Birman-maniacs

Καλησπερα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατερινάκι... από τι να αναρρώσω? :hmm:
Αααααα σου έγραφα πριν αλλα μπήκε το αφεντικό..Είχες πει ότι με είχες κολλήσει αν δεν κάν λάθος..Εγώ δηλαδή τι??Μόνη μου την πάτησα..??Δεν θυμάσαι που ήρθες και είδαμε θριλερ και μετά σου ζήτησα να κοιμηθείς δίπλαμου???:P:PΚαι ...με κολλησες την παλιοαρρώστια!!!:redface::P:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α.... Γιουλη, το παιζεις σε διπλο ταμπλο!!!!.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλέ τι λές???Σε πενταπλό το παίζει..!!!!:lol::lol::lol::lol:

Αααααα σου έγραφα πριν αλλα μπήκε το αφεντικό..Είχες πει ότι με είχες κολλήσει αν δεν κάν λάθος..Εγώ δηλαδή τι??Μόνη μου την πάτησα..??Δεν θυμάσαι που ήρθες και είδαμε θριλερ και μετά σου ζήτησα να κοιμηθείς δίπλαμου???:P:PΚαι ...με κολλησες την παλιοαρρώστια!!!:redface::P:mad:
α το βλάκα... μου ξέφυγε καλέ αυτό... :redface::redface::P:lol:

Α.... Γιουλη, το παιζεις σε διπλο ταμπλο!!!!.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εσύ έχεις μια έκθεση κάπου να γράψεις!! :P:lol:

4 μερες υπομονης:/::D
E όχι και υπομονής...απλά αναμονής...Θα σου έρθει ο Πλάτωνας και δεν θα σε βλέπουμε εδώ πια....Βλέπε Δανάη και Βασίλη...:D:DΚι εγώ έτσι έκανα όταν πρωτοπήρα στο σπίτι τα μωρά μου...:up::up:

α το βλάκα... μου ξέφυγε καλέ αυτό... :redface::redface::P:lol:
:hmm::hmm::hmm:Αυτό θα το πάρω σαν "ναι κατερινακι μου ανάρρωσα...":lol::lol::lol:

Μόλις με πήρε η μαμά..Μου παίρνει ένα σωρο πράγματα από το πέτσοπ!!!Καλά ένα σωρό..Εννοώ αυτά που της είπα!!!!!

4 μερες υπομονης:/::D
Απόλαυσέ τες θα είναι οι τελευταίες μέρες της ελευθερίας σου:up:... μετά θα γίνεις ο όμηρος του Πλάτωνα για το υπόλοιπο της ζωής σου! :P:lol:
κι εμείς λύτρα δεν πλερώνουμε! :lol:

:hmm::hmm::hmm:Αυτό θα το πάρω σαν "ναι κατερινακι μου ανάρρωσα...":lol::lol::lol:
εμένα είπα βλάκα ε? :redface::lol: Ναι λοιπόν.. ανάρρωσα :D

Απόλαυσέ τες θα είναι οι τελευταίες μέρες της ελευθερίας σου:up:... μετά θα γίνεις ο όμηρος του Πλάτωνα για το υπόλοιπο της ζωής σου! :P:lol:
κι εμείς λύτρα δεν πλερώνουμε! :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Μόλις με πήρε η μαμά..Μου παίρνει ένα σωρο πράγματα από το πέτσοπ!!!Καλά ένα σωρό..Εννοώ αυτά που της είπα!!!!!
Axx αυτη η μαμα, παντα φροντιζει για το παιδι της...:up::up:

εμένα είπα βλάκα ε? :redface::lol: Ναι λοιπόν.. ανάρρωσα :D
Αυτό σου έλειπε να πεις την μικρή σου αδερφή βλάκα...:mad::lol::lol::lol::lol::lol:Και υποφέρω εγώ τώρα που με κόλλησες εεεε???:mad::mad::mad:Εντάξει λοιπόν, τώρα θα το πώ στην μαμάααααααααααααααα!!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back