Birman-maniacs

Και εγω και εγω εαν με θελετε..αλλιως τα μαζευω τα κουβαδακια μου και παω σε αλλη παραλια:P:P:D:cool:

Ζορίτσα έχω κι εσένα παρεούλα στο καφεδάκι μας με τα παιδιά??? Καλέ εδω περνάνε πολύυυυ ωραία. Τώρα σε λίγο θα μπω και στους περσίας για να μιλήσουμε λιγουλάκι πριν ξαναφύγω για δουλειά. Μπλιαχ, κλαψψψ:(
Εδώ τα παιδιά έχουν νεύρο βρε. Εμείς είμαστε λίγο ... πως να σου πω πιο ήπιοι σαν τα γατάκια μας. Θα σου πω κ για τη Νάλα που σου υποσχεθηκα το μεσημέρι.
Βρε τι έχω πάθει. Μου αρέσουν όλα τα γατάκια. Βιρμανάκια, περσάκια, κεραμυδάκια, τσιντσιλάκια, σιαμεζάκια, βρετανάκια... Και τα κοντόντιχα έχουν τη χάρη τους. Πιστέψτε με. Τα παίρνεις και τα σκας στα φιλιά στην κοιλίτσα τους, στο κεφαλάκι τους, στο μουτράκι τους χωρίς να τρως τριχούλες όπως στα μακρύτριχα.ΟΛΑ τα θέλω τι θα κάνω???:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bασίλη δεν έχεις παράπονο... έχεις fun club και από τους Περσίας Maniacs και από τους Sirius Maniacs!! :P:up::lol:
Εγω εντασσομαι στην ευρυτερη μανια των μπλε γατονιων.Καθως κανεις με μπλε ρωσικη δεν κανει την εμφανιση του,βολευομαι με τα βρετανακια,τα μπλε βιρμανακια,και το τερας μου τον Σειριο.:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μωρούλι μου αλήθεια φοβόταν λίγο? Τώρα χαίρομαι που είναι όλα καλά. Κοιμάται μαζί σου στο κρεβάτι??? Είναι το απωθημένο μου. ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΓΑΤΟ που να κοιμάται επάνω στο κεφάλι μου κι ακόμα κανένα από τα καθίκια μου δεν το κάνει. Διασκορπίζονται στα κρεβάτια όλων μας (και είμαστε πολλοί οι άτιμοι) και εμένα πού κ πού κοιμούνται στα πόδια μου (δηλ στο τέλος του κρεβατιού επάνω από τα σκεπάσματα κι αν κουνηθώ φεύγουν τα άτιμα)..ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???:P
Να τα κολλησεις με UHU????????:lol::lol:

Να παρεις τον Μαρκο που ολο στο προσωπο παει...:lol::lol::lol:

Αχ το μωρό μου. Είσαι τυχερή. κοιμάται το βράδυ κοντά στο πρόσωπό σου???
Θέλει να σ΄ακουμπά? Αυτό είναι τέλειο. Εμένα ο Πέρσης μόνον το πρωί που ανοιγω τα μάτια μου έρχεται και μου κάνει μυτούλες και τρελαίνομαι...Κι αυτό όχι πάντα το κάθαρμα.
ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ: θα παίρνω γάτες, μεχρι να βρεθει αυτή που θα είναι αυτοκόλλητη με εμένα. Τότε θα σταματήσω. Και βέβαια με έκραξαν. Γιατί ήδη ... γεμίσαμε τριχούλες παντού. Ακόμη και στα συρτάρια μας...:lol::lol::lol:

Να τα κολλησεις με UHU????????:lol::lol:
Οοοοχι! Δεν θέλω με το ζόρι. θέλω να το επιλέξουν αυτά...:lol::lol:

Εγω εντασσομαι στην ευρυτερη μανια των μπλε γατονιων.Καθως κανεις με μπλε ρωσικη δεν κανει την εμφανιση του,βολευομαι με τα βρετανακια,τα μπλε βιρμανακια,και το τερας μου τον Σειριο.:happy:

Δωράκι καλησπέρα. Τι κάνετε??? Ο Σείριος είναι ξεχωριστή ράτσα παιδί μου. Θα έπρεπε να βρεθεί κάποια λύση για τη συνέχειά της. είναι τελειος.:up:

Οοοοχι! Δεν θέλω με το ζόρι. θέλω να το επιλέξουν αυτά...:lol::lol:
Τα δικα μου που κοιμουνται αναμεσα μας, και πιο πολυ προς τα μενα..ολο πιασμενη σηκωνομαι γιατι δεν θελω να τα ενοχλω στον υπνο και προσπαθω να κοιμηθω μονο στη σταση που εχουν βολευτει και αυτα....:(Κομπος σηκωνομαι μερικες φορες:down:

Θέλει να σ΄ακουμπά? Αυτό είναι τέλειο. Εμένα ο Πέρσης μόνον το πρωί που ανοιγω τα μάτια μου έρχεται και μου κάνει μυτούλες και τρελαίνομαι...Κι αυτό όχι πάντα το κάθαρμα.
ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ: θα παίρνω γάτες, μεχρι να βρεθει αυτή που θα είναι αυτοκόλλητη με εμένα. Τότε θα σταματήσω. Και βέβαια με έκραξαν. Γιατί ήδη ... γεμίσαμε τριχούλες παντού. Ακόμη και στα συρτάρια μας...:lol::lol::lol:
Τι πρωτοτυπο!! εγω το εχω πει....αφου το πλυντηριο μας ειναι πια γεματο τριχες, θα βγαζει στο τελος χνουδομπαλες!!!! :lol::lol: αληθεια ταμπλετες που να μπαινουν στο πλυντηριο για να μην δημιουργουνται χνουδομπαλες δεν εχουν βγαλει ...:hmm::hmm:κοριτσια θα γινουμε πλουσιες ετσι και ανακαλυψουμε κατι τετοιο!!!!! :lol::lol:

Ζορίτσα έχω κι εσένα παρεούλα στο καφεδάκι μας με τα παιδιά??? Καλέ εδω περνάνε πολύυυυ ωραία. Τώρα σε λίγο θα μπω και στους περσίας για να μιλήσουμε λιγουλάκι πριν ξαναφύγω για δουλειά. Μπλιαχ, κλαψψψ:(
Εδώ τα παιδιά έχουν νεύρο βρε. Εμείς είμαστε λίγο ... πως να σου πω πιο ήπιοι σαν τα γατάκια μας. Θα σου πω κ για τη Νάλα που σου υποσχεθηκα το μεσημέρι.
Βρε τι έχω πάθει. Μου αρέσουν όλα τα γατάκια. Βιρμανάκια, περσάκια, κεραμυδάκια, τσιντσιλάκια, σιαμεζάκια, βρετανάκια... Και τα κοντόντιχα έχουν τη χάρη τους. Πιστέψτε με. Τα παίρνεις και τα σκας στα φιλιά στην κοιλίτσα τους, στο κεφαλάκι τους, στο μουτράκι τους χωρίς να τρως τριχούλες όπως στα μακρύτριχα.ΟΛΑ τα θέλω τι θα κάνω???:up:
:lol::lol::lol::lol::lol:Ελα στο κλαμπ...του ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ!!!:lol::lol::lol:
Οχι,δεν τον αντεχω,τον διωχνω με πνηγει...

Ο καιρος γαρ εγγυς...Μπορει κανενα μωρο...λεω εγω...να σου γινει αυτοκολλητο...λεω εγω...:whistle::whistle::whistle:

Δωράκι καλησπέρα. Τι κάνετε??? Ο Σείριος είναι ξεχωριστή ράτσα παιδί μου. Θα έπρεπε να βρεθεί κάποια λύση για τη συνέχειά της. είναι τελειος.:up:
Ναι,να τον κλωνοποιησουμε και να αμολησουμε πολλους Σειριους που θα κατακλυσουν τον κοσμο.Εχει προνοησει και ο υψιστος για το θεμα.Αρμαγεδωνα το ονομασε.:lol::lol::lol::lol::lol:

Χριστίνα πάω να δω τον Ελβις! :up:
Αναστασία τα Βιρμανάκια κολάνε με τα αφεντικά τους ;)
Αντα έγραψες με τις ταμπλέτες για τις τρίχες!!!! :up::up::up:

ξανα-ματα-ηρθα!!!!:P:P:P
παιδια,δεν υπαρχει αυτη η γατα...τι να πω δεν ξερω!!!!ειναι ενα κινουμενο συννεφακι ή χιονομπαλα-οπως τον λεω εγω.Απο χθες μαθαμε και το "οχι" και ειμαι πολυ χαρουμενη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ζοριτσα εγω ειμαι η Δαναη:)

ακομη να σας πω οτι οι φωτογραφιες αδικουν τα φιλαρακια Ερ..και τα 2 ειναι απειρως ωραιοτερα απο κοντα..

ακομη να σας πω οτι οι φωτογραφιες αδικουν τα φιλαρακια Ερ..και τα 2 ειναι απειρως ωραιοτερα απο κοντα..
καλά που μας το είπες... και λέγαμε τι άσχημα γατιά είναι αυτά... :P:lol:

ειμαι πολυ ευτυχισμενη γιατι μου βγηκε οπως ακριβως τον θελω...πολυ χαδιαρης!!!!αν ηταν δυνατον να τον χαιδευω συνεχεια,δεν θα ειχε προβλημα..και μολις ξεκινανε τα χαδια αρχιζει τα πατουσακια και ενα γουργουριτο λες και τον βαζω στην μπριζα..

παιδια,δεν υπαρχει αυτη η γατα...τι να πω δεν ξερω!!!!ειναι ενα κινουμενο συννεφακι ή χιονομπαλα-οπως τον λεω εγω.Απο χθες μαθαμε και το "οχι" και ειμαι πολυ χαρουμενη:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ωραία μένει το "δίνε του" :mad:, το "είμαι απασχολημένη τώρα":cool: και το "κλείσε τα μάτια γιατί παίζω με το μπαμπά" :redface::redface::lol:

ΤΑ ΒΙΡΜΑΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ:up::redface::lol:

Γιουλακο τι δωρο πηρες στο μπλε παιδι σου χθες?

Α... να μη ξεχάσω... το "άσε την ουρά του Μελάνωρα" :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back