Birman-maniacs

Περαστικά!:up:
:happy:
Ευχαριστώ Χριστινάκι...Αν και δεν βλέπω να περνάει..ΜΟΛΙΣ ηρθε!!!!:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τίποτα το σπουδαίο...
Να σε ρωτησω τι ταξη πας; :hmm:και σε ποιο σχολειο πας;:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλήθεια?? Μπράβο είσαι και μουσικόφιλη!! Κι ο Χρήστος έκανε τζουρά... :) (που είναι ένα μικρό μπουζούκι για να καταλάβεις)
Βέβαια!Τώρα μπαίνω στο 2ο χρόνο!:up:
Τα γατάκια στο βίντεο τι ράτσα είναι;:hmm:

Καταρχήν Χρόνια Πολλά στον Μορφέα, να σου ζήσει Γιούλη!!!:up:
Την Κυριακή κοιμηθήκαμε το πρωί, τον είχαμε ολο αγκαλιές αλλά με το που χαλάρωνε του έλειπε ο Ερωτας μάλλον και ξεκινούσε το κλάμα..
Την Δευτέρα έκλαιγε λίγο αλλα καμιά σχέση με το χθεσινό και αυτό μεχρι τις 11 το πρωί:) Εχθές δεν νιαούρισε καθόλου:up: Εχω να πώ μονο 2 πράγματα: 1oν) Δεν έχω δεί πιο αγαθό γατάκι σε σημείο που να σου 'ρχεται συνέχεια να το έχεις αγκαλιά και να μπορείς να τον κάνεις οτι θές χωρίς να βγάλει νύχι:up:
2ον)Οι φωτογραφίες τον αδικούν είναι πραγματικά πανέμορφος!!!
Δεν έβγαλα καμια φωτό, θα τον βγάλω σήμερα και μπορεί να τραβήξω και κανα βιντεο να το ανεβάσω στο youtube να τον δείτε:)
Εχουμε ξετρελαθεί και εγώ και η Κατερίνα, εδωσε ζωή στο σπίτι:)
Γιούλη σε ευχαριστώ:P:D
Αχ τον περιμένατε πως και πως ε???Μπράβο βρε παιδιά εγώ καθώς είμαι υπερευαίσθητη συγκινούμαι απίστευτα με κατι τέτοια....:up::up:Φιλιά στο ερεφεράκι!!!:)

ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ ΜΕΤΗ ΒΟΥΛΑ!!! :up::up:

Κοίτα σύμπτωση!! Και εμένα ο μεγάλος περιμένει μωρό από τη Καλυψώ... αλλά διατηρώ επιφυλάξεις γιατί έχει ένα westy σκυλάκι...:/:
Κι εμενα εχουν γατακια στον κηπο επειδη εχει αλανα διπλα απο το σπιτι του,αλλα θα την εχει μονο μεσα μου ειπε.Δεν ξερω,απλα αν του δωσω θα το πηγαινω εγω για εμβολια για να το ελεγχω,και για στειρωση φυσικα.

Βέβαια!Τώρα μπαίνω στο 2ο χρόνο!:up:
Τα γατάκια στο βίντεο τι ράτσα είναι;:hmm:
Oι αριστόγατες? Το cartoon?? Απλά όμορφες γάτες είναι!! :)

Να σε ρωτησω τι ταξη πας; :hmm:και σε ποιο σχολειο πας;:hmm::hmm:
Xρήστο,σου απάντησα με pm(προσωπικό μήνυμα)!:up:
:P:happy:

Χάθηκα αλλά τα διάβασα όλα..Καλά πήρε πριν λίγο ο ιδιοκτήτης και είπε ότι ήρθε η ΔΕΗ 100 ευρώ και εχθες μόλις ανοιξαμε την ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο ακόμα δεν έχουμε βάλει, φώτα έχουμε τις μισέ λάμπες...κλπ!!!:confused::mad:

Oι αριστόγατες? Το cartoon?? Απλά όμορφες γάτες είναι!! :)
Κι αυτή η ταινία μου αρέσει πολύ!:happy:
https://www.youtube.com/watch?v=UqyZRUXWs9M

https://www.youtube.com/watch?v=ZE8ZE1cci9w

Χάθηκα αλλά τα διάβασα όλα..Καλά πήρε πριν λίγο ο ιδιοκτήτης και είπε ότι ήρθε η ΔΕΗ 100 ευρώ και εχθες μόλις ανοιξαμε την ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο ακόμα δεν έχουμε βάλει, φώτα έχουμε τις μισέ λάμπες...κλπ!!!:confused::mad:
Ακου να δεις... :down::mad:
και μετά λέτε για τον ΟΤΕ:P:lol:κι αυτοί έχουν χορωδία;):lol:

Τίποτα το σπουδαίο...
Eγω παω στο 1 ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ πρεπει να φυγω :(τα λεμε το απογευμα:D:):up:

Ακου να δεις... :down::mad:
και μετά λέτε για τον ΟΤΕ:P:lol:κι αυτοί έχουν χορωδία;):lol:
Βρε 100 ευρώ οκ..αλλά εμείς την προηγούμενη βδομάδα μπήκαμε..δεν είμαι νευριασμένη με την ΔΕΗ με τον ιδιοκτήτη είμαι!!!:mad::mad::mad::mad:Καλά θα καθαρίσουμε το απόγευμα!!!!:mad:

Βρε 100 ευρώ οκ..αλλά εμείς την προηγούμενη βδομάδα μπήκαμε..δεν είμαι νευριασμένη με την ΔΕΗ με τον ιδιοκτήτη είμαι!!!:mad::mad::mad::mad:Καλά θα καθαρίσουμε το απόγευμα!!!!:mad:
Καθαρίστε!!:mad: Να δεις την ημ/νία του λογαριασμού...;)

Καθαρίστε!!:mad: Να δεις την ημ/νία του λογαριασμού...;)
Μίλησα με την μητέρα μου και μου είπε ότι παίζει να ήρθε για το τετράμηνο!!!!;)Θα τον φτιάξω εγώ τον τύπο...:P:mad::mad::mad:

Μίλησα με την μητέρα μου και μου είπε ότι παίζει να ήρθε για το τετράμηνο!!!!;)Θα τον φτιάξω εγώ τον τύπο...:P:mad::mad::mad:
Όρμα του!Κάν' τον κιμά!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι αλλά ευγενικά... σκέψου ότι με αυτόν θα έχεις να κάνεις όσο έχετε το σπίτι!!;) Με το χαμόγελο!! :D

ναι αλλά ευγενικά... σκέψου ότι με αυτόν θα έχεις να κάνεις όσο έχετε το σπίτι!!;) Με το χαμόγελο!! :D
Τη Σεμέλη την έχετε στο σπίτι;:hmm:

Τη Σεμέλη την έχετε στο σπίτι;:hmm:
οχι ακόμα! Θα την φέρω στις 2 Νοεμβρίου από τη Γερμανία:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back