Birman-maniacs

καλημέρα αδελφούλα!! Πως πάει η μυτούλα? :)
Τα ίδια:/:!!!Η αλήθεια είναι ότι κοιμόμουν χάλια..αλλά χθες που μου πήρε ηλεκτρική κουβερτούλα η μαμά αχχχχ κοιμήθηκα από τον λαιμό και κάτω ΤΕΛΕΙΑ!!Από τον λαιμό και πάνω ενώ υπήρχαν κάτι κινούμενα κασκολάκια, μετά από κάποια στιγμή πήγανε να παίξουνε στο σαλόνι και με εγκατέλειψαν...:down::down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις τοσο κρυο στο διαμερισμα?? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρεεεεε αφού κι εγώ τα έχω κακομάθει με τις κονσερβούλες 3 μέρες τώρα...:DΆλλο που δεν θέλουν!!Απλά εγώ μετά πλένω ΙΟΥ!!!:down:Τέσπα αν δω και το βράδυ δεν έχω θα σου τηλ...Αλλά όπως και να έχει η μαμα είναι ήδη στο δρόμο!!!!:up:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ γειτονάκι!!!
Γιατι πλενεις μετα? κανουν εμετο?? :hmm:

Εχεις τοσο κρυο στο διαμερισμα?? :hmm:
Δεν ξέρω τι φταίει..γιατί δεν είναι και βορεινό το δωμάτιο μου..Αλλά δεν έχει διπλά τζάμια, ακουμπάω στον τοίχο, νιώθω να μπάζει δηλαδή....:hmm::/::/:Αλλά το ίδιο πρόβλημα είχα και στο παλιό σπίτι πριν αλλάξω την θέση του κρεββατιού μου...:hmm::(

Γιατι πλενεις μετα? κανουν εμετο?? :hmm:
Τα κυπελάκια πλένω...:lol::lol:Οχι τα γατιά!!!:lol::lol::lol::lol:Και μενουν αυτά που κολλάνε...ΙΟΥ!!!

Να το αδερφάκι μου που συμφωνεί μαζί μου!!!:)Καλά βρε Γιούλη πως και το άφησες έξω????:confused:Εγώ σας έχω πει ότι δεν μου αρέσει να κάθομαι στο μπαλκόνι???:hmm:Ναι και έχουμε και μπαλκονάρα στο νέο σπίτι!!!Τέσπα, ο λόγος είναι απλός...ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ!!!Ιδιαίτερα το βράδυ!!!:mad::lol::lol::lol:
Πρέπει να τα βάζω μέσα... :hmm:τα έχω στο προστατευμένο από τέντα μπαλκόνι, αλλά πέρασε από τα κάγκελα η βροχη... αυτό δεν το περίμενα...
Εμένα μου αρέσει το μπαλκόνι... αλλά δεν μπορώ τις νυχτοπεταλούδες... :redface:

Τα ίδια:/:!!!Η αλήθεια είναι ότι κοιμόμουν χάλια..αλλά χθες που μου πήρε ηλεκτρική κουβερτούλα η μαμά αχχχχ κοιμήθηκα από τον λαιμό και κάτω ΤΕΛΕΙΑ!!Από τον λαιμό και πάνω ενώ υπήρχαν κάτι κινούμενα κασκολάκια, μετά από κάποια στιγμή πήγανε να παίξουνε στο σαλόνι και με εγκατέλειψαν...:down::down::down:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Πρέπει να τα βάζω μέσα... :hmm:τα έχω στο προστατευμένο από τέντα μπαλκόνι, αλλά πέρασε από τα κάγκελα η βροχη... αυτό δεν το περίμενα...
Εμένα μου αρέσει το μπαλκόνι... αλλά δεν μπορώ τις νυχτοπεταλούδες... :redface:
Οι νυχτοπεταλούδες αν και αηδιαστικες όπως όλα τα έντομα που κάνουν σρατς αν τα πατήσεις...ΜΠΛΙΑΧ!!!!ζούν μόνο μια μερα την ημέρα που τα βλέπεις και για αυτό τα αφηνω όπου και να πάνε και το άλλο πρωί τις βρίσκω στο ίδιο σημείο πεθαμένες...Θλιβερό ε???:/:Εγώ δεν αντέχω ΤΙΠΟΤΑ από έντομα...:redface:

Δανάκο σε βλέπω μέσα;)
λέγε μας τα νέα σας!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟ!!!!

καλημερα!!!
αυτο προσπαθω να κανω..αλλα δεν ανεβαινουν..:(

να!!!οΕρως μου!!!!

Συνημμένα

• 24092008041.jpg
    24092008041.jpg
    95 KB · Εμφανίσεις: 29
φευγω!!!θα ξαναερθω το απογευμα:)

Γεια σου Δαναητσα!! να χαιρεσαι τον Ερωτα σου!!!!!! ειναι τρομερη πατουσιτσα!!

Γεια σου Δαναητσα!! να χαιρεσαι τον Ερωτα σου!!!!!! ειναι τρομερη πατουσιτσα!!
Συμφωνώ!!! :up::up:
Που πας μαρί?? Ετσι μας ξεσηκώνεις και την κάνεις μετα?? :P:lol:

Τελευταία πραγματικά ότι γατάκι βλέπω μου φαίνεται υπέροχο...ΤΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ?????:hmm:

Α.... Γιουλη, το παιζεις σε διπλο ταμπλο!!!!.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back