Birman-maniacs

οχι ακόμα! Θα την φέρω στις 2 Νοεμβρίου από τη Γερμανία:)
Γιατί δεν τα δίνουν γατάκια;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποιος είπε πως οι γάτες δεν κολυμπάνε;
https://www.youtube.com/watch?v=tu6fVdAFGSI

Και ο στρουμπουλός γατοδύτης!
https://www.youtube.com/watch?v=t5JI4xCf7kA

Γατοκιθαρίστας!
https://www.youtube.com/watch?v=aq6JtnAT6jU

Και φυσικά ο Βιρμανός STAR:cool:!
https://www.youtube.com/watch?v=qLdHFMomR8Y

Τι λέτε για όλα αυτά;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον χθες επιτελους κοιμηθηκαμε,αφου τον εξαντλησαμε ολη μερα στο παιχνιδι.Μαθαμε το "πιαστο" και το "μπραβο".Το "οχι " το παλευουμε ακομα..ξερει οτι δεν πρεπει να το κανει αυτο που κανει οταν του το λεω αλλα συνεχιζει ακαθεκτος..:P
φαγαμε,ηπιαμε,καναμε και την αναγκη μας...καλα εχει πολυ γελιο..κανει την αναγκη του,τα σκεπαζει και βγαινει εξω απο την τουαλετα και τριβει τα ποδια του στις αιχμες της λεκανης για να πεσουν μεσα τα υπολημματα των κοκκων που του εχουν κολλησει στα πατουσακια!!!!:lol::lol::lol::lol:
πεθανα οταν το ειδα...
φωτο παλι δεν εβγαλα..ολο τον χαιδευω και τον παιζω,δεν εχω χρονο για καμερα:cool::cool::cool:

σημερα εκανα το εξης:πηγα τον μικρο στο διπλανο διαμερισμα με την αδελφη μου για να μπει ο Μελανωρ μεσα να μυρισει τα πραγματα του μικρου.Ηρθε και πηγαινε ΑΚΡΙΒΩΣ οπου ειχε παει ο Ερως.Αφου τρελαθηκε να μυριζει εφυγε,ξανα-αλλαξαμε σπιτια στα γατια και ανελαβε η αδερφη μου τον Μελανωρα και την δαγκωσε.Τον μαλωσε και αμεσως μετα ηθελε παιχνιδια.Στο μεταξυ ξαναβρεθηκαν πισω απο πορτα και ο μικρος εκανε χχχχχχχχ απο την χαραμαδα.Μετα τον ειδα σοκαρισμενο και ειπα να αναβαλλω την συνατηση για αυριο(εννοειται ο μικρος θα ειναι στο κλουβι για παν ενδεχομενο)

Γεια!
Τα λέμε αργότερα!
:hello:

ναι αλλά ευγενικά... σκέψου ότι με αυτόν θα έχεις να κάνεις όσο έχετε το σπίτι!!;) Με το χαμόγελο!! :D
Τελικά δεν έγινε κάτι γιατί τον βρήκε η συγκάτοικος μου στο φεύγα..Είναι από 2/7 και θα τον πληρώσουμε όπως είπαν οι δικοί μας γιατί είναι ο "εναντι"...Κάτι κατάλαβα αλλά τι πολύπλοκα πράγματα είναι αυτα???:blink::blink::blink::blink:Προτιμώ τον ΟΤΕ και ας έχει χορωδία!!!!:lol::lol::lol::lol::P:P:P

λοιπον χθες επιτελους κοιμηθηκαμε,αφου τον εξαντλησαμε ολη μερα στο παιχνιδι.Μαθαμε το "πιαστο" και το "μπραβο".Το "οχι " το παλευουμε ακομα..ξερει οτι δεν πρεπει να το κανει αυτο που κανει οταν του το λεω αλλα συνεχιζει ακαθεκτος..:P
φαγαμε,ηπιαμε,καναμε και την αναγκη μας...καλα εχει πολυ γελιο..κανει την αναγκη του,τα σκεπαζει και βγαινει εξω απο την τουαλετα και τριβει τα ποδια του στις αιχμες της λεκανης για να πεσουν μεσα τα υπολημματα των κοκκων που του εχουν κολλησει στα πατουσακια!!!!:lol::lol::lol::lol:
πεθανα οταν το ειδα...
φωτο παλι δεν εβγαλα..ολο τον χαιδευω και τον παιζω,δεν εχω χρονο για καμερα:cool::cool::cool:
Σας τα'λεγα εγώ ότι θα έχουμε πλήρη αναφορα των κακακίων τους:lol::lol::lol::lol:

Τελικά δεν έγινε κάτι γιατί τον βρήκε η συγκάτοικος μου στο φεύγα..Είναι από 2/7 και θα τον πληρώσουμε όπως είπαν οι δικοί μας γιατί είναι ο "εναντι"...Κάτι κατάλαβα αλλά τι πολύπλοκα πράγματα είναι αυτα???:blink::blink::blink::blink:Προτιμώ τον ΟΤΕ και ας έχει χορωδία!!!!:lol::lol::lol::lol::P:P:P
έτσι μπράβο!!!:lol::lol::lol:

πεθανα οταν το ειδα...
Καλά και δεν μου λέτε κυρία μου, οι θαυμαστες του έρωτα σας τι θα κάνουν χωρις φωτός???εεεεεεεεεεεεεε???:mad::mad::P:P:P

σημερα εκανα το εξης:πηγα τον μικρο στο διπλανο διαμερισμα με την αδελφη μου για να μπει ο Μελανωρ μεσα να μυρισει τα πραγματα του μικρου.Ηρθε και πηγαινε ΑΚΡΙΒΩΣ οπου ειχε παει ο Ερως.Αφου τρελαθηκε να μυριζει εφυγε,ξανα-αλλαξαμε σπιτια στα γατια και ανελαβε η αδερφη μου τον Μελανωρα και την δαγκωσε.Τον μαλωσε και αμεσως μετα ηθελε παιχνιδια.Στο μεταξυ ξαναβρεθηκαν πισω απο πορτα και ο μικρος εκανε χχχχχχχχ απο την χαραμαδα.Μετα τον ειδα σοκαρισμενο και ειπα να αναβαλλω την συνατηση για αυριο(εννοειται ο μικρος θα ειναι στο κλουβι για παν ενδεχομενο)
Δανάη ΘΕΛΟΥΜΕ φωτος..Πως γίνεται να αφήσεις τους φαν του έρωτα έτσι???:(:(:(Ελπίζω όλα να πάνε τέλεια και να ξεπεραστούν οι έχθρες με τον "αδερφό" γάτο...:):)

Γιατί δεν τα δίνουν γατάκια;:hmm:
Στα εκτροφεία τα γατάκια δίνονται στους 3 μήνες... κι αυτό γιατί είναι απαραίτητο να ζήσουν με τη μητέρα τους αυτό το διάστημα και με τα αδέλφια τους για εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση.
Οταν όμως πρόκειται να ταξειδέψουν αεροπορικώς υποχρεούται να έχουν κάνει το αντιλυσικό εμβόλιο στους 3 μήνες και μετά να περάσει 1 μήνας. Επομένως ταξειδεύουν στου 4 μήνες! :)
Πράγματι είναι ένα απωθημένο μας ότι δεν τα ζούμε από μωρά...είναι όμως για το καλό τους;)
μακάρι του χρόνου να έχουμε δικά μας μωρά και να έρχονται οι ανάδοχοι γονείς, να ζουλάνε ελεύθερα πριν τα πάρουν σπίτια τους:lol:

Καλημερα!! τι κανετε? παλι θα εχουμε βροχη σημερα.....

Kαλημέρα! Ετσι φαίνεται... αλλά μου αρέσει.. μου έλειψε η βροχούλα κι ο Χειμώνας... 'Ασε όμως... χθες μου βράχηκε το γατόδεντρο του μπαλκονιού...σήμερα είναι ευτυχώς σχεδόν στεγνό...

Καλημερααααααααα!!!!!Αχχχχ μακάρι βρε παιδιά!!!:D:D

Αααα Άντα από μέρα σε μέρα πάει ξέρω αλλά σήμερα θα περάσει η μητέρα μου από Ν.Ερυθραία να προμηθευτεί τα φαγητά και τα απαραίτητα για τα γατάκια..!!Σήμερα αν δεν πάει τα παιδιά θα φάνε σπιτικό φαί γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να τους δώσουμε!!;)

Kαλημέρα! Ετσι φαίνεται... αλλά μου αρέσει.. μου έλειψε η βροχούλα κι ο Χειμώνας... 'Ασε όμως... χθες μου βράχηκε το γατόδεντρο του μπαλκονιού...σήμερα είναι ευτυχώς σχεδόν στεγνό...
Να το αδερφάκι μου που συμφωνεί μαζί μου!!!:)Καλά βρε Γιούλη πως και το άφησες έξω????:confused:Εγώ σας έχω πει ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι στο μπαλκόνι???:hmm:Ναι και έχουμε και μπαλκονάρα στο νέο σπίτι!!!Τέσπα, ο λόγος είναι απλός...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!!Ιδιαίτερα το βράδυ!!!:mad::lol::lol::lol:

Κατερινα θες να σου δωσω δυο -τρια φακελακια για να εχεις? ή εστω πηγαινε στο σουπερ μαρκετ να παρεις μερικες κονσερβουλες....Εχω εφοδια για ενα μηνα τουλαχιστον!!:D

Καλημερααααααααα!!!!!Αχχχχ μακάρι βρε παιδιά!!!:D:D

Αααα Άντα από μέρα σε μέρα πάει ξέρω αλλά σήμερα θα περάσει η μητέρα μου από Ν.Ερυθραία να προμηθευτεί τα φαγητά και τα απαραίτητα για τα γατάκια..!!Σήμερα αν δεν πάει τα παιδιά θα φάνε σπιτικό φαί γιατί δεν έχουμε κάτι άλλο να τους δώσουμε!!;)
καλημέρα αδελφούλα!! Πως πάει η μυτούλα? :)

Κατερινα θες να σου δωσω δυο -τρια φακελακια για να εχεις? ή εστω πηγαινε στο σουπερ μαρκετ να παρεις μερικες κονσερβουλες....Εχω εφοδια για ενα μηνα τουλαχιστον!!:D
Βρεεεεε αφού κι εγώ τα έχω κακομάθει με τις κονσερβούλες 3 μέρες τώρα...:DΆλλο που δεν θέλουν!!Απλά εγώ μετά πλένω ΙΟΥ!!!:down:Τέσπα αν δω και το βράδυ δεν έχω θα σου τηλ...Αλλά όπως και να έχει η μαμα είναι ήδη στο δρόμο!!!!:up:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ γειτονάκι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back