!Πω πω ο Έρεφερ πρεπει να ειναι γλυκας.Ετσι εκανα κι εγω με τη Μόιρα,που ειναι πολυ αγαθο μωρο.Ειδικα αν εχεις ζησει με τον Σειριο...
Χρονια πολλά κούκλε Μορφέα,ευχομαι να συνεχιζεις να χαριζεις όμορφα όνειρα στη μαμά σου όποτε σε έχει στην αγκαλιά της...
Σε ευχαριστούμε Δωράκι μας!!!
Κι εσύ να χαίρεσαι τον ΜΠΛΕ σου γατούλη:lol: και την παραμυθένια σου κόρη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δίνετε και μπλουζάκια;:hmm:
:lol::lol::lol:
μοιράζουμε λευκά γάντια με την πατούσα του τυπωμένη!! ;):lol:

Για :D:)Τι κανεις;
Πολύ καλά!Τέλεια θα έλεγα!:up:Εσύ;

Δεν τα πας και πολύ καλά με την ορθογραφία,ε;:lol:
Διάβασες;Εγώ όχι ακόμα.:P
Ο Μορφέας πώς είναι;:hmm:

Πολύ καλά!Τέλεια θα έλεγα!:up:Εσύ;

Δεν τα πας και πολύ καλά με την ορθογραφία,ε;:lol:
Διάβασες;Εγώ όχι ακόμα.:P
Ο Μορφέας πώς είναι;:hmm:
Ουτε εγω εχω διαβασει ακομα;):Dο Μορφεας ειναι πανω μου τωρα:D:):up:

η ηδονή του φόβου... ένα είδος μαζοχισμού... το έχω κι εγώ... ψοφάω για ταινίες τρόμου... όχι για σούπες όμως... θέλω πολύ φόβο... :redface::redface::lol:
Τα ετερώνυμα ελκονται λένε..Αδερφούλα μου εγώ όταν βλέπω αίμα πετάγομαι στον αέρα...ΚΑι ναι έχω χτυπήσει το κεφάλι μου πολλές φορές για αυτόν τον λόγο!!!:lol::lol::lol::lol:

www.youtube.com/watch?v=6AOEHW2SfWA
Μια από τις ταινίες που έβλεπα από τότε που με θυμάμαι!
Ωραίο τραγουδάκι ε;
Κάνω 1 χρόνο πιάνο!
Σε μερικά χρόνια θα προσπαθήσω να το μάθω!:up:
:happy:

Το υποψιάστηκα!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ελα... μη μου κρατάς κακία:redface::P:lol:... όταν φτιάξω site θα στο στείλω αμέσως!! ;):)

Ουτε εγω εχω διαβασει ακομα;):Dο Μορφεας ειναι πανω μου τωρα:D:):up:
Δώστου ένα φιλί από μένα!:redface:
:lol::lol::lol:

ελα... μη μου κρατάς κακία:redface::P:lol:... όταν φτιάξω site θα στο στείλω αμέσως!! ;):)
Εγώ δεν κρατάω κακίες!:happy:

Ευχαριστουμε και εγω και ο ΜΠΛΕ γατος μου.Η παραμυθενια μου κορη κοιμαται(ως συνηθως):PΗ μαμα μου με πηρε στη δουλεια ολο ενθουσιασμο να μου πει τι;Οτι ο μπαμπας παρελαβε κατι χρωματα σημερα με ονοματα αστεριων και το Σειριος ειχε ακριβως το χρωμα του γατου μας!Γελουσα μονη μου με τοσο ενθουσιασμο,μεχρι που ο προϊσταμενος με καλεσε για λιγο στο γραφειο.Εκει που καθομαι και σκεφτομαι οτι θα φαω κατσαδα,μου λεει εμπιστευτικα:"Να σου πω...εσυ δεν εισαι που εχεις εναν γατουλη μπλε και μια σιαμ;"Καγκελο εγω,συμφωνω ψελλιζοντας."Αμα κανει μικρα θα μας κρατησεις ενα;Ειχα μια σιαμ μικρος και ηταν η αδυναμια μου...Απο τοτε που μας "έφυγε" η Τζίλντα μας δεν αποκτησαμε ξανα..."Του υποσχεθηκα οτι αν ζευγαρωσω τη μπεμπα θα ειναι ενα κρατημενο για την οικογενεια του.

Μια από τις ταινίες που έβλεπα από τότε που με θυμάμαι!να είναι αυτά
Ωραίο τραγουδάκι ε;
Κάνω 1 χρόνο πιάνο!
Τι ράτσα λέτε να είναι αυτά τα γατάκια;:hmm:

Ευχαριστουμε και εγω και ο ΜΠΛΕ γατος μου.Η παραμυθενια μου κορη κοιμαται(ως συνηθως):PΗ μαμα μου με πηρε στη δουλεια ολο ενθουσιασμο να μου πει τι;Οτι ο μπαμπας παρελαβε κατι χρωματα σημερα με ονοματα αστεριων και το Σειριος ειχε ακριβως το χρωμα του γατου μας!Γελουσα μονη μου με τοσο ενθουσιασμο,μεχρι που ο προϊσταμενος με καλεσε για λιγο στο γραφειο.Εκει που καθομαι και σκεφτομαι οτι θα φαω κατσαδα,μου λεει εμπιστευτικα:"Να σου πω...εσυ δεν εισαι που εχεις εναν γατουλη μπλε και μια σιαμ;"Καγκελο εγω,συμφωνω ψελλιζοντας."Αμα κανει μικρα θα μας κρατησεις ενα;Ειχα μια σιαμ μικρος και ηταν η αδυναμια μου...Απο τοτε που μας "έφυγε" η Τζίλντα μας δεν αποκτησαμε ξανα..."Του υποσχεθηκα οτι αν ζευγαρωσω τη μπεμπα θα ειναι ενα κρατημενο για την οικογενεια του.
ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΜΕΤΗ ΒΟΥΛΑ!!! :up::up:

Κοίτα σύμπτωση!! Και εμένα ο μεγάλος περιμένει μωρό από τη Καλυψώ... αλλά διατηρώ επιφυλάξεις γιατί έχει ένα westy σκυλάκι...:/:

Μια από τις ταινίες που έβλεπα από τότε που με θυμάμαι!
Ωραίο τραγουδάκι ε;
Κάνω 1 χρόνο πιάνο!
Αλήθεια?? Μπράβο είσαι και μουσικόφιλη!! Κι ο Χρήστος έκανε τζουρά... :) (που είναι ένα μικρό μπουζούκι για να καταλάβεις)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back